Освіта - на останньому місці

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем ridnjanyn, 9 жов 2009.

1. ridnjanyn

ridnjanyn миється в бані

Цього року львівські вчителі на професійне свято залишилися без традиційного грошового подарунка

Останнє редагування модератором: 23 жов 2009
    • Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

зате стадіон буде, нє?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні стадіона,ні подарунків..

• Подобається Подобається x 2
  4. ridnjanyn

ridnjanyn миється в бані

Стадіон буде. А толку?

5. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Та ні, найцікавіше - якщо і стадіона не буде. А в когось з чиновників буде нове авто чи будиночок в Альпах :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Iriska

Iriska Well-Known Member

Працівникам торгівлі і раніше подарунків не давали... і нічо... живі... А ще недавно був день юриста... по ходу теж ніц... Чи, тово, тіко "бідолашним" освітянам всі презенти мають бути?!

7. А що, юристи заробляють менше вчителів?

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Абсолютно різні речі. Винагорода вчителям виплачується згідно закону. Вона закладається у бюджет. Її невиплата - порушення закону.

• Подобається Подобається x 5
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що, вчителі найменше заробляють? Їм виплачують винагороди не тому, що вони мають найменші зарплати.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Блажен,хто вірує......:girl_angel:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

та при чому тут те.... Степанич правий і таки виплачується згідно закону і того року виплатять. Садовий передумав.

Останнє редагування: 14 жов 2009
  12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head:Не пойняв.

13. Принаймні, менше, ніж юристи і працівники торгівлі.

Ви так іронічно зауважили... Попрацювали б хоча б місяць з тими придурками за такі копійки, цього б не казали. Ця робота дуже складна у психологічному плані.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Скільки бабця на базарі заробляє? ;)
    Не гарно нас ображати, не гарно.. І Ви, і я, і інші форумчани теж були учнями свого часу.
    До речі, скільки Ваша мама заробляє, якщо не секрет?

15. А скільки торговці одягом заробляють? ;)

Ну, то вибачайте. За спостереженнями багатьох вчителів, зараз діти мають в середньому нижчий інтелект, ніж 15-20 років тому. На жаль. З ними б'єшся, а толку ніякого. Ще й деякі батьки тих вчителів поливають брудом і вічно пред'являють безпідставні претензії, типу "Він такий хороший, а до нього вічно чіпляються!"

Біля 1600 грн, це при тому, що вона ще веде "продльонку".

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Справді?
    А я пропрацював 28 років з іншими..., гм..., солдатами...
    В Україні 15 років... І не за депутатську зарплату...
    Недобре Ви написали... :sad:

• Подобається Подобається x 5
  17. А скільки ви отримуєте, якщо не секрет?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну от, а моя коліжанка в міліції має 1300 грн.. І робота теж не з найінтелектуальнішими людьми. Чому їм не видають премій, а навпаки, обрізають зарплати?
    Все відносно. Якщо комусь мало, хай шукає іншу роботу.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Будьте уважні, Рибко!
    Я пенсіонер!

20. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ні, але... 1500грн в місяць не повного робочого дня і не повного місяця, при чому маючи 4 місяці оплачуваної відпустки... хто ще має такі блага?
    Ха-ха... дайте мені 4 місяці ОПЛАЧУВАНОЇ в повному обсязі відпустки... Буду згідна отримувати за 2!!! тижні реальної роботи!!! 1500грн, причому мати ще й ОПЛАЧУВАНІ лікарняні і державний стаж...

Круто... Тобто, нащі діти, які вчаться в школах - придурки?! Дякую на добрім слові... Більше ні цитат, ні розмов - нема. Спасибі! Щоб всі Вас і Ваших майбутніх дітей по Вашій тезі мали...
    Сорі за образу - але тре спершу самій думати, ніж таку маячню писати... Як мінімум - один з тих "придурків" мій син, бо він вчиться в школі... і його вчителі не отримали презента... Афігєть причина називати незнайому дитину, як впринципі і інших - придурками... Просто супер... Може й себе маєте на увазі?!, раз така смілива заявка...
    От народите, піде дитина в школу, і хтось назве як Ви... побачу Вашу реакцію... до зустрічі в тому часі...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)