Після нетривалої перерви у Львові відновив свою роботу лохотрон по продажі за кілька тисяч американських гривень щорічного відпочинку на екзотичних місцях планети. Правда змінилася його адреса - Туган-Барановського 34 (раніше це було на Винниченка), але не змінилася суть. Починається все з того, що до вас на вулиці, автозаправці тощо підходить чарівна усміхнена дівчина, що проводить соціологічне опитування (до мене, наприклад минулого тижня, підійшли біля ВАМу на Науковій) на тему як і де ви любите відпочивати, просить залишити свій номер телефону. Через кілька днів до вас телефонує поважна дама і повідомляє, що ви виграли мікрохвильовку, мобільник, телевізор, путівку на Марс і т.п. і запрошує на презентацію по вказаній адресі у строго визначений час, але потрібно прийти вдвох - з дружиною, коханкою ..., попередньо повідомивши прізвище, ім'я і паспортні дані обох. Я колись "попався" на таку вудку, і хочу розповісти як це було зі мною на вул. Винниченка позаторік: Після приходу вас зустрічають кремезні секюріті, встановлюють ваші особи згідно списку і паспортів, далі кожною парою займається мила щебетуха, яка сідає за ваш столик, поїть вас бурдою, схожою на розчинний кавовий напиток, і веде приємні бесіди під спокійну музику, щоби ви розслабилися. Коли "клієнт созрєєт" починається лох-шоу, де досвідчений "менагер" починає вам демонструвати відеоролики і в агресивному стилі впарювати за багато тисяч у.о. наче б то існуюче право пожиттєво щорічно відпочивати в екзотичних місцях, причому договір потрібно укласти вже, негайно! Шоу триває 2-3 години. На клієнтів чинять шалений словесний і психологічний тиск (мабуть НЛП), так що відмовитися стає дуже важко, дехто дає сотню-другу гривень ніби то завдатку з обіцянкою принести решту завтра, аби відчепилися. Коли після години такої "обробки" я сказав, що з мене досить і пішов до дверей - дорогу мені перегородили два молодики, мовляв куди ти? Ще не кінець, сідай і слухай - і не хотіли нас з дружиною випустити на вулицю. Випустили лише після того, як я продемонстрував їм під пахвою кобуру з газовим пістолетом з твердою і однозначною обіцянкою його негайно застосувати. До речі, про плачевні наслідки і обманутих людей, які піддалися на аферу і тепер не можуть повернути своїх втрачених грошей, вчора ввечері була передача по каналу СТБ. Так що не попадайтеся P.S. Цікаво, куди дивляться правоохоронні органи?
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Гадаю туди, де є можливість отримати дохід. Була надія на Луценка, а тепер все. Той молдован "председатель калхоза" взагалі сказав що 100 днів не буду нічо казати на камеру. Цікаво чому, може гадає через 100 днів вже не буде "каоліції", то краще помовчати?
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! В 2000 році я був присутній на одній з перших презентацій цього ,як ви кажете лохотрону.Все було так як і Ви описали,єдине що викликало в мене підозру, те що господарі всі були з міжріччя Тігру і Єфрату.Коли сцикуха, яка пудрила нам мозги відійшла, я взяв її записи ,тай трохи почитав.Все стало ясно і ми порулили до виходу.Почали теж засирати мозги, мол ви зруйнуєте ауру зібрання,я послав їх на історичну Батьківщину і з моральною перевагою, зневажливо вийшов.Видно часи міняються і на презентації треба ходити озброєним.Але реакція на НЛП у кожного різна і якщо ще прйняти на тощую грудь півкіля, то можна поранити невинних людей.А любителям впорскування адреналіну в кров природнім шляхом, відвідування таких лохотронів може бути розвагою.,головне мати гривню на маршрутку, щоб додому добратись, а то кишені вичистять під кінець сеансу всі.Тоді"(2000 року) за пів-години троє лохів підписало угоди ,а так як дані паспорта у організаторів є заздалегідь ,то розвага може бути дуже дорогою.Но красиво жить же не запретишь!?
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! ааа, мене так в києві питали адресу і записували куди я їзджу... але я по звичці даю невірний номер телефону Не люблю щоб до мене дзвонили і "спамили" непотрібні мені особи А що за лохотрон ходить по центру (чи ходив) і тулив поповнення будь-якого рахунку мобільного (різних операторів) на 100 гривень за ціною 10. Мало того з цим купоном можна було поїхати в офіс і крім 100 грн по ціні 10, ще на рахунок падало халявних 200... якась маячня. До мене декілька раз приставали молоді рекламісти того лохотрону, але я мала якісь підозри і відшивала... хтось потрапляв на них?
