Буде час...я також намалюю так,що стріла Тягнибока піде різко вверх через задницю всіх тих,хто бреше,як пес!)
Не нравиться самохвальство,брехня і підтасовка,Перед Виборами,Під час Виборів,ну і...Після Виборів. У кожного своя Правда і свій Світ широкий. Той будує,Той руйнує, Той ж нехитрим оком, На край світу загляда... (Тарас Шевченко) P.S..Чого ж тоді ті "Булави" десь над Норвегіями,Британіями шастають",га-а?
Цитата: Сообщение от РАДИОТОЧКА По коморі бігають миші і тягнуть до нори все хто-що може...Хто xліб,а xто сало.А громадний пацюк несе під однією паxою величезний круг сиру,а під іншою трилітрову банку з сметаною. І так,відсуваючи ногою в сторону мишоловку,з кусником запліснілого сиру мовить: -Ну...ну прямо -таки...ну як діти...як ті українці!
это Бисмарк как-то сказал: Ложь это действие активное осуществляемое ДО выборов, во время войны и после охоты)
Нет, на самом деле он - уролог. http://www.forum.vosvoboda.info/viewtopic_8414.php?sid=4f48ba332b2c344f0e839bd787685341
да ладно, линки мне ваши не к чему, на приеме я у него не была, конечно, но он сам говорил, что гинеколог, когда о себе рассказывал... соврал может:rolleyes: На самом деле, значения это не имеет никакого..просто то, что вы пишите - гнусности и вам, естесственно, не стыдно..
Пардон, за что мне должно быть стыдно? За профессию Тягнибока? С какой стати?) Где Вы гнусности раскопали, девушка?
Я бы с удовольствием! Только тогда мне прийдётся не реагировать на Ваши голословные обвинения в мой адрес.