та ніякого підколу кожного року на холмі слави зривають георгіївські стрічки не думаю що цьогоріч щось поміняються ПиСи ви ж декларували себе як українець а де ще мона розважитись свідомому українцеві як не на холмі слави ві Львові
слухи кажете? Мені знов за старе... За львівське метро чули? Отож бо... Дітей маленьких з собою не беріть, злиє бандєровци їх забирають і в львівському метро живцем варять і жеруть. Порваний паспорт паспорт хєрня...
KARABIN, да-да, слышал про "Львовское метро".. С одной стороны весело, с другой - печально, что так демонизировали ваши края..Всё от бескультурья отдельных наших представителей..
Romko, да, наш восточный уклон в последнее время весьма печален..Превращаемся потихоньку в Золотую Орду, столица скоро в Казани будет...
Вам ту всьо смішки, а в мене на роботі дегенерати -москалики на повному серйозі розказують про масову різню рускаязічніх ва Львівє,і ешелони біженців москалів зі всьої Західної України.Я шизію,ця країна ніколи не буде мати майбутнього,напевно маньяк Пу вирішив забрати всїх до пекла ПиСи на мою кишеню косо дивлятся чи не сховав калаша Музичко
Forpost, не мудренО..У нас тут псы СМИ-шные (пресса, телевидение) шибко стараются..Думаю, даже Путина от них порой тошнит..
..Я вообще поражаюсь, как наши гниды-журналюги берут у ваших майдановцев интервью, кагбэ нейтрально, а уже в студии придают всему этому негативную оценку...Враньё сплошное кругом и зомбирование...
Правильно делаете, что этих шкур на границе тормозите. Они к вам едут уже с предустановкой, что всё у вас там неправильно. Мне лично абсолютно не нужны их мнения и оценки, только чистая, нейтрально подаваемая информация, поровну от обеих сторон конфликта. А там уже я сам, по своему разумению, разберусь, что хорошо, что плохо..