Любов та ненависть це відносини? Мабуть що так. Вони побудовані на відданості та довірі? Однозначно ні. Так само як і симпатія та антипатія.
Цілком згідний. Можна вірити ворогу а до коханої людини не мати довіри взагалі. Кохання, ненависть це емоції а не відновини.
Во-во. Ревнощі таке явище , що і ворогу не побажаєш. але коханій людині з ними приходиться миритись. Про яку ж тут довіру може йти мова? Я би сказав скоріше природні інстинкти на підкорку. Як інстинкт самозбереження, жаги, голоду, відтворення і т.п. Емоції то вже наслідок продиктований інстинктами. тобто, зовнішній прояв. Але ж це таки відносини.
как тогда можно иметь отношения с человеком без доверия(я не имею ввиду их проявления только в виде совместного ведения хозяйства.) к примеру. я работодатель. я доверяю работнику, по этому его нанимаю, правильно?
Можна я відповім? Ні не правильно. Ви як работодатєль, наймаєте робітника іц укладаєте з ним трудовий договір , а це вже є ознака недовіри, або не повної довіри, або часткової довіри з елементом недовіри. І в трудовому договорі обов"язково є пункт "відповідальність сторін", яка передбачає санкції в разі порушення однією з сторін дорговору. А санкції до сторони якій довіряють за логікой речей є нонсенс. Ви як роботодавець просто купляєте труд (твар) робітника. А він Вам його продає. От і вся довіра. Це точно такий же процес як Ви в супермаркеті купляєте (а супермаркет Вам продає) пакет молока чи буханку хліба. І у Вас і у супермаркета є вибір. У Вас обрати інший супермаркет, а у супермаркета іншого покупця.
я не о степени доверия, а о его факте. мы же доверяем часть себя людям, в большей или меньшей степени. мы же не можем изолироваться от сообщества.
всегда же идут споры о моногамии-полигамии. что более свойственно человеку? как можно доверять человеку, когда он пользуется доверием? скрывает? с друзьями раньше спорили по этому поводу. но потом убедили почти всех, что доверие - основа любви, любой при чем. я не знаю что такое любовь. для меня именно доверие, на котором базируется преданность - главное. и это касается всех, с кем я в хороших или плохих отношениях. я считаю, что эта, вроде бы, обыденная проблема - крайне серьезная. ведь если ты частично предал друга, жену, мужа, то и до родителей не далеко, а то и до предательства родной местности(как хотите называйте - страна, государство, город, планета)
Факті чого? Чи Ви мали на увазі факт виписки двіреності на право керування автомобілем? Чи факті довіри лікареві вирізати вам опендікс? Стосовно лікаря - ви не маєте вибору, тому і довіра получається вимушена, під впливом обставин, або ризику. Як що довіреність на автівку - то тут інша справа. Знову ж таки як що довіреність за гроші, то одне, як що безкоштовно - то інше. Абсолютно пусті, нічого не значащі слова.