ОСВІДЧЕННЯ і ПОДЯКИ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Полковник, 25 лют 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Разрешите признаться....

Разрешите признаться в уважении к Свитлику!
    Какая неординарная и интересная девушка!
    А стихи какие прекрасные у неё! А мысли какие интересные! Дай Вам Бог! Всех благ! Вы ПРЕКРАСНЫ!

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Разрешите признаться....

Я б на місці Світлика не вірив полковнику. Чому? По-перше військовим у таких делікатних справах вірити не можна, по-друге з таким венликим досвідом, як у полковника.

3. mavka

mavka Well-Known Member

:) Сподіваюсь, Світлику, Вас це маленьке випробування мідними трубами не злякає і Ви не втечете. Бо й Миховий допис слід сприймати як захоплений, повірте, лиш, - людина віруюча (і не військовий), - у початок Великого посту вирішив не спокушатися у таких делікатних справах... ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Mike

Mike Well-Known Member

Действительно, светлые мысли и чувства, облеченные в любую форму - светлы :)
    Пост постом, а дело кажется идет к 8-му марта, к весне... :)

5. Svitlyk

Svitlyk Well-Known Member

:) Я вражена...І безмежно вдячна, але навряд чи воно того варте, щоб створювати тут тему "імені мене":confused: :) Добре, що по ту сторону монітора не видно зараз кольору мого обличчя:) :) :)

6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Я хочу висловити захоплення паном Михом! Те, що в його дописах ніколи не відчувається агресії, що він стійко і гідно опонує іншим дописувачам і має яскраво виражену власну позицію, свідчить про величність людини, як на мене.

Ще хочу сказати, що мені імпонує пан Левандівка. І хоча він на знимці дуже строго і серйозно виглядає, насправді складається враження, що він - весела і енергійна людина. Одним словом, у вас, пане Левандівко, поєдналися чудові риси характеру (принаймні, я так вважаю ;)).

На жаль, персонально не зможу всіх тут перечислити, більшість, думаю, знає, що я їх надзвичайно поважаю і вони мені стали дійсно близькими та дорогими за моїх майже два місяці на форумі. Дякую сердечно!

І last but not least подивляюсь ерудицією, всесторонністю зацікавлень і відвертістю всіх панянок на форумі! Ви тут все-таки 100% найкращі (кажу об"єктивно ;))!

• Подобається Подобається x 9
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Давно б ТАК!
    А то, "плітка-а-ар"... :)

• Подобається Подобається x 3
  8. Черешенька

Ай, та що Ви минуле згадуєте? Молода я була, ще недосвідчена у віртуальному спілкуванні і Вас мало знала :)!

Ще мушу обов"язково згадати (пана - беру в дужки, бо знаю, що він цього не дуже любить :)) Бориса, який, мабуть, чи не найкраще мене розуміє (я так відчуваю), особливо мій хмарний чи осяйний стан душі. Дякую Вам за підтримку і мотивацію до нового натхнення ;)!!!

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ах, мадмуазель! Погано Ви знаєте Котів (а все 'дно приємно, коли за вухом чухають) :)

10. Черешенька

Не погано, Борисе, я їх взагалі не знаю ;)! Буду вивчати :)!

11. Капітан

Капітан Well-Known Member

Разрешите и мне признатся :shy:
    Оказывается, можно всю жизнь прожить с закрытыми глазами, и об этом даже не догадыватся. Счастливо прожить, в семье, в богатстве... И если например человеку предоставить выбор: или ты дальше живешь ничего не зная но тебе будет хорошо, или ты открываешь глаза и тебе стает больно... очень больно но ты взамен получаеш всю правду о себе, своих чувствах и настоящую любовь. И больно стает лишь потому, что эта любовь уже пренадлежит другому.
    Можно много гадать, почему такой выбор предстал так поздно, когда уже невозможно что-либо изменить... Но наличие выбора это уже - выбор. Пусть безнадежная, но борьба? Есть ли смысл ее начинать и продолжать? Твой ответ будет зависеть лишь от тебя самого и от того, действительно правду ты узнал или это иллюзия...

• Подобається Подобається x 4
  12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шо я пропустив???

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

пропоную дякувати і освідчуватись:) будь-кому(чому) і за будь-що!

хочу освідчитись в любові своїй кращій подрузі, яка завжди розуміє мене без зайвих слів і з якою завжди все ясно і просто, яка сприймає мене такою, якою я є, яка скажена і п"є чай з лимонадом, а шампанське заїдає цибулею. люблю її роботи як художниці, люблю, що вона спить без подушки і говорить крізь сон...

освідчуюсь мамі та бабусі - низький уклін їм за все - за підтримку і за те, що іноді сварять, за золоті руки і теплі серця:)

освідчуюсь ЛФ в тому, що він подарував мені спілкування таке, якого бракувало і відкрив для мене нових прекрасних людей!

дякую тим людям, які швидко зникли з мого життя, але щось внесли в нього, дякую і тим, яких ще перестріну на своєму шляху!

особливе дякую на форумі Лілі Романовій, пуперу, Миху, Аліас, Ромкові, Марусі-мамі, Козі-Дерезі, Андрійчикові, левандівці, Зум, Борисові, Мег, Лулу, Борі, KYula за змістовні дописи і гумор, за світло та ідеї, які вони несуть на форум, за гострий язик і за сміливість висловлювати свої думки:)

МАРТІНІ, Вам ДЯКУЮ за форум.

дякую премії "Оскар" за те що мають традицію дякувати усім і довго;)

дякую Богові і Україні за своє життя.

• Подобається Подобається x 12
а де твій аватар? :)