Оплата комунальних послуг через Інтернет

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем leopolice, 21 бер 2013.

1. leopolice

leopolice Member

Якщо така тема вже десь по форуму обговорюється, то прошу адмінів\модераторів перенести моє повідомлення у відповідне місце - на жаль, просто немає часу шукати по форуму співпадіння.

А поділитися є чим, і не в рекламних цілях:

Нікому не треба пояснювати, про "плюси" обслуговування в банківських відділеннях при оплаті комунальних послуг. І немає різниці, який саме банк - вони "+-" однакові. Мені це набридло, і я поставив собі за мету знайти можливість комфортно сплачувати онлайн ці свого банківського рахунку.
    Після довготривалих суперечок в ЖЕКу, щодо необхідних мені даних (ЗКПО,МФО, кодування etc.) і звернення безпосередньо в відділення Мегабанку (звідки мене направили на 3 букви...в ЖЕК :facepalm:), мені, нарешті, пощастило. На одному спеціалізованному форумі (російському!) в підтемах обговорення укр.банків знайшов:

Тут є вся інформація (нарахування, заборгованості, минулі оплати) по Вашій адресі по наступних ком.послугах:
    - квартплата
    - вода
    - газ

І тут же можна це все оплатити (практично всі варіанти оплат онлайн - від оплати з Візи\Маестро і до Вебмані)

Можна також додати і оплату за електрику, а дані по заборгованості / нарахуванням на даний момент часу можна дізнатись або тут: , або по тел.:295-19-14 . Інструкція тут

2. Vedun

Vedun Well-Known Member

Скрита реклама послуг?

3. leopolice

leopolice Member

Друже, Ви хоча б не полінувалися на лінки глянути.

Перший - ЕРЦ - Автоматизированная система учёта и приёма коммунальных платежей (О Едином Расчетном Центре. Единый расчетный центр был открыт в Харькове в 1998 году после победы Открытого акционерного общества "Мегабанк" в конкурсе, объявленном Харьковской областной государственной администрацией среди коммерческих банков на право создания единой системы оплаты жилищно-коммунальных услуг и энергоносителей. Начало функционирования единой системы - 1 января 1999 года.
    ......
    В настоящее время по результатам конкурсов, проведенными областными и городскими администрациями, Единые расчетные центры "Мегабанка" открыты в Кировограде, Полтаве, Чернигове, Черкасах, Новой Каховке Херсонской области, Львове, Донецке.
    )
    Другий
    - якийсь Смартпей. Що це за фігня і з чим його їдять - лінь було виясняти. Знайшов лінк знову ж таки, на якомусь форумі. Знаючи свій особовий рахунок - ввести там і бачиш свою картину по електриці на даний момент.

Третій - офф. сайт Львівобленерго. Лінк веде на сторінку інструкції для користування "голосовис роботом". Дзвониш, вводиш з телефона свій особовий рахунок і тобі "механічний голос" повідомляє, що ти винен зараз обленерго.
    Другий = третьому для визначення заборгованності перед обленерго. Привів обидва лінки, щоб кожен міг собі вибрати, що зручніше: з компа, чи з телефону.

Якщо виходити з Ваших припущень, шановний Vedun'е, то я є комерційним агентом одночасно Львівобленерго,якогось Смартпею, Мегабанку (і особливо харківської, львівської і ще шістьох облдержадміністрацій) ;)

Е-ех... галичани...Ну чому так? Хотів з народом поділитися реально корисним, що потрібно кожному, а відразу отримав підозру, чи я,бува, не москаль :mocking: Це по-нашому, по-галицьки :facepalm:Краще в касах Мегабанку...Приватбанку... і т.д.черги вистоювати, шукати в поштових скриньках повідомлення, а їх сусідські діти вкрали, чи пошта не доставила...А потім по Жеках виясняти, що і як...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви чомусь подаєте це як відкриття америки. Вже декілька років люди через приват24 оплачують комунпослуги

sent from my Galaxy SIII

• Подобається Подобається x 2
  5. leopolice

leopolice Member

Ні в якому разі. Я чудово розумію, що вже давно існують можливості сплачувати за комуналку таким шляхом (і багатьма інакшими), який Ви вказали.
    Але.
    По-перше, далеко не всі льв'яни є клієнтами вищеназваного банку. Більше скажу. Хоча майже у всіх нас є кредитка від Приватбанку, особисто я, та більшість моїх знайомих чомусь сіпається при одній згадці про неї, і сам банк з його безпардонною нав'язливістю.
    По-друге, основна мета мого посту - це просто інформація, яка може бути корисною для будь-кого у нашому місті.
    По-третє,скажіть будь-ласка. От є у Вас Приват24. Але, для прикладу, Ви здійснили оплату (з будь-якої причини ), скажімо, в звичайній ощадкасі, або безпосередньо в ЖЕКу. Чи через Приват24 Вим зможете відслідкувати цей платіж? Якщо "так" - то файно. Але я чомусь маю сумнів. А через ЕРЦ Ви можете бачити всі свої платежі.

І останнє. Якщо цей топік є зайвим\некорисним\дублюючим - я для цього на початку свого першого повідомлення і звернувся з проханням до адмінів-модераторів (себто, до Вас) з проханням його перенести\видалити.

Всіх благ.

6. MARTINI

ну так, а клієнтами мегабанк РУ є всі львів"яни :)

7. MARTINI

Ну і сайт ви зробили :)

8. leopolice

leopolice Member

З чого Ви зробили такий висновок?
    Щодо РУ. Нет/ру вже, якщо бути точним. І Ваш улюблений Приват, якщо Ви вже зачепили цю тему, хоча і має домен .уа, стартова сторінка на тій самій мові, себто РУ

Маєте на увазі - вони? Погоджуюсь, на альо.

Якщо ж Ви і далі воне співвідносете до приналежності (будь-якої) до даної установи, хотів би запитати Вас, як у адміна, який апріорі має бути виважений в своїх висновках: Ви всіх користувачів даного ресурсу, що діляться інформацією, яка може бути використана іншими відвідувачами, підозрюєте в комерційній складовій їх постів? У Вас, часом, не параноя?

Але, якщо на цьому форумі це є нормальний процес, то в мене немає інакшого виходу (як в людини з медичною освітою), та полегшити Ваш стан:
    Так, я дійсно агент ФСБ, провокатор, який зареєструвався з єдиною метою - проводити агітацію за певні ресурси, створені в Харкові (а це ж перша столиця радянської України, і, відповідно, москальське місто), і які шляхом корупції і хабарів зі сторони російської розвідки виграли тендер у Львівській облдержадміністрації . Крім того, я є нав'язливим комерційним агентом абсолютно усіх організацій та фірм, послугами та\або товарами яких не користуються деякі адміни цього форуму. І це знову я роблю навмисно - з метою дезорганізації та дестабілізації, нагнітання міжнародних взаємовідносин та посилення антиукраїнських настроїв :facepalm:

9. soviet

soviet Well-Known Member

Комуналку не оплачую, але Віасат, моб. попвнення і різні платежі.

а де твій аватар? :)