Операція на грижу хребта.За і проти!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем tato, 1 лют 2011.

?

Операція на грижу-вирішення проблеми

1. так

46,7%
  2. ні

53,3%
  1. tato

tato тато завжди правий!

Було б дуже добре отримати аргументи від людей,які мають досвід.
    Коли у тебе проблеми зі здоров"ям,то одним з "плюсів" є те ,що всі тобі хочуть допомогти.І якщо це грижа на хребті,то рідні і друзі шукають бабусь і дідусів "вправляйщиків",дочок Касяна,витягувальні ліжка,витягувальні помпи,різні ванни,дошки для висіння і вправ,радять басейни,лазери і блокади,відправляють в Ізраіль....ну дуже багато всього(ясно,що вони самі нічого такого не пробували:)
    Деколи робиться вже тошно від тих порад.
    Тому попросив їх усіх:"Якщо знайдете людину,яка вирішила свою проблему операцією і дастете телефон,це буде найкраща допомога"

А у цій темі сподіваюсь,що хтось знайдеться сам і опише свій досвід.
    Дуже вже хочеться на лижі)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був у мене один лікар, який практикував методику виздоровлення без операції. Але толку... лікар поїхав закордон, бо нашій медицині добрих лікарів нетреба.

• Подобається Подобається x 3
  3. tato

tato тато завжди правий!

Є у мене одна підозра,що воно не лікується)))
    Відсутність тут порад дозволяє все більше цьому вірити.
    Старші люди кажуть : "Куди той світ котиться".
    Та нікуди він не котиться!Просто не було колись телевізорів,то й не було видно куди котився.
    Так само з грижами.Ну не було колись МРТ,то й не знали люди ні про які грижі!

4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Така проблема була у мого фіна,хребтова грижа.Довго він ходив по ворожках,знахарях,аферистах ну і т.д.Тягнув десь зо 1.5 року,грошей пішло фийст багато,вже дойшло до того,шо ледве ходив.Нарешті пішов в шпиталь,зробив знімок,виявилась грижа хребта.Запропонували операцію,тяжко,але погодився,боявся,що залишиться калікою(операції(хірурги) не завжди вдалі).Оперували успішно,став рівний як цвик,правда він почав знову ремонтами займатись - то не добре,але це його здоров"я.

• Подобається Подобається x 1
  5. Shine

Shine Well-Known Member

З цією проблемою я знайома дуже близько:sad: Сім років тому такий діагноз поставили моєму чоловікові. Призначили спочатку "лікування" - після якого він вже навіть ставати сам не зміг, а потім відправили на операцію до Київа. Правда світ не без добрих людей (то довга історія і не до тої теми) нам порадили відмовитись від операції і лікуватись у лікаря В.А.Бєрсєнєва. За три місяці чоловік став на ноги і добре себе почуває. Я не можу сказати, що він повністю здоровий але знову зміг взяти на руки дитину, може ходити, працювати і відчувати себе повноцінною людиною. Час від часу спина нагадує про себе але то не порівняти з тим жахом, що ми пережили.

Останнє редагування: 4 лют 2011
  6. Sauer

Sauer Well-Known Member

В мене батько пів життя мучається (і брат його рідний). Все залежить від стану хворого і запущеності грижі.

7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Так,повністю видужати це вже проблєма,паскудна болячка,треба дуже уважати на себе.

8. tato

tato тато завжди правий!

Всьо то трохи зле....

Мало,мало власного досвіду!Власний досвід краще розуміється.Рішення легше прийняти.
    Говоримо від імені знайомих і рідних:sad:
    Людина,яка два тижні не могла з ліжка стати, наводить аргументи по-іншому.

