Пам’ятник Бандері у Львові і цього року не добудували

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 30 гру 2011.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

1 січня 2012 року у львові біля пам’ятника степанові бандері урочисто відзначать 103-річчя від дня народження провідника оун. втім, пропри масштабні роботи, які велися цього року біля монумента, сам пам’ятник досі не завершено. «розмови про те, що 1 січня відкривають пам’ятник степанові бандері не в

news.lvivport.com

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ой, а в когось в підписі пролітає, що хтось з кимось бився об заклад на хеннесі (чи це в мене дежавю?)

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

В підписі ВасМТ. Цікаво, чи пролітає... :)

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Пролітає той, хто проспорив. )

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А раптом, вторий учасник спору за пів пляшки хеннесі узгодить "зміни до проекту"..? І скаже, жи так має бути...

Це буде пам'ятник баблодрому.
    Нє?

ЗІ: а багато у нас нових пам'ятників, до яких Посікіра і Каменщик не доклеїли руки?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-нє...
    Я втретє чи вчетверте доказую на ділі, що націоналізм, а ратше неонаціоналісти, ніц не варті... Хуч нарічи їх комуністами, хуч еуропейською партією, хуч тилом змін... Хуч прісної пам"яті одноіменним з тєрпілой блоком...
    Щож...
    В БЮТ встати не судилось (тьху-тьху-тьху, слово якесь за фрейдом), в КУН теж, В ФЗ не піду.... Так і буду жити чесною людиною...
    Доречі, на іншому форумі про дане мною слово теж пам"ятають. Вже нагадували і саме вчора... :))) Зараз порадую... ;)
    З Новим Роком!!!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)