(опитування) Щоб Ви зробили зі старими книжками?

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем McArena, 16 сер 2010.

1. McArena

McArena Member

Думаю, знайома багатьом ситуація - на поличках ваших книжних шаф назбиралося забагато книжок, які ви давно прочитали і перечитувати не збираєтеся. Відповідно постає питання - щоб ви з ними робите/зробили б якби "руки дійшли" їх перебрати?

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Очень люблю перечитывать. По новым ощущениям от книги понимаю, что постоянно меняюсь.

• Подобається Подобається x 1
  3. McArena

McArena Member

ну але ж є книжки(Кінг наприклад, чи там Кунц якийсь), які перечитувати не хочеться - інтрига відома і тд. а вони стоять і пилюкою припадають..

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

даю почитати вогню:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Детективов не читаю.:dntknw:

6. McArena

McArena Member

а якби був варіант їх обміняти на нові книжки в магазині або продати і отримати за них гроші? той же Кінг від 60-100 грн в середньому коштує за тверду обкладинку..

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

це більше жахи/триллери ;) все одно ж є якісь книжки, які Вам не дуже сподобалися і перечитувати їх не хочеться, і викидати шкода, або подарував хтось (типу всяких енциклопедій або книг рекордів і тд)

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Недавно попался Дж. Лондон... перечитывал с упоением.
    Соооовсем другое виденье... юношеский задор видеть в его рассказах только романтику пропал окончательно. Видел только трудности и оптимизм, но уже сооовсем в другом ракурсе. И наконец то увидел в старателях игроков...
    С таким же спехом они могли играть в лотерею.

---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Я Вас понимаю, но такое даже не покупал.
    А те книги, что мне дарили... так все и так знают, что я читаю, а к чему и не прикоснусь, даже если "вупше" (с) читать будет нечего.

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

А такое... как можно...?!?!?! Продавать?

• Подобається Подобається x 4
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Маю не погану українську бібліотеку - наприклад одне з найперших видань Грушевського і багато що іншого, мистецкі журнали зі Львова 10-тих 20-тих - 30-тих років, віддам в українські бібліотеки Ню-Йорку. В Україну не віддам - бо вкрадуть. :sad:.

• Подобається Подобається x 5
  9. McArena

McArena Member

спокійно - мені особисто більше подобаються он-лайн варіанти енциклопедій - там і інтерактивність, і лінки швидкого пошуку, і не треба кілограми тягати :)

або от, наприклад, в мене є подарована книга рекордів Гіннеса, яка гарно намальована, але читати(радше переглядати) зовсім нема інтересу - стоїть(лежить більше, бо зависока) і нервує мене своїми негабаритними розмірами ;)

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

От...нагадалось...

• Подобається Подобається x 4
  11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Книги люблю перечитувати і дуже не люблю їх викидати чи ще кудись дівати. Хіба подарувати можу, якщо знаю, що людина про таку мріє.
    Взагалі, книги (усі) люблю і поважаю, мабуть, треба було б мені працювати букіністом...хоча важко було б з книгами розлучатися....

• Подобається Подобається x 3
  12. iso

iso Well-Known Member

Одні з небагатьох книжок,які б ніколи не віддав

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Замечу Вам, не самый худший вариант. В этом варианте книга остаётся жить и рано или поздно найдёт...
    Могут просто сгноить за пару лет.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я на жаль надто добре знаю що таке "Украіна" :sad:

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я букіністична скнара. Як книжка в руки потрапить - не випущу.

Заріклась купувати друзям книги в подарунок, бо прийду з тим купленим подарунком додому - і через деякий час книга в мене на полиці, а я йду купувати інший подарунок.

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я Вас уверяю, когда вернётесь... мы Вам тут пару неожиданностей, таки подкинем.
    Уже не раз ловил себя на мысли, что всё меньше и меньше удивляюсь, соответственно... не я один. Как последствие, мы об этом даже и не пишем, и СМИ тоже.

17. algo

algo Мешканка ДП

Книг маю дуже багато.ті, що подобаються ,залишаю і перечитую, решту обмінюю чи здаю біля Федорова.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Цікаво, а що робити з працями Леніна (повна збірка - 54 тома) і рештою подібною літературою??? А ми знайшли застосування, старий папір в сільському туалеті ну дууже актуальний, і почитати можна в процесі...

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Раз в год жена перетряхивает библиотеку и то что ей не интересно откладывает, я возращаю назад, что мне интересно, остальное сдаем тетеньке на нашем рынке, которая торгует б/у книгами и журналами, последний раз гривен на 70. Выбрасывать или сжигать рука не поднимается

20. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Отак от формуються неокомунiсти... о_О

а де твій аватар? :)