Опитування плюс тест на "вошивість"

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Svjato, 10 лют 2011.

?

Виберіть варіанти

1. Ви хотіли би, щоб в Україні існували пенсії?

64,7%
  2. Ви за то, щоб в Україні була проста податкова система?

58,8%
  3. Ви готові платити [B]тільки[/B] 30 відсотків від прибутку?

41,2%
  4. Ви за те, щоб в Україні було тільки 2 податки - загальний та місцевий?

58,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тема дослідження проста - ви за спрощення податкової системи до 2 видів податків, з яких один буде йти в державний бюджет а інший в місцевий?

Отже питання дуже прості:

1. Ви хотіли би, щоб в Україні існували пенсії?

2. Ви за то, щоб в Україні була проста податкова система?

3. Ви готові платити тільки 30 відсотків від прибутку?

4. Ви за те, щоб в Україні було тільки 2 податки - загальний та місцевий?

Результат:

• Подобається Подобається x 1
  2. Зануда

Зануда така зануда

Тема філософська чи релігійна?

• Подобається Подобається x 3
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Філософська...

4. Зануда

Зануда така зануда

І у чому філософія?

• Подобається Подобається x 6
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Філософія - це ж роздуми. Так?
    Ось я і думаю, якщо всі поставлять свої підписи - чому ми не живемо за такими законами?

---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

• Подобається Подобається x 2
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Щось вікіпедія не дає визначення так плоско .
    Може ваші інтенції були написати не чому а як? Запитання ви виклали але яке вирішення?

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 6
  8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Над смыслом жизни, что бы не чего не отвлекало и не провоцировало нужно податься в отшельники. Обходится минимумом. Вон Диоген в бочке в горах мыслил.

9. Alter

Alter Well-Known Member

мабуть можна додати ще таке
    5. Ви за те, щоб бюджет розподілявся по справедливості а не по-братськи? :)
    ну і якщо так - чому цього ще нема?

я дам відповідь моєю улюбленою цитатою з Віні Пуха:

;) тема справді філософська, і до реалій життя відношення має дуже віддалене

10. Зануда

Зануда така зануда

Це не філософська тема, а теоретизування на предмет економічної ситуації, податкового кодексу і соціально-економічного стану країни на сьогодні. Тому ця тема переїхала до іншого розділу.
    Успіху! Можливо вдасться перейти до практики і ми станемо нарешті жити краще.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бачите, людство любить все ускладнювати - і ви туди ж...

Давайте почнемо з того, що як я вже писав - а ви не цікавилися...

В даному випадку мене цікавить питання саме ЧОМУ? (і не треба збивати громаду з теми філософії...)

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

Я свій період вже пройшов ;)

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

Якщо це прикладна тема, то дайте будь-ласка відповідь - чому і як?!

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Дякую. Може...

12. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Питання з розряду "чи хочете ви бути молодим, красивим, багатим і здоровим?" :)
    Хоч всіляка дурня типу фільму "Секрет" і стверджує, що достатньо тільки захотіти, але в реальному житті бажання - то тільки один з чинників. До нього ще треба додати знання і дуже багато праці.

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Є тільки одне маленьке застереження.
    Щоб усі чотири пункти існували на папері - треба ухвалити лише чотири закони, ну і маленька дрібничка - внести зміни в кілька сотень підзаконних актів.
    Щоб усі чотири пункти існували реально - треба внести зміни в кілька сотень законів.
    Закони відразу писати англійською. По-перше, тому, що вона дає набагато менше можливостей для обтічних формулювань. По-друге, тому що наступним нашим кроком буде звільнити всіх суддів, працівників прокуратури, починаючи від старшого слідчого і вище посадою, міліціянтів за тим же принципом, ну і всі інші "контролюючі" органи. З них всіх принаймні з відсотків 20 посадити. Бо ж ми хочемо, аби це працювало реально? Значить, треба зробити так, щоб у нас виконували закони. А хто не виконує - до відповідальності, правда?
    Оскільки замінити їх більш чесними і професійними в таких масштабах нема звідки (можна якийсь відсоток з тих, хто пішов звідти з власної волі на Марс, як тут дехто каже, себто у чесне життя, відшукати, але то не поможе) в Україні, ми всіх їх привозимо з-за кордону. паралельно звідти ж привозимо викладачів на юридичні факультети, в університети МВС, академію держуправління тощо.
    А, далі. Невідомо. як відреагують чиновники та правоохоронці з заходу, якщо їх будуть кожного дня піддавати спокусі - візьми, візьми...
    Тому всіх бізнесменів, керівників підприємств, бухгалтерів - треба замінити на іноземців.
    Також на іноземців треба замінити всіх інших, в кого ввійшло у звичку жити не по закону. Водіїв на дорогах, пацієнтів лікарень, працівників ЖЕКів і так далі.
    Якщо робити зміни згори, це, як на мене, більш-менш реалістичний варіант :)
    Є ще кілька, але я б не хотів обговорювати ті, в яких буде надто часто звучати слово "розстріляти"...
    Питання в тому варіанті - тільки одне: куди ж ми наш народ подінемо :)

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ага, а дурньою вам бачу би не здавалося запитання типу -
    - А не хочете мати замість 150 видів податку - 366, щоб на кожен день хватило..?
    - А не прагнете податкової системи, що якщо сплатите всі податки - у вас нічого не лишиться і ще будете винні?

