отношения

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем V.P., 3 бер 2012.

?

отношения построены на доверии?

1. да

5 голосів
    100,0%
  2. нет

0 голосів
    0,0%
  1. V.P.

V.P. vegan power

построены ли отношения на преданности и доверии?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не обязательно, отношения могут быть повязаны на чем угодно
    самые крепкие -- на крови

3. V.P.

V.P. vegan power

гм..
    это тоже преданность...

4. Пятница

Пятница Well-Known Member

На преданности - не уверена, а вот на доверии - да. Ну, для меня по крайней мере.

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не. Это страх...

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Любов та ненависть це відносини? Мабуть що так. Вони побудовані на відданості та довірі? Однозначно ні. Так само як і симпатія та антипатія.

7. рівнянин

Цілком згідний. Можна вірити ворогу а до коханої людини не мати довіри взагалі. Кохання, ненависть це емоції а не відновини.:pardon:

8. ГРАНД

Во-во. Ревнощі таке явище , що і ворогу не побажаєш. але коханій людині з ними приходиться миритись. Про яку ж тут довіру може йти мова?

Я би сказав скоріше природні інстинкти на підкорку. Як інстинкт самозбереження, жаги, голоду, відтворення і т.п. Емоції то вже наслідок продиктований інстинктами. тобто, зовнішній прояв. Але ж це таки відносини.

9. рівнянин

Скоріше не відносини а ставлення до особи.

10. ГРАНД

Ні-ні. Це відносини. При чому відносини значно явніші чим та ж так звана дружба чи приятельство.

11. V.P.

V.P. vegan power

как тогда можно иметь отношения с человеком без доверия(я не имею ввиду их проявления только в виде совместного ведения хозяйства.)
    к примеру. я работодатель. я доверяю работнику, по этому его нанимаю, правильно?

12. ГРАНД

Можна я відповім?
    Ні не правильно.
    Ви як работодатєль, наймаєте робітника іц укладаєте з ним трудовий договір , а це вже є ознака недовіри, або не повної довіри, або часткової довіри з елементом недовіри. І в трудовому договорі обов"язково є пункт "відповідальність сторін", яка передбачає санкції в разі порушення однією з сторін дорговору. А санкції до сторони якій довіряють за логікой речей є нонсенс.
    Ви як роботодавець просто купляєте труд (твар) робітника. А він Вам його продає. От і вся довіра. Це точно такий же процес як Ви в супермаркеті купляєте (а супермаркет Вам продає) пакет молока чи буханку хліба. І у Вас і у супермаркета є вибір. У Вас обрати інший супермаркет, а у супермаркета іншого покупця.

13. V.P.

V.P. vegan power

я не о степени доверия, а о его факте.
    мы же доверяем часть себя людям, в большей или меньшей степени. мы же не можем изолироваться от сообщества.

14. V.P.

V.P. vegan power

всегда же идут споры о моногамии-полигамии. что более свойственно человеку?
    как можно доверять человеку, когда он пользуется доверием? скрывает?

с друзьями раньше спорили по этому поводу. но потом убедили почти всех, что доверие - основа любви, любой при чем.
    я не знаю что такое любовь. для меня именно доверие, на котором базируется преданность - главное. и это касается всех, с кем я в хороших или плохих отношениях.
    я считаю, что эта, вроде бы, обыденная проблема - крайне серьезная. ведь если ты частично предал друга, жену, мужа, то и до родителей не далеко, а то и до предательства родной местности(как хотите называйте - страна, государство, город, планета)

15. V.P.

V.P. vegan power

довіра, як і більшість категорій філософії мають 2 прояви.

16. ГРАНД

Факті чого? Чи Ви мали на увазі факт виписки двіреності на право керування автомобілем? Чи факті довіри лікареві вирізати вам опендікс? Стосовно лікаря - ви не маєте вибору, тому і довіра получається вимушена, під впливом обставин, або ризику. Як що довіреність на автівку - то тут інша справа. Знову ж таки як що довіреність за гроші, то одне, як що безкоштовно - то інше.

Абсолютно пусті, нічого не значащі слова.

17. ГРАНД

Назвіть ці два прояви.

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

С кем?

19. V.P.

V.P. vegan power

скажем так, сверх доверие и недоверие.
    а отражением отражения и является доверие.

20. V.P.

V.P. vegan power

с людьми

а де твій аватар? :)