Озеленення прибудинкової території

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем denverod1, 3 сер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Рано чи пізно усі ми прийдемо до думки що мати озеленення біля будинку це добре.

Для цього для нас львівські організації, волонтери створили презентації, книжечки по яких ми зможемо вдосконалювати свій благоустрій.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Текст

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Як мотивувати мешканців та змінити подвір’я (ІНФОГРАФІКА)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Львівські комунальні служби настільки сурові, що коли роблять дорогу, львів"яни лишаються без тротуару, а коли роблять тротуар, львів"яни лишаються без газонів.

11074298_10206265749751590_6240204739930765974_o[1].jpg

Цікаво, без чого ми лишимося, коли будуть робити газони

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 3
  3. prius

prius Well-Known Member

Чим більше зелені тим меньше голої землі тим меньше пилюки на вулиці

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

думаю в найближчому майбутньому хтось підніме дуже великі гроші на створенні і догляді газонів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

дЄрібан обЄспЄчЄн, голова сільради в доліо_О

6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Газони повинні бути трохи нижче рівня дороги, чи тротуару, або хоча б на одному рівні.
    Тоді не буде стільки пилюки всюди.
    Після зими, особливо, коли ще нема трави, дощі вимивають ґрунт з тих газонів, які, чомусь в нас всюди вище тротуару.

7. MARTINI

більше того, якщо з газону вимило землю, приїжджає вантажівка і насипає землі з вершком :) Тому автомийки в нас завжди будуть прибутковим бізнесом

8. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Я минулого тижня теж проходив по науковій і бачив цей жах... Реально на газон же всі заб"ють і він так і залишиться..
    А ще мене дуже цікавить обкопування газонів... це ж повний брєд і хто це придумав??

9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Якщо можна, приблизну дату, коли це розорали і чи зараз такий самий стан ?
    Хочу послати листа з цією фоткою на електронну почту відповідній організації.
    Є у Львові таке собі "Адміністративно-технічне управління".
    В цьому управлінні існує:
    Відділ нагляду за станом благоустрою:
    Керівник відділу - Кустова Марія Григорівна

тел.: 244-31-73;
    mail: blag_atu@city-adm.lviv.ua
    Я колись мав з ними справу пов'язану зі спалюванням сміття. Не дуже хотіли виконувати свою роботу.
    Зараз на сайті бачу, що прізвища помінялись. Може ці щось будуть робити.

10. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Не пригадаю, здається минулої суботи 28го березня я там проходив і це вже було приблизно в такому стані... Тобто це не Наукова, а ВВ, я помилився.

11. MARTINI

а ось вчорашне фото. Виявляється, все, як я писав вище. Ремонт тротуару за сумісництвом виявився будівництвом велодоріжки. На ваших екранах велодоріжка праворуч, а ліворуч - те, що лишилось від тротуару. Не важко здогадатись, наскільки комфортно буде тут їхати велосипедом

11081177_804792452932452_6780800087633549837_n[1].jpg

А ось на ваших екранах якість роботи. Питання, доживе цей тротуар з велодоріжкою до наступної весни?

11061718_804792866265744_7650074838186638898_n[1].jpg

• Подобається Подобається x 1
  12. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Та в мене в ті стики колеса попровалюються..ппц....

13. prius

prius Well-Known Member

Для газонів потрібна специальна трава,в нас як сходить сніг то трава є але жовта і суха,і її коріння тримають землю,після першого теплого доща трава відживає і зеленіє

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Минулого року накупив німецької трави на тисячу гривачів, цілу зиму була зелена, трошки поруділи кінчики після весняного морозу, зараз вже відійшла, зелена аш сі хоче, скоро косити треба буде.

• Подобається Подобається x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може то ше не дороблене, в шпари малиб замести цемент з піском...

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А на яку площу того вистачає? Чи можна по тій траві ходити?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж купив німецьку травичку. Посіяв на самому видному місці, а нашу - дешеву десь там, на задупі. В результаті німецька така світленька, ніби хоче жовтіти, а наша - темно-зелена - пишна, класна. Але то таке... Накупив туй. Обложив територію туями - не зле. Лиш одна сі не прийняла. Альпійську гірку купив в Польщі, 22 рослинки провіз, всі прийнялися, просто супер. Тепер думаю що ще посадити. Минулого року привіз плакучу тую з Кракова. Ще в горшку, потепліє - висаджу.

Хочеться щось екзотичне. Колись в Криму бачив класичну пальму. А що цікаво? Витримує - 18 С. Малувато...

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Про площу вже точно не скажу, вроді 2 кг. на сотик, якщо цікавить то можна пошукати їхні посилання, до витоптування дуже витривала, навіть весною після дощу, стежки видно звичайно, але думаю з настанням тепла все заросте.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бонсая собі виховайте))

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хочу Бондзю.

а де твій аватар? :)