Ви зважаєте на цю дату? Для вас цей день чимось особливий? Намагаєтеся бути обережнішим на вулиці, на роботі, за кермом?
Я не вихожу на вулицю. Їжу готую напредодні, щоб не включати плиту. Воду п'ю повільно маленькими ковтками, щоб не вдавитися. Заздалегідь 12-го нарізаю хліб, а вже 13-го намащую маслом з допомогою ложечки, ніж до рук не беру. Це не так собі.
в мене ще четвер ---------- Додано в 02:21 ---------- Попередній допис був написаний в 02:18 ----------
Не знаю, в мене друга релігія. В мене тіки п'ятниця 13. А з ким Ви будете сидіти? Як мати з ким сидіти, то можна і до понеділка.
Класний день... Колись його називали днем сапера. Бо бувє раз-два на рік. А офіційного свята не було. А без жартів,то у нас зарплату давали 13-го числа. Ну а коли щастило, що ще й на п"ятницю випадало... Повний фінал-апофеоз Тому жодних застережень не бачу.
Давайте дивитися правді ввічі, от відкоментовуйте краще ті події які з вами сьогодні сталися, тоді й подивимося чи варто панікувати ;-) У мене, на разі, все за графіком, прибув на роботу, правда сьогодні нарада в начальника, то ше побачимо - відпишу...
Давайте. За планом: 1. Поїздка в Простоквашино для копчення ковбаси-курки. 2. Порізка причепу дров. 3. Поїздка по магазинах для закупок на п"янку. 4. 21.00 на роботу. 5. 4.00 випивалки-привітанки...