Охота на шакалів ретельно готується.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 6 січ 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

БЮТ: Янукович ще відповість за "Межигір'я"

Четвер, 06 січня 2011, 15:02

Версія для друку Коментарі 70 Президент Віктор Янукович буде відповідати за те, що вивів з держвласності "Межигір'я".
    Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Соболєв, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
    "Люди чудово розуміють, як цей пан кінчить. Це людина, яка примудрилася через систему "Розумний дім" вивести з держвласності "Межигір'я", - зазначив він.
    За словами Соболєва, коли в країні змінитися влада, Янукович ще буде "відповідати за те, що він зробив".

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Терельно, терельно! Є здогад, що ретельно. Та чи ретельно, якщо терельно???:))

3. ГРАНД

Взяли б та поміняли місцями літери(відредагували) замість ідіотського сміху.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прааально...нєфік до пахана чіпацця....
    Усьо прааально зробив...
    А,взагалі-то нагадалось висловлювання одного єврея

- Штопаный гандон, молодой человек, это не изделие, пригодное для повторного употребления, не ничтожество, возомнившее себя владыкой. Это всё, что может сказать такой маленький человек, как я, такому большому человеку, как он, для того, чтобы хорошо себя чувствовать.

5. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

:)):)):))

6. ГРАНД

Звернення до всіх, особливо до виконавців свавілля від влади.
    Зараз іде натиск влади по всіх напрямках. і це стосується вже не політики, а повсякденного життя.
    До всіх виконавців потрібно донести, що на цей раз їм це не минеться.
    Долі Пукача - вони будуть заздрити.
    В країні буде не революція і не терор, а буде помста. Буде без суду і слідства.
    Всі ці що зараз роблять наїзди на підприємців з майдану, на молодих хлопців з Тризубу, на Матіос та на Білозерську будуть покарані як собаки.
    Жодна Європа не допоможе. Її просто ігноруватимуть кілкьа місяців. За ці місяці виведуть на площу всіх ментів, пожежників, податківців, санепідемстанційщиків, митників і так далі. А в натовпу буде зброя, ножі та вили. І буде суд. Із натовпу виходимуть скривджені і будуть колоти та різати своїх кривдників. І залишуться на площі тільки ті, хто нікого ніразу не скривдив. Це буде не тільки в Києві. Це буде в кожному обласному та районному центрі.
    Це буде. Проллеться багато чорної крові.
    Це буде зроблено раз, потім це пам*ятатимуть сотню років, після цього ще довго на цій землі не буде зрадників та кровососів.
    Виконавці, у вас не буде персональних літаків, нікуди ви не втечете. Вам нікуди буде тікати. І на той світ беруть в одязі, який немає кишень. Так і згинете ні за цапову душу.
    Прочитайте це ще раз, запам*ятайте. Отямтесь поки не пізно.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так жаль комбінати, обленерго та Межигір'я назад віддавати.

8. ГРАНД

А власної шкіри не жаль? Бо як відомо у труни кишень немає. І в цьому вже багато хто переконався.

9. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Что за глупости??? Ещё этого нам не хватало - угроз расстрелов в ночи.

10. ГРАНД

В тому то і фокус що не вночі , а при денному світлі, публічно та прозоро. Може дещо жорстоко,- але ж "по заслугам і розплата".

11. Luna

Угу)) Великий мститель протянет руку из Чикаго при свете дня - и всех перебацает:rock:

12. ГРАНД

Великий вчитель мабуть забув (або просто не знав) що КОЛІЇВЩИНА має суто українське походження. І чикагський мститель неровово курить бамбук поряд з Коліївщиной.;)

13. Luna

А заодно строчит глупости в инете. Почитайте комментарии к выставленному Вами материалу. "пугать ежа голой задницей" - сказано в точку.

Про великого вчителя - загнули. Не подлизывайтесь, я такого не люблю:)):p

14. kertis

kertis миється в бані

http://ostrovforum.net/showthread.php?t=8141

15. Милена

Милена Дуже важлива персона

Прочитайте це ще раз, запам*ятайте. Отямтесь поки не пізно. (с)

Прочитайте, запомните, распечатай двадцать раз и отправь другу )

Да, не соскучишься тут у вас :)

16. ГРАНД

Ви строчите глупостей в рази більше ніж той дописувач, але ж це не значить що Ваша думка не знаходить підтримки? Але його думка, поділяється мільонами людей, які цього висловити не можуть, або просто поки що бояться.
    До того ж коли їжак роз"їдається і починає пухнути від ожиріння, тут йому гола жопа і приходить. Або просто жопа броньована(читай озброєна) і роззлючена їжаку не залишає жодного шансу на виживання.

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

- Куме, де це ваш собака ?
    - Та, я його зарiзав.
    - О-о ! А за що ?
    - Бо москалям продався !
    - Як !?
    - А ось так ! Приходжу додому – а вiн менi з будки: “Гафф, гафф !”

18. Luna

Мои глупости никогда и ни в коей мере не направлены на уничтожение других. Физическое уничтожение.
    В отличие от Ваших.

:))
    Ну да.
    Их миллионы.
    Но их никто не видел и не знает...
    Но они ЕСТЬ.
    Я тебе, конечно, верю (с))))

19. ГРАНД

Бо Ваші глупости направлені по ієзуїстські на знешкодження душ (аЛя Табачниківщина) руйнації національної свілдомості та самоідентифікації. Це більш підступніше і небезпечніше ніж фізичне покарання. Це етноцид у витонченому вигляді і на перший погляд навіть ґуманний. Особливо коли це робиться на користь іншій державі.

:))
    У мене дуже широке коло спілкування серед економічно активного середовища. Так от воно (середовище) цю ідею висловлює на багато різкіше ніж написав ФУПівський дописувач. А те що каже базарна публіка (читай малий бізнес) - то взагалі прямим текстом не передаваєме. Не вірете - НА ПРИВОЗ!!!;)

20. Luna

"А там ещё немного и Прованс")))
    А-а-а-ааа)))

а де твій аватар? :)