я правильно зрозумів - одна гілка влади проводить обшук в іншої гілки влади? www.unn.com.ua/uk/news/1592135-gpu-priyshla-z-obshukami-do-nabu
Лещенко не забарився відмітитися. І все-то він знає, все він у курсі... Тільки незрозуміло, це що виходить - Луценко мстить за Онищенка?! НАБУ відкрила справу проти Онищенка, а Луценко кинувся захищати Онищенка? Ну-ну. Не подобається мені цей небритий Сірожа. Можливо, посадка Онищенка - ласий кусок для ГПУ, і ГПУ вирішила віджати цю справу у НАБУ? Сірожа хоча й депутат, але "в темі" (що відбувається насправді), не більше чим інший якийсь журналіст чи Наєм. Для ток-шоу Лещенко ще годиться, не згірш Тараса Чорновола чи Анни Герман. Але не для того, щоб сприймати сказане ним, як аксіому. Я так думаю. ЗІ. Може, хтось мені пояснить, чому депутат ВР України з українським прізвищем Лещенко пише у фейсбуці російською? Щоб в Москві вірно зрозуміли? Щоб перекладачі чогось не нахомутали? Грузин Саакашвілі викладає свої дописи в фейсбуці двома мовами: українською спочатку, потім - російською те ж саме.
Зате цікаво. В радянські часи підкилимної боротьби простим смертним видно не було. Лише результат. Хрущова зняли за волюнтаризм. Підгорного - за нєбрєжность (його посаду почав суміщати Брєжнєв). А тут видно як пір"я-шерсть, лапи-вуха летять з-під килимів.
Ні. Початок був мінімум тоді, коли Саакашвілі з Аваковим (Яценюком) погризлися. Це - буденне життя українського політикуму. Наш шлях. А Ситник, між іншим каже, що "наїзд" пов"язаний не з Онищенком, а з Колєсником. Так що припущення Лещенка - мимо каси.
Перерозподіляють тіньові потоки, от і гризуться. Смішно сказати - за левову частину лівих сигарет, вироблених в Україні, гроші ще досі йдуть в кишеню екс-мента Захарченка. Що ж тут говорити за газ, нафту і бурштин
Якщо Онищенко звинувачується у корупції, ГПУ не може віджати справу, тому що корупційними ділами займається ТІЛЬКИ НАБУ. Пряма норма закону.
повністю згодна! то гарний знак ні НАБУ, ні ГПУ не повинні нічого приховувати й працювати прозоро, тоді до них буде довіра вважаю, наступним кроком повинно бути обшук у ГПУ ініційований НАБУ
Ну, гілок влади в нас тіко 3 (три) : законодавча виконавча судова (ну, ще ЗМІ називають 4-ю гілкою). І ГПУ і НАБУ відносяться, ніби, до виконавчої. Тобто, виходить, що різні гілочки одної гілки проводять обшуки один в одного. Десь так.....
Илья Вардиев. Есть предостаточно в мире примеров, Где супостаты друг дружку едят. Для украинских коррупционеров Создан, к примеру, был анти-отряд. Танки и пушки, и бронежилеты, И Президента напутственный слог. Ну-ка коррупция, выгляни, где ты!? Преподадим тебе жесткий урок! Словно в Союзе былом пионеров Порасплодилось отрядов святых. Анти, простите, коррупционеров. Мочат коррупцию прямо под дых. Сыпятся градом лихие удары, Но, с удивлением видит народ, Месяц за месяцем голые нары. Ну, а борьба все идет и идет… Грустно на сердце ура-патриота. Только «нэ вмэрла», народ свой любя. Сила украинской мысли полета. И подсказала – сажайте СЕБЯ! Ярых борцов тут теперь легионы. Всяких полиций, НАБУ, ГПУ… Даром ли писаны наши законы? Пусть посажают друг друга в тюрьму. Ну, а потом, позабыв про усталость, То, что осталось, мы будем судить. Глядь! Да вообще ничего не осталось! Можно теперь без коррупции жить. 6 августа 2016г. Украина.