Опитування росіян. Чи підтримали б ви військові дії своєї держави проти України?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Bambook, 13 лют 2011.

?

Чи підтримали б ви військові дії Росії проти України?

1. Ні, я проти війни взагалі

51,9%
  2. Ні, я проти того,щоб воювати з українцями

44,4%
  3. Не можу дати відповіді

0 голосів
    0,0%
  4. Так, я підтримаю, якщо треба буде захистити інтереси росіян в Україні

0 голосів
    0,0%
  5. Так, я підтримаю, я підтримую всі рішення своєї влади

3,7%
  6. Так (інше обґрунтування)

0 голосів
    0,0%
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Доволі часто на форумах доводиться читати: "Ось нападуть на нас росіяни..."
    В основному це хворобливі фантазії, але часом бувають доволі тверезі обґрунтування і прогнози. Але я не про це. Думаю, що позиція самих громадян Росії скаже набагато більше, ніж будь-які розмірковування по цей бік кордону. Тому насамперед хотілося б почути (себто почитати) саме їх.

• Подобається Подобається x 1
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я с громадным удовольствием приму участие в боевых действиях, которые будут вести доблестные вооружённые силы РФ против высадившихся на территории Украины марсиан. Смерть инопланетным захватчикам! Наше дело правое, мы победим! Вместе со мной в боях будут участвовать мои две собаки - они тоже готовы рвать на части подлых инопланетных оккупантов! Родина или смерть! Мы победим!

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не зовсім коректне питання.
    Перед війною йде псих підготовка .Як у Німеччині - сусіди ображають німців
    ( слов'яни і французи кривдили). Потім т.з Глівіцька провокація оголосили що напала Польща.
    Люди знаходяться вже в збудженому дезінформовані стані.
    Нпр.такая провокація- грохнути в Києві посла, консула або аташе або всіх Їх відразу.
    Народ і збудиться ,нормальний нарiд не укранінофоби.:sad:

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Рубайте, куме березу! Бо прийде москаль, і скаже, що тут його рОООдіна. (с)

• Подобається Подобається x 8
  5. FourA

FourA Дуже важлива персона

У меня во дворе растёт калина, осенью на ней крупные гроздья красных ягод. Года три назад к нам пришли родители наших знакомых, эмигрантов из Туркмении. Эти старики всю свою жизнь прожили в Туркмении, их дочь там родилась. Сами русские, давно на пенсии, они приехали по почти бесплатным билетам(это такая льгота для туркменских пенсионеров) из Туркмении проведать свою дочь и зятя в Донецке. Они пришли к нам и смотрели на калину со слезами на глазах. Сказали - побывали в России. Не знаю, как насчёт Львова, а в Донецке рубить деревья уже давным-давно поздно. Они там очень давно растут.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаєте вони напишуть правду?
    Питання треба було задати наступним чином:

Ви би дезертирували, як би Росія оголосила війну Україні?

Тоді би вилізло єство - чи підтримали би, чи би сказали - що їм наказали... а фронт був би вже під Київом...

П.С. прості росіяни нічого не вирішують. Дадуть наказ і впєрьод! Безпринципність - ось козир Путіна...

• Подобається Подобається x 4
  7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Та просто все влаштовано. Навіть якщо Росія не моя країна, сплатив ПДВ, підтримав агресора.
    Й не треба врещати- Банзай ,за Гасударя Ымператора!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре полковника випустити з Бані... для голосування.

• Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нафіга? Він ще сьогодні війну розпочне...

• Смішно Смішно x 1
  10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Бамбук, ну вот нафига вам позиция граждан России? Спросите ому, клиберна, свято, бориса_с_киева, пидро из английских трущоб - они всё знают. Да, война будет. Завтра или послезавтра, мы все мобилизованы и ждём готовности когда можно будет устроить кровавую баню бендеровцам. Да, у меня в гараже ещё от деда стоит трёхлинейка, транспортир и патронташ с патронами, где на каждой пуле нацарапано "Клятым хохлам", а в свободное время я под видом туриста езжу на Украину - осуществляю топографическую съёмку местности и вообще готовлюсь к войне, вербую агентуру. Жаль только пули плохие получились, глина не очень. :sad:
    Вы спросите зачем всё это? Так я отвечу: "Просто я хочу мира!" :)

з.ы. Вы скорее сами друг-другу глотки перегрызёте, нежели на вас кто-либо нападёт. :dntknw:

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А самые внимательные из них даже успели проголосовать :)))

• Подобається Подобається x 7
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А чему удивляться? Главный "радетель" о судьбе украинцев имеет "огромный практический опыт" - поработав немного интерном... На "плюсах" идет чудный сериал о ТАКих "врачах".... :)))
    ТАК и главные "военные деятели" - среди тех, кто даже срочную не служил, бегая с мокрыми от страха штатнами от военкоматовских повесток... :haha:

• Подобається Подобається x 3
  13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Заходжу я в тему, дивлюся - опитування: 50% росіян - проти того,щоб воювати з українцями, 50% - Так, я підтримую всі рішення своєї влади.

Половина Росії хоче, половина - не хоче!!!:crazy:

Думаю, шо то за кляті москалі росіяни хочуть воювати з рідною ненькою Україною?!?

• Подобається Подобається x 9
  14. levandivka

Та йой...
    Вчепилисі хлопа...
    В 41-м році теж ставку на окупанта робили. Свято думає, жи ЦЕЙ окупант буде кращим...

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Я провокативно це поставив. Як бачите - ніхто з росіян цього не заперечує - значить вони повністю згідні...

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

Думаєте, вони мають за Вас відповідати?

17. Bambook

Bambook Persona non grata

Шановні панове українці (громадяни України). Я багато читав нас із вами і я прекрасно знаю, що частина із нас в такій темі буде казати, що "москалі - то такі люди, які не задумуючись", а ще частина досі вважає, що з 1654 року і аж до 1991 Росія боронила нас від марсіан.
    Саме тому чітко означив, до кого звертаюся - до громадян Росії. Хто б що не казав, а дії російської влади свідчать про те, що вона завжди намагається підготувати громадську думку перед тим, як вживати якихось сумнівних дій. Тому й запитую.

Борхесе, ціную ваше почуття гумору, але я не ставлю питання так: чи готові ви брати зброю в руки й воювати про України. Думаю, що у вас вистачає власних проблем, аби не особливо перейматися виношуванням власних планів. Але: є в мене така підозра, що якби вам років так з 10 тому сказати, що у 2008 Росія по суті воюватиме з Грузією, ви б покрутили біля виска пальцем і відповіли б подібним жартом. Хіба ні? Але ж війна - як її не назви офіційно і хто б не був винен - була...

• Подобається Подобається x 6
  18. levandivka

Троха промахнулися. :)
    Чечня, Карабах - коли то було..?
    То чого дивуватися?

19. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Сумгаит,Ош,Фергана.....Приднестровья....Осетины-грузины....Абхазы-Грузины.....события в Таджикистане

---------- Додано в 07:36 ---------- Попередній допис був написаний в 07:35 ----------

• Подобається Подобається x 3
  20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)