То хто ж вам дохтор? Учітса, учітса і єщо раз учітса! Так заповєдал вєлікій Лєнін! Тим більше, що сидите на українському форумі. І англійську треба знати, бо вона міжнародна. А не тішити себе, що всі владєют вєлікім і магучім. Ніхто ним не владєє, крім зони колишнього Совка. Та і то вимираюче старше покоління. А ще скоро китайську треба вивчати буде. Так що роботи - закасуйте рукава!
Да разве я против? Только зачем мне украинский язык? Мне он не нужнее греческого. С украинцами я могу общаться и на русском. Как правило, китайцы сами учат русский. Так что с китайцами мы найдём общий язык, не переживайте.
Крепко Вам внушили это. Хотя в Москве тоже есть почитатели такой чепухи. Хотя о чём я? Это есть моё настоящие изображение. Честно, честно.
Нє блєфуйте. Якщо читаєте, то розумієте. А раз розумієте, то виходить - хоч-не-хоч вивчили ви вже українську. От і Чалдон вже вивчив, якщо відповідає на пости українською. п.с. Мені російська теж, як корові сідло потрібна. Але знаю - теж часом в пригоді стає. І польську знаю розмовну добре. І розумію словацьку. А тепер же й сербську помало вчу, бо клієнти-серби є. Хочеться їм приємне зробити - розмовляти з ними хоча би трохи їхньою мовою. Це правило хорошого тону. Шкода тільки, що абладатєлям вєлікава магучєва нєпанятна. Хоча недовго так буде. Минуться совки, а їхні діти будуть мудріші.
Ну і слава Богу! Від того є вигода. Мої хлопці також згадують українську мову,як хочуть між собою про щось змовитися, чи американів полаяти.:rolleyes:
Изучение любого языка (и не только) чаще всего основываться на необходимости. Посему, если русским будет нужен китайский или украинский, они его выучат обязательно. Но... нам не нужны эти языки. Увы. А английский, немецкий, французский, португальский, испанский, наши дети в случае надобности, обязательно выучат.
Англійською. І українською. А російська їм потрібна, як торішній сніг. Навіть встидаються, як їх називають "russians". Відразу обороняються, що вони українці і нічого спільного з Рашою не мають.
Це ви себе мали на увазі? Я теж так думаю. Це ви так тільки піритеся, що вам українська непотрібна. О! Ми свого коріння добре тримаємося! А те, що нам, батькам, "старший брат" ще при Совку нав"язав дітям до їх відома донесли. А вони ще й своїм дітям то передадуть. Син поїхав в Україну і привіз собі футболку "Дякую Тобі, Боже" що я не москаль!" Ходить в ній в джим, де повно рашинів. На мою просьбу не дражнити людей не реагує. Каже, що "то їхня проблема - нехай не читають".