На хресті біля церкви з'явився образ Ісуса Христа У селі Гаї Пустомитівського району Львівської області на хресті, який знаходиться поблизу місцевої церкви, як стверджують очевидці, з'явилося зображення голови Ісуса Христа в терновому вінку, повідомляє ЗІК. Із слів священиків, які 28 жовтня, здійснювали богослужіння біля хреста, дивовижне зображення з'явилося ще у вівторок, 23 жовтня. У радянський період, коли існувала загроза знищення хреста, жителі села перенесли його на територію церкви, щоб врятувати святиню. Після того, як здійснили реставрацію храму, місцеві жителі вирішили відновити і хрест. Після цього вони помітили, що на нім проступило зображення голови Христа в терновому вінку Зараз поблизу святині, куди прибувають сотні віруючих, священики з сусідніх сіл здійснюють богослужіння. http://www.gpu.ua/index.php?&id=188895&s=3_nu Було б добре, якби хтось, кому ближче до Гаїв, сфотографував цей образ і фото показав на цій гілці.
Відповідь: Образ Ісуса Христа мої родичі туди вже їздили, кажуть як придивитися з певного кута тоді видно образ... може в Інеті вже хтось виставляв фото?
Відповідь: Образ Ісуса Христа Друга фотографія. http://maidan.org.ua/static/narnewslviv/1193657235.html
Відповідь: Образ Ісуса Христа Чому..., я наприклад на обидвох бачу обличчя, звичайно якщо збільшити фото, два рази натиснувши на ліву кнопку мишки.
Відповідь: Образ Ісуса Христа Нічого не бачу. Якщо, хто вміє - нехай в пейнті контури намалює на фото.
Відповідь: Образ Ісуса Христа Ви дивитесь не під кутом - все чітко видно.... Додано через 1 хвилину Та як? все видно!
Відповідь: Образ Ісуса Христа Під яким кутом? Дивлюся на знимку, як є. Чоловікові теж показувала - ніц не видно.
Відповідь: Образ Ісуса Христа Ви подивіться розсіяним поглядом, не концентруючи уваги на конкретній ділянці, тобто дивлячись на монітор, постарайтесь поглядом захопити все в радіусі 180 градусів і Ви побачите голову, а зокрема - волосся, чоло, темні очі, ніс, вуса та бороду... . Не придивляйтесь до дрібниць, дивіться в загальному.
Відповідь: Образ Ісуса Христа Я пожартував що до кута огляду, бо на фото під яким кутом не дивися.... А облік Ісуса Христа видно і то досить чітко.... як Ви не бачите? Мені дивно.
Відповідь: Образ Ісуса Христа Ы нычого "чудесного" в появі цього зображення нема. Скорш за все воно там було раніше, потім його замазали, а тепер зчистили штукатурку, і ось вам "сенсація"
Відповідь: Образ Ісуса Христа І таке не виключено..... Додано через 22 хвилини Треба розуміти одну річ - то не є питання віри взагалі. Навіть якщо це просто штукатурка, але це допоможе навернутися хоча б одній людині, то це вже має свій зміст, бо на все Божа воля.
Відповідь: Образ Ісуса Христа =) Зо дві хвилини перед очима було обличчя =) Спілберг зі своїми спец ефекти нервово курить в стороні =) Так - малюнок - баян =)