Оренда авто за кордоном та українські права водія

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем opryshok, 10 гру 2008.

1. opryshok

opryshok Member

Привіт, цікавить такий випадок.

В мене укр права не найновішого зразка, такий заламінований папірчик червоненький. Чи достатньо такого удостовірєнія для оренди (прокату) автомобіля в США та пересування ним ?

Може хто має досвід - поділіться.

2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я з такими правами орендувала машину 2 місяці в Техасі в 2005 році.

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Права підходять.
    Але , незабудьте , що крім прав ще треба мати кредитну картку.
    Без картки , авто в принципі можна вирентувати, але багато мороки ...
    А з карткою без проблем.
    І обовязково , не пожалійте пару екстра $ , купіть страхівку (insurance) , на випадок подряпин і других неприємних речей звязаних з автом.
    В випадку , якщо Ви маєте Gold/Platinum кредитну картку - то тоді не треба.Оплачуючи нею рент авта , вона автоматично забезпечує його страхуванням.
    І ще - якщо Ви хочете взяти авто прямо в аеропорту, то воно буде на $30-$70(приблизно , більше-менше , залежно від авта) дорожче ніж в іншому місці.
    Це вони беруть екстра якісь airport fee.
    Якщо знайомі з містом де Ви прилітаєте і не маєте з собою багато речей , то можна сісти на маршрутний автобус виїхати аеропортну зону , вийти на першій великій вулиці і там винаймити авто , цих fee вже в оплаті не буде.
    Це звичайно можна зробити при мінімальній кількості речей з собою , при добрій погоді і коли не має з вами маленьких дітей.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ми мали завірений у посольстві переклад посвідчення водія. Дуже часто оригіналу навіть не вимагали.
    У США та Канаді такі права дійсні протягом 6 місяців після в'їзду до країни.

• Подобається Подобається x 1
  5. opryshok

opryshok Member

Дякую, мені також в Техасі :)

Загалом так виглядає шо проблем не повинно бути, дякую всім за активність

Останнє редагування модератором: 10 гру 2008
а де твій аватар? :)