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! То хтож йому заважав оправдати надію? Де "бандити в тюрмах", гучні судові процеси над "фальсифікаторами-маніпуляторами" ітд.? Лохотронщики - це дрібнота... "Той молдаван..."? Ах, це ж про "чужого" очевидно йдеться!.. А я одразу не зрозумів. :o
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Як хто? Прокуратура. В суд подати може лише прокуратура, міліція - ні. Міліція може загребсти, вести слідство і вкінці-кінців передати у прокуратуру, а прокуратура може все це просто викинути і ... все. А Ви як думали?
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Сам колись працював у такій фірмі (назва була "Формула-1" )))). Так от ніхто із працівників не знає, чим фірма займається окрім тих, хто вже в залі приймає народ. Там три ланки: 1. Інтерв'юери - ці просто отримують гроші за дані (конт. телефон) і не здогадуються для чого воно; 2. Диспечери - телефонують до Вас і щебечуть про виграні квитки на курорт (ну або ще що); 3. Менеджери в залі - їх мета продати Вам курорт Що саме цікаве - я ходив на роботу чотири рази (менеджером) тому, що сам повірив у систему (( (менеджерам обіцяють через деякий час можливість купити частку курорту за зниженою ціною:D ) Аж коли під час роботи прибіг один відомий футболіст і почав вимагати свої гроші назад..... Слава богам я не продав нічого в цій конторі так що, хто хоче, може пояснити інтерв'юерам ЧИМ вони займаються (я так і роблю), хоча їм просто за номер телефона (існуючого) і ім'я жертви гроші платять
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Теж потрапляв і теж відшивав. Але хтось казав шо шось таке вдійсно є але то діє тіки на контрактний ЮМС і то за певних умов. А коли до них приїжаєш в офіс то вони просто кажуть "вибачте ми перепутали оператора" чи "ви нам казали шо у вас ЮМС" і т.д.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Я з таким зіткнувся в листопаді 2007. Біля приміського підбігає якесь хамло і починає тулити карточку за 10 грн. Я віддав йому ту карточку і пішов далі. Він дуже обламався... Розвод здається полягаю в тому, що ти йдеш в іншу частину міста (в даному - від приміського вокзалу в район ДБК на Зеленій) в магазин, де й дарують стартовий пакет. Скоріш за все в магазині про ту акцію "вперше чують". Якщо відразу ж поїхати назад до приміського і пошукати продавця карточок за 10 грн., то його вже може там не бути, бо пройшло вже мінімум 1 год часу.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Одна моя знайома працювала в офісі ЮМС але десь 2 роки тому..сама мені говорила що це лохотрон рідчайший..тому навіть не слухаю ..хто там що спиняє...але вони там наглі і хамувати..стараюсь не опускатись до їх рівня...щоб не ображати людей беру телефон і комусь телефонную....)) шо характерно вони мене в основному перепиняють коли я спізнююсь на поїзд)))
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! о!а я попалася на це! тільки хіба може лохотрон бути організований по всій Україні?я ідходила до офісу ЮМС, все правда,але...треба було заплатити ще 25 за стартовий пакет
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! аякже у Львові район Привокзальної - саме те місце, при чому зауважила, що добрі розповсюджувачі халяви ходять групами і працюють на відстані кількох десятків метрів один від одного. а в Києві на Хрещатику мене кілька років тому сфоткали і всього за 10 грн. обіцяли доставити фото за адресою проживання і дуже нахабно поводилися, коли я відмовилася.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Моя кума попала, підписала в них офісі якісь папери, потім було все обіцяне, а через рік повістка до суду, що вона по договору ЮМЗ винна 700грн. Також їхала разом у маршрутці з літньою жінкою яка теж мала такі самі неприємномті, чуть не плакали що до суду має іти, тому вирішила заплатити ті 700 грн. Під гарною обгорткою впарюють контракт, хоча про це не попереджують. Я бачила навіть документи на фірмовосу бланку МТС де були виставлені ій претензії.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Весь час поки користуюсь мобільним зв'язком - тільки UMC постійно висилає своїх агентів на вулиці нагло заохочувати нових клієнтів. Жодного разу не бачив тих, хто би пропонував контракти Лайф, Київстар, та ін.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Є таке... я також був на такій презентації, але я почав з них вголос госторо і скептично жартувати.... в результаті мене випустили швиденько, хоча й пістолета не мав....
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Ггг.... Я вже не пам'ятаю, в которому (96-98 рр..) був на 2-х таких презентаціях в Москві. На одній пропонували купити кавалок відпочинку на островах. На другій - звичайна піраміда, хоча обзивалося оно "просуванням товарів на ринку". Бог мене вберіг від купування "ліцензій"...
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Це не лохотрон. Це насправді раніше ЮМС, а зараз МТС таку акцію проводить. Правда мені це не цікаво. Мені і від Лайф оператора безкоштовного звязку вистачає.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Привіт усім. Я журналіст і хотіла би висвітлити цю тему у ЗМІ. Хто має бажання поділитися своїм досвідом без приховування свого прізвища, прошу написати мені на е-мейл: ********** Думаю, про такі лохотрони варто розказати багатьом