Ну от прошльопав 2 форумівки через нудну конференцію Хоча, з іншого боку, получилась мініфорумівка з oddly
Кхе-кхе.. Ото я добралась до фоток з форумівки.. :shy: Запасіться кока-колою і попкорном кавою і вафельками, бо розповідь буде довга Першою пунктуально прийшла Іспаночка: Потім я :shy: і решта народу, який то приходив, то йшов.. Catherine85 і Gryvul: Хомка з Олексійком і Галочка:
Пані фотограф - Богданка: Despina з Антонією: Роздуми на тему "Приїде? Не приїде?" Приїхав! Левандівка:
А ось і Odree з Соломією: А це вони ховали цукерки під столом: (жарту, хоча хто зна ) Siania: Taska з Дуською:
Леваднівці - "Па-па!": У мене все. Ці і решта фоток в більшенькому розмірі можна переглянути в альбомі. Дякую за увагу До нових зустрічей у Львові! :girl_bye2:
Прекрасні фото.. так жаль, що не змогла приїхати (була "фар фар евей" від Львова).. дивлюся на фото, і коли хтось дивиться в обєктив, то ніби звертається до мене: "А ти чого не прийшла?" дуже мучуся...
Дякую, Нірваночко.дуже приємно бачити форумлян.Такі всі гарні А левандівка зовсім не схожий на того занудного "кусючого" вуйка-модера
Та нема за що.. Я це люблю Хто не знає, ще є фотки з форумівки від Левандівки і дівчат в темі на ДП .