А може то масштаби боротьби з Чорновецьким? Всі ж знають, що він психіатра не пройде! ---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ---------- Я думаю, що уряду та Януковичу тре знати, чи витримає здоровя населення, якщо ще підняти ціни на все, чи ні.
1)Как нащьот бабок? В смислє, капусти? (за обнакнавєнних бабок нєхер спрашівать) 2)Нєпрошедшіє нє будут допущєни в гастрономи? Всі інше, то зародилося в "страшні часи помаранчевого лихоліття", коли все диктував закордон, в тому числі ООН. А тепер такого немає. Тепер все диктує закордон, в тому числі ООН.
На прикладі щорічного медогляду нашої Оленки можу уявити ,ЩО то буде за медогляд для населення.Галочки посталять у карточці і всеАбо як у нас запитували: -Чем лечитесь? -Тим то і тим. -Тем и лечитесь!
100% Я по обов'язку своєї роботи також мушу кожен рік медогляд проходити... чарівні 50 гривень і санітарна книжка готова за 2 дні!!!
Насправді, ціль того медогляду зовсім інша. Зроблено то для чого? Народ багато тириндить про ріст цін на газ, на продукти, на погане життя. Значить народ тре чимось зайняти, відвернути увагу від насущих проблем. А як то зробити? Дуже просто - зробити акцію, що всі думали про інше. Наприклад, як пройти медогляд. Побачите, скоро це стане темою номер 1 в Україні. Людям легко голови запудрити, як не намордники вдягнути на писки, щоб менше пашталакали, то медогляд, щоб мали тему для розмови. Говоріть краще про медогляд, а не про те, що жити стає гірше!.
Вот ведь корыстолюбцы! Я бы Вас как минимум бесплатно осматривал... в том то и дело, что плачу за то, чтобы не осматривали...
Так було завжди. Тільки рентген заставляли проходити. І баночки здавали. І ніхто з тими баночками не ляпався. Всім ставили ЗДОРОВ.
по конституції Україні (ще діє цей документ?) без особистого дозволу ніхто над людиною НЕ МАЄ ПРАВА проводити медичні експерименти!!! такщо хай ідуть лесом... і вчать закони, перш ніж такі безглузді накази приймати
То було задумано ще пару років тому. Вірніше, не задумано, а вирішено було до цього повернутися. Але все це - дарма. Тому що немає кому контролювати - страхова медицина відсутня. ---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ---------- Ні, не діє.
А вони скажуть, що то не експеримент, а просто медогляд. Питання в іншому. Згідно якого Закону мене заставлять робити мелогляд - ось питання.
Ага, в точку. Це приблизно як торішня пандемія свинячого грипу. Всі говорили про грип. Тепер - про медогляд. Ще й лікарі чимало на хабарках наживуться.
Про хабар не знаю, бо кому воно потрібне? Хіба зроблять одне з: - нема медкнижки - не отримаєш субсидію - нема медкнижки - не отримаєш закордонний паспорт ну і т.д. фантазій тут багато...
точніше дослід Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам. Дослід – здійснення визначеного діяння на об'єкт і реєстрування одержаного результату. тобто аналіз крові - дослід, флюрографія - дослід, вимирюванна температури, тиску... - дослід такщо нехай своїм наказом підітруться, і провіряться самі у психіатра!!!