В мене незабаром весілля. Є ідея здійснити викуп за молоду нібито мішечками з "золотом", роль якого виконуватимуть одногривневі монети. Не підкажете, де можна наміняти достатню кількість? Чи може хтось планує розбити скарбничку?)))
походіть ло банках, там можна знайти, правда зразу велику суму не візьмете, але то можливо а як зайдете в нацбанк на Коперніка, розкажете свою ситуацію то може вам і допоможуть
У водії маршруток поцікавтеся. До речі, помітив що останнім часом набагато менше цих монеток стало. Раніше було як гною. І кожен намагався їх спихнути якомого швидше - водії, продавці... А зараз дуже рідко. Я двічі по 800 грн здавав колись в банк. Доки доніс - думав плече відвалиться. Важкі, падлюки)))
Та все досить просто. Не реклама!!! До ПриватБанку, замовляєш 100 чи 1000 грн монетами, оплачуєш комісію за замовлення готівки і на наступний день тобі з Нацбанку доставлять монети. От комісії не підкажу не пам'ятаю та і тарифи змінилися думаю! Брав на вул. Гуцульські біля Високого Замку.
У кількох банках можна замовити. Мої знайомі колись точно таке саме на весіллі робили, міняли чи то в Укрсоц, чи то в Укрсиб, точно, що Укр