Оффтопы музыкального раздела

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем forester, 26 січ 2012.

1. forester

forester Well-Known Member

Да как же я могу что-то разучить, если там пишут на непонятным для меня языке?

2. Оля

Оля Старожилка форуму

То хто ж вам дохтор? Учітса, учітса і єщо раз учітса! Так заповєдал вєлікій Лєнін!
    Тим більше, що сидите на українському форумі. І англійську треба знати, бо вона міжнародна. А не тішити себе, що всі владєют вєлікім і магучім. Ніхто ним не владєє, крім зони колишнього Совка. Та і то вимираюче старше покоління. А ще скоро китайську треба вивчати буде. Так що роботи - закасуйте рукава! :)

3. forester

Да разве я против? Только зачем мне украинский язык? Мне он не нужнее греческого. С украинцами я могу общаться и на русском.

Как правило, китайцы сами учат русский. Так что с китайцами мы найдём общий язык, не переживайте.

4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Крепко Вам внушили это. Хотя в Москве тоже есть почитатели такой чепухи. Хотя о чём я?
    Это есть моё настоящие изображение. Честно, честно.

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє блєфуйте. Якщо читаєте, то розумієте. А раз розумієте, то виходить - хоч-не-хоч вивчили ви вже українську. :)
    От і Чалдон вже вивчив, якщо відповідає на пости українською. :)

п.с. Мені російська теж, як корові сідло потрібна. :) Але знаю - теж часом в пригоді стає. І польську знаю розмовну добре. І розумію словацьку. А тепер же й сербську помало вчу, бо клієнти-серби є. Хочеться їм приємне зробити - розмовляти з ними хоча би трохи їхньою мовою. Це правило хорошого тону. Шкода тільки, що абладатєлям вєлікава магучєва нєпанятна. Хоча недовго так буде. Минуться совки, а їхні діти будуть мудріші. ;)

6. forester

Это Вам только кажется. На самом деле я ни бум бум в украинском.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і слава Богу! :) Від того є вигода. Мої хлопці також згадують українську мову,як хочуть між собою про щось змовитися, чи американів полаяти.:rolleyes:

8. forester

А большей частью на каком же они общаются? На русском?

9. forester

Изучение любого языка (и не только) чаще всего основываться на необходимости. Посему, если русским будет нужен китайский или украинский, они его выучат обязательно. Но... нам не нужны эти языки. Увы. А английский, немецкий, французский, португальский, испанский, наши дети в случае надобности, обязательно выучат.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Англійською. І українською. А російська їм потрібна, як торішній сніг. Навіть встидаються, як їх називають "russians". Відразу обороняються, що вони українці і нічого спільного з Рашою не мають. :)

11. Chaldon

Типа бродвея или чайнатаун:)):rolleyes:

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Це до чого було сказано? ;) Якусь обізнаність хотіли показати? ;) Тоді - потрапили пальцем в небо....

13. forester

Ну, это дело наживное.

А вот это плохо. Нельзя отрываться от своих корней.

14. Chaldon

Да, давненько Ваши комментарии не читал.
    Вот и расстарался. И пускай будет пальцем в небо. ;):rose:

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Це ви себе мали на увазі? ;) Я теж так думаю. Це ви так тільки піритеся, що вам українська непотрібна.

О! Ми свого коріння добре тримаємося! :) А те, що нам, батькам, "старший брат" ще при Совку нав"язав дітям до їх відома донесли. А вони ще й своїм дітям то передадуть. :) Син поїхав в Україну і привіз собі футболку "Дякую Тобі, Боже" що я не москаль!" Ходить в ній в джим, де повно рашинів. На мою просьбу не дражнити людей не реагує. Каже, що "то їхня проблема - нехай не читають". :)

а де твій аватар? :)