Щоб запудрити мізки людям? Так, згоден. Верховна Рада вже 20 років додає:

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Або відмінити

Або відмінити

Або заборонити в законах прийменники...

Угу, але податкової системи воно не стосується... (прийняли б хоча б її. Навіщо все зразу ускладювати і переплітати. Хоч я не проти. Я тільки за!)

навіщо так песимістично?
    Люди міняються - дайте їм можливість.

Та ні. До поки знизу не захочуть - ніхто згори ніц не змінить...

Мене турбує більше, куди дінеться народ, якщо все залишити, як є. (всі виїдуть?)

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Для початку треба мати бажання.
    І досвід в принципі щось змінювати.
    Ніколи не доможуться зміни пенсійної чи податкової системи люди, які не вміють домогтися, щоб їхній ЖЕК прибирав всю територію, яку він має прибирати, чи щоб їм без хабаря видали пакет документів на приватизацію в БТІ, чи щоб дали без хабаря дозвіл на торгівлю тощо...

• Подобається Подобається x 4
  16. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ні, погано бачите. Такі питання риторичні і змісту в них зовсім не багато

ні, для цього треба тільки "час і натхнення" ) Праця потрібна власне для побудови чогось нормального.
    В мене до вас запитання зустрічне - якщо ви живете у багатоквартирному будинку, у вас у під"їзді є дзеркало і квіти, чи смердить сміттям, пописані стіни і насцяно? Бо чесне слово, якщо починати змінювати країну знизу, то на моє глибоке переконання, нашому "багатостраждальному народу" перш за все треба навчитись доносити сміття до смітника. Це перший показник нормально структурованої свідомості. Немає цього - не буде і всього іншого, хоч тисячу опитувань на форумі проведіть.

17. Kalyta

Kalyta Active Member

Не прості питання вимагають не простої відповіді:
    1 - Пенсії всім працюючим українцям як компенсацію від поневолювачів(своїх чи чужинців) за їхнє тяжке життя і рабську працю - ТАК.Якщо ж я маю працювати на пенсію депутату, бюрократу, алкоголіку, неробі чи тому подібне - то НІ.
    2 - Як це?Якщо влада хоче щось спростити - буде складно.Бо там майже нема професіоналів.Все любителі.
    3 - Прибуток від чого?Мій знайомий на селі пробує відкрити у батьківській хаті виробництво з двома наймитами.Хата цегляна з деревяним перекритям і під бляхою.
    Дозвільні документи, проект, кімната відпочинкку, санвузол ,душ, і інше НЕОБХІДНЕ переобладнання - мінімум 150 000 грн.Ці початкові капіталовкладення в малопрогнозований бізнес будуть враховані у витрати при визначені значення прибутку? І де йому взяти ці "початковонеобхідні" кошти ?І чи не складніше йому буде заробитти на 43% більше ,шоб сплатити 30%відсотків податку для того щоб створити так необхідного національного виробника і 2 робочі місця?Відповідь - я буду платити всі податки , які мушу платити.
    4 - Є різниця де будуть багатіти чиновники?Погоджуюсь є! Цим багатший сусід -тим легше тобі, Тому - ТАК.

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

http://www.youtube.com/watch?v=lMdwTWfV7qw

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. В моєму будинку не смердить. А на деяких поверхах навіть є квіти.
    А буквально кілька днів назад я прикрутив налічник до проєму ліфта, бо якась скотина без роду і племені вирішила його відірвати... (Чисто не там де прибирають - бо це треба робити постійно, а там де не смітять...- і звідки такі традиції...?)

Це перший показник нормально структурованої свідомості. Немає цього - не буде і всього іншого, хоч тисячу опитувань на форумі проведіть.[/QUOTE]

То воно само з'явится? (То, що за свідомість відповідає) Чи народу слід показувати щодня - як можна жити краще?

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Трішки вас поправлю - в депутатів не пенсія - в них пільги!!! А пенсія - коли спільнота допомагає тим - хто не може працювати або заслужив її (люди із стажом роботи)

А не голосувати за таку партію і таку владу, яка цього не хоче. А голосувати за тих, хто таке хоче...

По перше - відмінит усілякі правила, які регламентують умови роботи - хоч будуй душ (хоч джакузі) а хоч не будуй. Прибуток - це різниця капіталу п-ва до і після звітнього періоду... (Інвестиції взагалі не повинні оподатковуватися - бо це нісенітниця...) Інвестиції не можуть піти у витрати - це інвестиції і їх такими треба віддати - ні більше- ні менше. Все що собі п-ць набудує - це його капітал. Він просто перевів гроші в умови...
    Якщо він заробить хоч 1 гривню - 30 коп віддай державі, решта забери собі. Витратив гроші на щось інше - продавай, але податок сплати. (нічого купляти понад нормово).

Цього я не зрозумів, але сподіваюся моя попередня відповідь дає прояснення. І ще. Оподатковуватися повинен прибуток. Не можна оподатковувати власність чи ще щось інше - так тільки гробиться бізнес!!! Людидна повинна хотіти збагачуватися і не боятися цього...

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

Ви по темі щось ще можете сказати?

Може так

Останнє редагування: 10 лют 2011
  20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    А я думав, під тими тегами "детальніше" буде філософська фраза:

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Вже був подібний сюжет, дуже популярний:
    http://www.youtube.com/watch?v=V8XHwIxh33M

а де твій аватар? :)