Маю проблеми з хребтом. Лікар, який вправляв диск, радить звернутися в спортивно-оздоровчий клуб "Галатея" до Оксани Слінько (вул. Коперніка 40). Він каже, що для того, щоб диск не злітав, потрібно йти туди і там навчать спеціальної гімнастики. Може хтось порадить чи варто туди йти? Чи до когось іншого звертатися?
Відповідь: Оздоровчий клуб "Галатея" Те, що потрібно йти я і сам розумію, але хотілося б знати чи варто йти саме туди, куди посилають. Я просто про них нічого не знаю
Відповідь: Оздоровчий клуб "Галатея" Я в дитинстві ходила в диспансер на коновальця, там була лікувальна фізкультура на м"язи спини.
Відповідь: Оздоровчий клуб "Галатея" в даному випадку дуже дієвим є хатха-йога.колись бачив оголошення в будинку офіценрів про набір групи.Сам займаюсь комплексом вправ (щось на зразок ранково-вечірньої гімнастики) і дуже задоволений.Є напевно і відекурс але якщо є якісь проблеми з хребтом то найкраще займатись під наглядом фахівця
Відповідь: Оздоровчий клуб "Галатея" Відеокурс може тільки нашкодити. Ви тільки думаєте що правильно повторюєте те що на екрані. На мою думку займатися потрібно лише під наглядом фахівця.