Одеські ДПСники можуть "западенцов" стріляти..?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Бодька, 23 лип 2009.

1. Бодька

Бодька New Member

Така ситуація!
    Моїх водіїв на вантажних автомобілях зупиняють в Одесі на дорозі, "проверка документов, о западенци, а что вы здесь делаете? здесь вам делать нечего, здесь дорога только для одесских людей!" Бере самого молодшого із них, веде до автомобіля, витягує пустий протокол і каже підписувати, а решта вони допишуть. Водій звісно відмовляється, бо ж нічого не порушував! У відповідь чує "Ты что, щас вывезу в поле и пристрелю бандеровца паршивого".
    Скажіть, як жити в такому безпорядку, коли органи, які б мали тебе захищати і вбити можуть за інші переконання!
    Прокоментуйте будь-ласка!

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

быдлизм ..... это не Одесские гаищники, это быдло работающее в ГАИ Одесской области

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну якщо не пристрелили, значить ще не все так погано! Як говориться "Собака гавкає, а караван іде".
    Вони вже давно нам нічого не "винні"! Іхня роботи захищати інтереси "годуючого з руки класу" та "збивання" грошей!
    Нон комент...

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та ідіот даішник якийсь попався. Що тут коментувати?

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Думаю коменти зайві...бидло випустили на дорогу...

6. Iriska

Iriska Well-Known Member

1. не особливо вірю... Звісно не на грузовому авто, а на легковому не раз їздила на Одещину і такого не бачила і не чула. І не тре ліпити жи кубіта, то інше... Бо відповім, що і люди Ваші в такому випадку щось ляпнули...
    2.
    А вони там що демагогію розводили на тему переконань? Чи звідки така впевненість, що власне переконання причина тому, а не регіональна приналежність, мова, риси обличчя... в кінці-кінців документи, що мають супроводжувати авто, чи його технічний стан...
    3. Пристрелити не можуть, не мають жодного права, тому впадати в емоції - зайве. Якщо ве аж так потріпали нерви - вперед скаржитись офіційно, а як ні - не давати волю емоціям, воно без толку.
    З.І. Бидло є всюди, питання як себе з ними вести, і чи є зміст опускатись до їх рівня...

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Думаю, що таким чином Ваші хлопці пропивши гроші або дійсно внаслідок порушення на дорозі заплатили кругленьку суму і, щоб не бути вборгах, вирішили все списати на ментів.
    Досить оригінальна відповідь...:sad: От якби забрали акумулятор - це біда. Чи не так, VasMT?

• Подобається Подобається x 2
  8. Бодька

Бодька New Member

Ніхто їм нічого не дав, та й ніякого протоколу підписано не було, вирішили все по телефонному дзвінку, прийшлось мені їм погрожувати!

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Телефони "гарячої лінії ДАІ" та поштові адреси
    управлiнь (відділів) ДАI областей

ВДАI ГУМВС України в Одеськiй областi 0482
    30-17-53 ​
    вул.А.Корольова, 5, м.Одеса, 65114

http://www.sai.gov.ua/pages.shtml?id=22

10. Бодька

Бодька New Member

Дякую за інформацію, повториться, буду скаржитись!
    P.S. Мене дуже це образило, чим ж наші люди гірші за їхніх!?

11. консультант

Ніхто не гірший. Що говорити про схід, якщо навіть тут, на заході, дехто може дозволити собі відкрити хавальник і щось подібне говорити. В сім"ї не без уродів...
    Одвічні енергії Янь - Інь.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Провокатор -однозначно!

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мій приятель років 5 тому поїхав у відпустку до Молдови з коротеньким заїздом до Одеси. На КП одеські ДАІшники перевірили його документи і ... тільки на молдавському кордоні він помітив, що нема техпаспорта.
    Благо, його одеський друг мав вихід на "кого треба", тут же знайшов і передав техпаспорт рейсовим автобусом. Це був популярний вид спорту одеських ДАІшників.

