Оголошується конкурс на найвдалішу назву для сімейного будинку по догляду за перестарілими людьми. Вимоги: 1. Назва має бути недовгою.(2-3 слова) 2. Має бути англійською мовою. 3. Не містити імен людей. 4. Нести в собі заочочуючу інформацію, або й навіть бути рекламною. 5. Подобатися і молодшим і старшим людям. 6. Сподобатися мені. Винагорода переможцю. Набір листівок з видами Сіетлу, або 20 дол. п.с. Думаю мені ніхто не впаяє баню за це оголошення. Адже це не реклама. А гілку можна використати потім і для інших конкурсів.
Відповідь: Оголошується конкурс! "second youth" Оля, де слати свій каунт? Додано через 2 хвилини that not give a man, that not promise - however pulls it on a cemetery ну то трохи задовге.... Додано через 4 хвилини "An end comes all" Теж не зле.
Відповідь: Оголошується конкурс! :y::y::y::y::y: Вдала перша спроба. Але може старі будуть думати, що я їх омолоджувати буду, то побояться декотрі йти, або навпаки - більшість попре, навалою. То що я з ними буду робити? В хаті ж можна тільки мати 6-х. Так що, try again! :D:D:D:D:D:D:D Миху, Вестерн Юніоном не підійде?
Відповідь: Оголошується конкурс! Марусю, та яка там вже любов, я вас прошу.... Додано через 1 хвилину Оля, для Вас - любе!
Відповідь: Оголошується конкурс! То перше, що мені прийшло на розум. Сформулювала "Happy Aging". Малий сказав, що не звучить. А про те, що не треба, не будуть люди думати?
Відповідь: Оголошується конкурс! "second youth" з поглибленим вивченням українських традицій. теж може зацікавити.... Додано через 2 хвилини Оля, я придумав рекламний сленг: Вступи у "second youth" і отримай безкоштовну реєстрацію на ЛФ!
Відповідь: Оголошується конкурс! Миху, я бажаю їх довго тримати . А ця назва заохочує трохи вже на цвинтар.
Відповідь: Оголошується конкурс! Оля, дорогенька, якщо Ви запишите їх на ЛФ(у "second youth" ), то вони з нього вже до смерти не спригнуть... навіть на цвинтар - атвєчаю!
Відповідь: Оголошується конкурс! :y::y::y::y::y::y::D:D:D:D:D:D:D Миху, Мартіні має Вам за таку рекламу для ЛФ більше дати, ніж я за назву для будинку перестарілих. :radist: п.с. Конкурс продовжується! Лишайте ваші пропозиції, а я ввечері прочитаю, бо зараз мушу бігти ще на роботу.
Відповідь: Оголошується конкурс! "sunset" філософська назва... Додано через 1 хвилину та мені гроші не потрібні, менеджером візьмете?
Відповідь: Оголошується конкурс! Може "Happy sunset"? Ще більш філософська. Але американи такі прості, як двері. Їм прямо треба казати. Без філософії, бо не всі доганяють. Недалеко коло нас є "Elderly Loving Care". Менеджером не обіцяю, бо може майбутній чоловік приревнує. А от як Вам вік підійде, то обіцяю місце зарезервувати.:p Але, як переможете, то від нагороди не відмовляйтеся. Я люблю людям віддячуватися.
Відповідь: Оголошується конкурс! Дєкую, Оля, я вам за то восени кіньми на городі відроблю в Сокільниках. Та я сі буду поводити пуредно.
Відповідь: Оголошується конкурс! У меня с английским плоховато, название перевести надо бы, но все же - "морщинистая задница"! А, как вам? Мне нравится.
Відповідь: Оголошується конкурс! Особливо то має гарне співвідношення з Вашим підписом: п.с. Я, здається, помістила конкурс не на гумористичній гілці.:cowboy:
Відповідь: Оголошується конкурс! Попытка номер 2: "Старость - не радость, маразм - не оргазм!", концептуально и со фкусом :-D
Відповідь: Оголошується конкурс! Будьте любязні надавати переклад на рідну неньку українську мову, бо не розумію про що йде мова. Мені дуже кортить виграти головний подарунок: відкритки із видами Сієтлу - мрія мого дитинства... Але не знаю інгліш, халепа :-(