До неофіційного рейтингу найбагатших людей Львівщини, який опублікував тижневик “Коментарі”, потрапило 11 найвищих посадовців області та депутати Львівської міської, обласної та Верховної Ради. Зауважимо, всього до неофіційного переліку потрапило 19 львів’ян, статки яких оцінюють у суму понад 10 млн. доларів. Повний текст
Відповідь: Олійнику і Садовому приписують 35 мільйонів Молодці. Чудовий заголовок - в стилі "в ребе дочка - шльондра". Основне - і на Садового болота бризнуло, і Олійника трошка відбілило == Направду, панове газетярі - ви ще мене забули згадати якщо розглянути ще й мої статки - то в спілці (докупи) з Садовим та Олійником - сума буде понад 35 мільйонів == Маю до вас пропозицію - наступний раз розглядуйте статки Садового в парі з Димінським. Там теж можна "спільне" "за вуха" притягти
Відповідь: Олійнику і Садовому приписують 35 мільйонів ох, як я міг так помилитися! І дійсно - як так можна - газетярі - сама чесність то влада нам бреше, а газетярі - лише чесно переповідають і дуже вдало, до речі, застосовують ті всі словесні штучки - ото Пєті не вистачає 7 коп на морозиво, Маші - 1 коп, і разом їм не вистачає також.... Кілько могло б вартувати морозиво, і - Скільки грошей у Маші і скільки - у Пєті при вказаній ціні морозива? == І тут будь-якому галичанину здоровий глузд - тут же підкаже - у Пєті явно є гроші "темного походження!" Хто би то такі примітивні задачки розв'язував, якщо воно все "на око" видно?
Відповідь: Олійнику і Садовому приписують 35 мільйонів № 1, 6, 9, 10, 12, 13, 16 - про цих ніколи не чув , ні в пресі, ні в бесідах ...
Відповідь: Олійнику і Садовому приписують 35 мільйонів Здається згадав ... СК Універсальна , Хлібзавод №5 , ОККО ...