Кажуть , на львівських дорогах в останні дні активно промишляють дніпропетровські ДАІшники. По всій Україні відбувається рейд, покликаний змусити нас дотримуватися правил дорожнього руху. В рамках рейду менти тупо відбирають права за найменші порушення. Забрати права можна в суді, сплативши штраф. В першу чергу звертають увагу на виїзд на зустрічну, не пропускання пішоходів, проїзд на червоне і виїзд на тротуар. Ну і , звичайно ж, водіння у стані алкогольного сп"яніння. Точніше з вмістом алкоголю у крові. До слова, штраф за алкоголь у крові в нас тепер 3000 гривень. Так що будьмо обережними. Уважно дивіться вперед, чи не стоять голодні з полосатими ложками, звертайте увагу на фари зустрічних машин. Їздимо акуратніше, щоб не було до чого вчепитися. А якщо вчора пили, то бажано щонайменше добу утриматися від автомобіля, хоч ви будете цілком адекватним, алкоголь у крові залишається понад норму. Відпрацювання триватиме до 10 лютого. Більше інформації тут http://www.facts.kiev.ua/2008/01/12/01.htm#1 Тема обговорюється також тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1719
Відповідь: Облави на дорогах Хотело руководство Департамента ГАИ сделать как лучше, а получилось как всегда. Лучше бы научили дайцев помогать водителям, а не тупо штрафовать и отбирать права.
Відповідь: Облави на дорогах В смысле, помагать? Есть правила Дор.Движ., их надо соблюдать(желательно всем),и тогда, теоретически, всё должно быть ОК.
Відповідь: Облави на дорогах А в українців кров така, що "раз є правила, то їх обов'язково треба порушувати". В Онтаріо за велике перевищення швидкості машину на тиждень забирають. У нас так само треба зробити. Ах, які погані, які злостиві... Повірити не можу, що я це читаю. І так купа ідіотів на дорогах, а тут ще таке... Додано через 2 хвилини Мартіні, мене найбільше здивував тон. Це ж треба, бідні порушники правил!
Відповідь: Облави на дорогах Їхав я по Стрийській, біля Автобусного заводу. Зупинив мене і каже: -Здраствуйтє, ДПС горада Днєпропєтровска сєржант.... ваши докумєнти. Я дав документи, він перевірив і видусив: Щасливої дороги.... я чуть десятку не дав... Додано через 30 хвилин зупинив гаїшник авто, шофером, якої була кобіта. Слово за слово, договорилися до того, що гаїшник забрав права. Кобіта поїхала далі... Через деякий час знов її зупиняє інший і каже: ваші права. Кобіта так невдоволено: Послухайте, ви вже там у своїй організації визначтеся де мають бути ті документи, а то один забирає документ, а інший вимагає....
Відповідь: Облави на дорогах У Львові страхуватися повинні пішоходи. І то має бути обов'язкова графа: наїзд на тротуарі, коли переходили на зелене світло, коли переходили на пішохідному переході.
Відповідь: Облави на дорогах мене двічі зупиняли і не питали.... може тому, що у мене талона техогляду не було? Додано через 51 секунду в цьому році...
Відповідь: Облави на дорогах Та ж за таке карати не можна!!!! За таке треба водіям по цукерочці давати, по голівці гладити і казати "Молодець". А те, що пішоходи створюють аварійні ситуації, теж чиста правда, я б і пішоходам, які переходять дорогу де їм хочеться, а не там, де треба, так само облаву робила.
Відповідь: Облави на дорогах Юстас, я, взагалі-то, так само водій. Тому ваш жартик нє савсєм ясєн і умєстєн.
Відповідь: Облави на дорогах сейчас Вы на форуме,а не за рулём,можно несколько расслабиться,излишняя серьёзность - это скучновато.
Відповідь: Облави на дорогах Ну та певно. Їх не буде потреби пресувати, якщо вони вважатимуть чимось ненормальним іздити згідно з правилами. Теж правда. А потім як сідають за кермо, то нарешті відриваються, ні?
Відповідь: Облави на дорогах В самом прямом. Карательная функция - не основная в ГАИ. Внедрение более гибкой системы штрафов, професионализм дайцев и качественная профилактика направленная не только в сторону водителей, но и пешеходов, продуманные дорожные знаки и контроль за качеством дорожного покрытия, работой комунальных служб...
Відповідь: Облави на дорогах Ничего личного,Капитан,но это всё, несколько, отдаёт демагогией.Конкретики нет.
Відповідь: Облави на дорогах Вы прочитали только то что процитировали? Тогда понятно. Какую конкретику Вы хотите? Если Вы просто не поняли что я имел в виду то так и скажите - ничего личного
Відповідь: Облави на дорогах Знаки действительно стоило бы перевесить на таком уровне,чтобы водитель смог его вовремя увидеть.Такое впечатление,что в центре знаки развешаны для самолётов,но никак не для машин.