Вітаю! Панове, потрібна ваша допомога )) Можливо хтось з вас знає, як звати одного з офіціантів "Атлясу" - світло-русявий, з татуюванням. Хочеться знайти його
От до чого була тема з ініціативою. Зара все одиноке бабство в Атляс ломанеться хоча б подивитися. Класна реклама.)
Ага!!!Мені вже самій цікаво,що ж то за красень,що його аж на форумі розшукують??Просто підіть туди ще раз і самі в нього запитайте,от і все.І буде причина вернутись туди ще раз,тим паче,що кафе вам сподобалось
Форум - дуже дивне місце для пошуку офіціанта з ресторану, в якого є сайт і сторінка на ФБ, куди можна написати або взяти номер телефону.
Я трохи консультую їхнього шефа з питань відповідності певних страв та інгредієнтів до історичних традицій галицької кухні. Можу йому сказати, що суші у Львові ще князь Лев їв, коли змучувався на білих левів полювати і в королівській пивоварні пиво варити
І мені цікаво,як ви знайшлися,коли навіть не знали як його звати..Поділіться історією,можливо нового кохання.))Львів дуже романтичне місто,яке об'єднує людей з різних куточків України і навіть світу
Окрім форуму, я створила пошук в одній з львівських спільнот в соціальній мережі, де мені допомогли дізнатись його ім'я. А знаючи ім'я та місце проживання - скористалася звичайним пошуком серед користувачів - і от результат! Далі життя покаже
як доброзичлива собака, я бажаю успіху в полюванні.. і щасливого , довгого кохання. коли побачив фото , зробив висновок шо ви полтавської породи.. пішов на полювання..
Клас,як романтично!!І я теж бажаю вам успіху ---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ---------- Самойлович ви в своєму репертуаріВона ж зараз в Києві ,а він у Львові,як можна було йому датиТа й от так зразу....має ж бути хоч якась романтика