Нормальні лідери ведуть себе по діловому і проявляють мужність у висловах та діях. Хороший приклад поведінки: Нам би не завадило мати таких керівників держави, які різним шавкам заявляли би так само.
Проте Палмера або замінять, або він буде обережніше себе вести по відношенню до інших держав. Ще одна людина, яка своє життя прожила не під дудку. Більше тут
О как! Всё течёт, всё изменяется... Теперь Уго Чавес - нормальный лидер. Пан наверное забыл, что Уго и Владимир Владимирович Путин - лучшие друзья.
Насколько я помню, Кирпа активно поддерживал Януковоща. После того, как хозяин выбил ему несколько зубов, Кирпа официально объявил о своем нейтралитете. Странно, что он не замечал этого раньше, когда поддерживал голубых. ---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ---------- Это не помешало Уго наиметь Вовочку Путина как последнего лоха.
:y: Ома Намекаете, что он тайком газ из шельфа выкачал? Ома, неужели вы поменяли своё отношение к Венесуэле? Помнится раньше вы были несколько критичнее к ней настроены. Признайтесь, вы флюгер?)))))))
А чого дивуєтеся? Як вбили його дружбана Опірського Богдана у Львові біля Опери, то Кірпа на другий день звільнив усіх донецьких серед підлеглих і обклав себе сер'йозною охороною. (Він був зовсім не дурак) І він жив і працював таки не під дудку. (Маючи онуків - я би не стрілявся ні при якому приводі.) До речі, переглядав якось передачу про нього - він сам собі ставив завдання і сам їх виконував. (Квартира у Львові його є і надалі. І за нею навіть доглядають...)
То що знайшли тіло? - Ні. То що дві дирки і обидві смертельні - Питання не в тому де він зараз. Питання в тому, як він жив... Для мене Кірпа - доказ, що можна жити важливо, навіть при баньдюках...