наскільки ви азартна людина? що можете зробити наспір? пропонкую поділитися цікавими історіями про те, хто які парі заключав, чи часто ви(ваші знайомі, рідні, близькі) вигравали... або програвали? яка була винагорода переможцеві? от я колись прострибала півкілометра боса на одній нозі із чоботом в руках по вкритому льодом асфальту взимку, в - 10 градусів. винагороди не було: просто мені не вірили, що я можу просто так за чесне слово таке зробити, і я вирішила довести протилежне...
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Тато привіз мені в подарунок з Австралії годинник.На вигляд,як звичайний китайський з музикою,яких тоді(89р)повно в нас появилося. коштував він в Мельборні 300 долярів. Скільки пива і горілки я виграв! Я його кип’ятив,ставив під машину і т.д і т.п(все,що підказувала фантазія)
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? ой, а скільки я всього робив на спор!.... в технікумі -- стрибав з вікна другого поверху, наприклад.....
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Закінчили ми з подругою університет, святкуємо, обмиваємо дипломи. І тут брат подруги починає нести всяку ахінею про те що наші спеціальності- фігня, що дурак міг поступити на наші факультети і т.д і т.п... Я, замість того щоб проігнорувати дурня, починаю з ним сперечатись, закінчується тим, що він каже- якщо б ви на митне поступили-то була б інша справа, мене далі несе, кажу: " Думаєш мені слабо?!?!?! " Він щось ляпнув, типу 100 пудов і тут у мене взагалі дах з'їхав ( добре, що тимчасово ) і я починаю спорити. Отямилась я тоді, коли нам "розбили руки" і я почула " 5 ящиків віски"... Через 4 місяці я стала студенткою митного факультету ( хоч не збиралась вже вступати, а про митне і думок не було ), а віски так і не побачила ( хоч вони мені і не потрібні, парі- це впершу чергу доказ собі ).
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? без фізичних, бо одразу злапав мене керівник, який йшов докорпусу, з завучем під руку... а ви як гадаєте?..
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? одне з двох: 1. познайомилися і викинулися з 2-го поверху.... 2. невдале приземлення....
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Я ото думаю, може, побитися об заклад з михом і пупером, що вони ніколи не припинять оффтопити про свідків, і то нарешті подіє... :D:D:D
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Ліля, я пропоную зробити виключення для офтопників - мене і пупера, щоб ми могли зхрестити шаблі що до свідків на будь-якій темі. Таке пройде, нє?
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? =) Кожен раз як чую про свідків , згадую анегдот " Підходять до пана два свідка агітувати, а він зі сходу: П - я сатінст С - !?!? Як можна, Ви ж в пекло попадете. П - Всі там будем , тільки я з вилами. "
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Не за мого життя. Можу вам виділити гілку, як ото була в Капітана і Василі.
Відповідь: Парі. б"ємось об заклад? Гілка - то мало, то майже нічо. Нам, пшетіш, (чи працінь) форуму малувато... нам тісно... Додано через 49 секунд Про губорозкатний станок не згадувати.