Особисто я була свідком обвалу балкону кілька днів тому на Короленка - там під іншими балконами досі огорожено червоною стрічкою тротуар, як небезпечний. Будьте обережні, львів"яни, мусимо звертати увагу і на те, що над тротуарами твориться. Якщо хтось має фотки - думаю теж цікаво буде визначити для себе аварійні ділянки.
Відповідь: Обережно - падають балкони Шановні львівяни... не ображайтесь, прошу, одне на одного.... бачте балкони зачаїлись і лише чекають свого часу!
Відповідь: Обережно - падають балкони мені от цікаво: на якій відстані від будинку треба йти, щоб якщо щось впаде згори, то не впало просто на голову? я йшла подалі від стіни, а чоловік каже, що треба йти попри стіну, бо падає якраз на віддаль а хто його зна? якщо весь балкон то рухне прямо, а якщо осколок з даху абощо то відскочить на віддаль щось мені неохота щоб на дитину навіть маленький камінчик впав... то які правила безпеки є для ходьби по тротуарах?
Відповідь: Обережно - падають балкони В аварійному стані балкон по вул. князя Святослава, 3. Від нього час від часу відпадають шматки. А під ним діти в школу і садочок ходять. І ніхто з ЖЕКу навіть не почухається.
Відповідь: Обережно - падають балкони не впевнений, що є..... мабуть, найбільш безпечно -- їздити автобусом.... а де це?
Відповідь: Обережно - падають балкони Залізничний район, недалеко від цирку і трошки далі від Краківського ринку. На тій вулиці є автостоянка. Недалеко - школа № 56, тепер перейменована в гімназію.
Відповідь: Обережно - падають балкони я ж кажу - у Львові... А не десь там... Біля аеропорту...:radist: Нє,Пупере?
Відповідь: Обережно - падають балкони щось я не зрозумів....... просто спитав, де вулиця.... знаю я цей район, тільки вулицю ні....
Відповідь: Обережно - падають балкони А я думав, народившись в Скнилові, можна Львів'янином вважатися!
Відповідь: Обережно - падають балкони та ні.... це тонкий гумор...... почитайте, будь-ласка, тему про сихів......
Відповідь: Обережно - падають балкони Я подумала, що ви вважали, що та вулиця десь там біля аеропорту... То мене пан Ромко з пантелику збив...
Відповідь: Обережно - падають балкони Ви маєте на увазі про сайт www.syhiv.com.ua ? Додано через 3 хвилини Чи, Сихів не Львів?
Відповідь: Обережно - падають балкони Вибачте, а можна саму сіль теми мені нетямущому викласти? Не в'їзжаю... Додано через 1 хвилину Пупере, може Ви?