Оффтопи розділу

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Forpost, 28 бер 2014.

1. Forpost

Forpost Стоїк

адназначна на холм слави колорадських [​IMG]жуків збирати

• Подобається Подобається x 4
  2. Не зрозумів ваших підколів

3. Forpost

Forpost Стоїк

та ніякого підколу кожного року на холмі слави зривають георгіївські стрічки не думаю що цьогоріч щось поміняються ПиСи ви ж декларували себе як українець а де ще мона розважитись свідомому українцеві як не на холмі слави ві Львові

• Подобається Подобається x 1
  4. Finya

Finya enjoy the silence

Який зв"язок між тими воїнами і стрічками? Не пам"ятаю ніяких згадок про це з радянських часів..

5. А навіщо тоді це робиться?

6. prius

prius Well-Known Member

Бо колорадскі стрічки носять провокатори

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

слухи кажете? Мені знов за старе... За львівське метро чули? Отож бо... Дітей маленьких з собою не беріть, злиє бандєровци їх забирають і в львівському метро живцем варять і жеруть. Порваний паспорт паспорт хєрня...

8. Witkey

Witkey Member

KARABIN, да-да, слышал про "Львовское метро".. :) С одной стороны весело, с другой - печально, что так демонизировали ваши края..Всё от бескультурья отдельных наших представителей.. :sad:

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви ще не все чули....

Город Львов.

10. Witkey

Witkey Member

:) Romko, да, наш восточный уклон в последнее время весьма печален..Превращаемся потихоньку в Золотую Орду, столица скоро в Казани будет... :)

11. Forpost

Forpost Стоїк

Вам ту всьо смішки, а в мене на роботі дегенерати -москалики на повному серйозі розказують про масову різню рускаязічніх ва Львівє,і ешелони біженців москалів зі всьої Західної України.Я шизію,ця країна ніколи не буде мати майбутнього,напевно маньяк Пу вирішив забрати всїх до пекла ПиСи на мою кишеню косо дивлятся чи не сховав калаша Музичко

• Подобається Подобається x 2
  12. Witkey

Witkey Member

Forpost, не мудренО..У нас тут псы СМИ-шные (пресса, телевидение) шибко стараются..Думаю, даже Путина от них порой тошнит.. :)

13. Witkey

Witkey Member

..Я вообще поражаюсь, как наши гниды-журналюги берут у ваших майдановцев интервью, кагбэ нейтрально, а уже в студии придают всему этому негативную оценку...Враньё сплошное кругом и зомбирование...

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Їм гроші не пахнуть.

15. Witkey

Witkey Member

Правильно делаете, что этих шкур на границе тормозите. Они к вам едут уже с предустановкой, что всё у вас там неправильно. Мне лично абсолютно не нужны их мнения и оценки, только чистая, нейтрально подаваемая информация, поровну от обеих сторон конфликта. А там уже я сам, по своему разумению, разберусь, что хорошо, что плохо..

16. Jojo Notbad

Jojo Notbad Member

Я з Одеси. Обожнюю Ваше місто!! Сподіваюся влітку потраплю до Вас знову!

а де твій аватар? :)