Пропоную тут поділитись думками про львівські охоронні фірми. Чи мав хтось справу із фірмою Єврогарант (чув про неї давніше, не знаю чи існує ще до тепер)? Здається, таку тему ще не обговорювали.
Відповідь: Охоронні фірми Мої добрі приятелі працюють в "Гюрзі". Принаймі це точно не "кидалово". Зараз освоюють якусь новітню бездротову сигналізацію з підключенням на свій пульт. P.S. Відверто кажучи вуха повспухали від їхніх "охоронних розмов"...
Відповідь: Охоронні фірми Є якась чешська фірма яка відкрила своє представництво в Україні. Позаминулого тижня проводила навчальний семінар в Києві. Сама сигналізація це ряд датчиків в акуратних пластикових коробочках з літієвими батарейками на 3 роки. Про закінчення терміну роботи батарейки сама ж і сигналізує. Не треба псувати євроремонти. Просто “коробочки” монтується на стінку. Є ряд датчиків на рух, на температури і т.д. Тільки тільки (з їхніх слів) з’явилась в Україні. Комусь вже навіть у Львові (на Вітовського) поставили. Як здійснюється зв’язок з пультом? Я не фаховець, але чи то через стільниковий зв’язок чи на радіохвилях. Без дротів це точно. Їхні “конкуренти” поставили таку сигналізацію у Вінниці а підключили на пульт в Одесі. І таке буває. P.S. Я перепрошую. Так і не знайшов своєї теми про журнал ТМ. Якщо ще хтось пам’ятає. Я тут всіх агітував відскановувати та надсилати старі номери. Я навіть по бібліотекам ходив. Одним словом автор сайта виявися кидалою. Поназбирував журнали. Ось ось буду викладати, а потім призупинив роботу сайта. Написав, що перейшов працювати в редакцію ТМ і номери з 1933 по 1992 вийдуть офіційно на компактах. За бабло звісно. Я сам штук 30 відсканував та викладав (в djvu) для “його колекції”. Стільки часу на марно…. Найближчим часом “свою роботу” занесу в бібліотеки на Шевченка та на пл.Ринок. Може комусь в пригоді стане. P.P.S. “Ведь ето я привел его с собой, Ошибся я простите мне ребята…” (ВСВ)