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Зупиняють?

15. gryvul

gryvul Well-Known Member

телефон 388 (на новини телеканалу "1 + 1"). вдастся чи ні, запросіть знімальну групу "прокататися"

16. консультант

Думаю, що провокатор не Бодька, а водії!:)

17. Forest

Forest Moderator

Цілком вірю. Сам бачив подібне. Бидлота діє не залежно від присутності та вектору політичних переконань чи совісті. А коли такі "люди" вдягають погони, це стає критично небезпечним. І не важливо, чи в основі вимагань стоять політичні погляди чи якісь інші. Мої поради:

1. Проінструктувати водіїв не виходити з авто, вимагати документи в інспекторів та записувати прізвища перед перевіркою і виконувати інші дії в рамках своїх повноважень, в мережі багато описів цього.
    2. Записувати усі розмови з ними на диктофон (є в кожному сучасному телефоні), фотографувати пости. За можливості знімати на відео (щоби інші знімали, мають право, якщо інспектор на громадській службі а не в приватному житті).
    3. Подзвонити на всеукраїнський телефон довіри, попросити зареєструвати дзвінок для подальшої фіксації судовими чи виконавчими органами.
    4. Повідомити про факти пресу. Не львівську а всеукраїнську. Тема цікава, підхоплять, єдине, що потрібно, це поїхати комусь до києва зі зверненням та фіксацією фактажу.
    5. Використати електронні ЗМІ з публікуванням запису розмови, відео та оголошенням прізвищ інспекторів.
    6. Звернутися до свого депутата з метою подання депутатського запиту на імя керівництва даі Одещини.
    7. Звернутися паралельно самому зі скаргою, копію якої скерувати в ті ж ЗМІ, головний департамент ДАІ, МВС. В 30-денний термін на неї повинна бути відповідь.
    8. Звернутися до суду з метою відстояти честь та права своїх найманих працівників. Про судове засідання повідомити пресу.

Такі дії потребують час та коштів, але слід розуміти, що описані ситуації трапляються лише тому, що такі дії ніхто не робить. Тому якщо хочете щось змінити на допомогти тисячам людей - дійте. Не маєте можливості зробити це самому - звертайтеся до інших, підключайте громадські організації, партії, друзів тощо. І розумійте, що такими діями ви зможете показати приклад тисячам, адже телебачення це обовязково покаже. Одне чого не слід робити - хоронити такі розмови на рівні розмов.

18. layer9

layer9 Well-Known Member

писати скарги про незаконність дій працівників державтоінспекції, посушити їм мозок гадам ,провести консультації водіям, нехай зразу ж двонять на гарячу лінію, записати бажано, можливо і дадуть хоч догану чи виженуть ,чи в службі понизять... що тут скажеш, вони як були так і е наглі, так і ми з ними будем:)))

19. ass

ass миється в бані

Вихід завжди е, треба мати ручки із зникаючим чорнилом,або монтировку і вголову потім налити горівки і сказати так було на дорозі.

20. Provincial

Provincial Well-Known Member

багато разів їздив в Одесу,зупиняли.Можу на то все сказати чисто суб"єктивну свою думку чи то пак враження. Коректніших,ввічливіших та поміркованіших ДАЇшників,ніж в Одесі-можна знайти хіба в Львові та Києві.Я розумію,що можливо мені не траплялося...чи навпаки-траплялись тільки..але склалось саме таке враження про ДАЇ цих міст..Хочете побачити бидляче ДАЇ- ідьте до Хмельницького або Кіровограда..От там- "таки ДА!":)
    А щодо теми..підтримую-щось ДУУУУЖЕ слабо віриться в подібне.
    Якби у водія в кабіні стояв відеофіксатор (зараз до речі дуже популярна штука)-то на мою думку в описаній ситуації пан інспектор би попрощався як мінімум з погонами (якщо не з свободою!) у випадку якщо це був справді інспектор а не перевдягнутий бандит.

а де твій аватар? :)