9. dorino

dorino Well-Known Member

Це дуже паскудна справа /але ще не катастрофа/!
    Щоб вас оптимізувати, то на початок анегдот з якого знаю тільки кінцеву сентенцію: «Вася – ти ніє прав»
    Primo! Операція, навіть найбільш вдала /говорю про класичну-ножиком, пилочкою, кусачками і т.д./ робить людину вже неповносправною–ну хоча 2-4 деталі: 3см дужки хребця відкусують назавжди, післяопераційні рубцево-злукові зміни неуникнені, ювелірність дуже ні– пошкодження інших структур–чому ні, рецедиви в тому самому місці – досить часто!
    2 тижні тому був в свого родича в Обласній неврології –7 мужчин з рецедивом після операціі кили диску. Стояв на коридорі і чув як проф.Пшик після обходу обкладав нейрохірургів тихим словом.
    Secundo! Про добрі /повне вилікування/ і погані /не стало краще, або не дуже краще/ результати консервативного лікування і спеців до одного і другого, дещо знаю і кого розпитати зі знайомих, аби дати вам їх лінки.
    Tercio! На операцію важко спізнитися. Неефективне-малоефективне лікування – завжди можна завершити операцією. Невдалу операцію – ну як поправити, ну не знаю...

10. dorino

dorino Well-Known Member

Миху, якщо це коректно, то я би просив сказати хто – так просто для «повишения общеобразовательного уровня»
    Є така засекречена тема Пролотерапія. Кілька наших хлопців /знаю 2/ успішно практикують це в USA. Якраз чув, ще нею роблять кили дисків «на цацко і навсегда»

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись той самий Роберт мені розказував про грижу і розказував що він робить, але я був несвідомий собі то якось фіксувати. А зараз що? Його нема - виїхав, контактів не підтримує, медицину покинув.... Цунг цванг, як кажуть шахісти.

12. dorino

dorino Well-Known Member

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну а чия ж?:)

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

я готовий...

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

без проблем.

14. Shine

Shine Well-Known Member

Це мається наувазі - метамерні іньєкції?

15. dorino

dorino Well-Known Member

То ти Михайле Рівний Ґосьць!

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

А ви лікар? /тут мені усі виглядають лікарями і то добрими!/
    Мусив трохи напружити завитки на ваше питання «метамерні іньєкції», але скоріше з підсвідомого виплило.

• Подобається Подобається x 2
  16. Shine

Shine Well-Known Member

Ні:) Хоча після лікування чоловіка, в голові відклалось багато "зайвої інформації". І далі цікавлюсь всім, що пов"язане з цим діагнозом бо питання залишається актуальним.

17. dorino

dorino Well-Known Member

Не можу второпати, ви раз тут як доктор, раз як електронщик.
    Маєте стілько освіт?

18. tato

tato тато завжди правий!

Прошу пам"ятати

Не хотів би нікого відволікати))))
    Але між іншим нагадую
    Наша тема "Операція на грижу хребта.За і проти!"

19. syavych

syavych копач

А в чому власне проблема? Якщо є показання (кінцеві стадії грижі) - тілько операція, на початкових можна і мануалкою бавитись. При чому тут "за і проти"? Можна ще створити тему "Операція з видалення апендикса. За і проти" - принцип той самий :)

• Подобається Подобається x 4
  20. dorino

dorino Well-Known Member

Чудова Ваша думка!
    Мені також вже почало виглядати це неповажно!
    Є – чіткі і дуже чіткі покази до Операції. З інформаціїї тата ясно не дуже на чому стоїть.
    Але маючи вже досить точок/і підтекстових спрямувань/, ну не розумію ніяк...
    І дай Йому того, що вилікувався операцією!
    Добре, а на якому часовому рівні: 1-2-3-4-...10років.
    Ну дам за 2-3р. Все O.K.
    Хвать за 3 міс грижа вилізла/6-7 тис.грв не повернуть/, док. дотепник скажуть, давай, не журись, ще раз.
    Це я розповідаю з життя.
    І – взагалі, и вообще–
    syavych– Ви чудово і лаконічно поставили Крапку над«і»

а де твій аватар? :)