Об чём мы спорили???

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 11 тра 2010.

1. kertis

kertis миється в бані

Народищще, давайте вспоминать и воссоздавать темы :) Ну чо мы, сидеть-тупить будем, да?)

2. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Не волнуйся, жизнь течет, события в ней происходят. Создадим и обсудим.

3. Luna

Luna Guest

Вон пан Прокоп уже Майдан воссоздает)))

4. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Помню тема про сиськи была.. не о них?:o

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вчора сперечалися про "чому не вірять в Бога"

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось і тут навіть проявляється суть перпебування на форумі. "Спорили", "сперечалися" відображає акцент на випучуванні свого "Я", а не бажання приблизитися до істини.

7. Luna

Luna Guest

:)
    А что вы выпучуете, когда постите во многих темах Политики свою книгу?

8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Про шо спорили?:scratch_one-s_head:
    Не помню...я пацсталом был...:pardon:

9. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Сосологательных наклонений нет, и быть не может.

Все было как было, и будет как будет..........

Я вот сегодня понял, что загадочной русской души, я рожденный на улице Шаболовской (покруче всяких Васильевских Островов будет, это я Маджу), не понимаю.

Я сегодня обнаружил в русской сети (я не хочу даже ссылки давать), что статья "Молитва за русских", русофобская. Сайт какой-то "Правда о Катыни", но фиг с ним, не об этом речь.

Перевод кривоватый, но суть правильная.

И я просто не знаю, как этим людям объяснить, что поляки за русских молятся... в очень во многом переступив себя.

И рожденный здесь, я понимаю, что не понимаю

10. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Давайтє,давайтє...Долари к доларам,рублі к рублям...Теми з критикой правитєльства і катинських трагедій в мусорнік,а всю лишнюю болтовню есбеушнікам-феесбешно-кагебешнікам,жеби мали роботу і копійку на завтрашній день...Давайте,давайте...Хором!
    Взялі Все вместє,раз-два...
    Тіко не надірвіться!
    :sarcastic:

11. Luna

Luna Guest

Вуйко, водички?

12. andrzej

А чего в Киеве сегодня?

13. Serena

Serena May Flower

а чё в Одессе сегодня?

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це підтвердження попередньосказаного. Шукають в книзі чомусь суб'єкта для "спору", а не суть викладеного. Потрібен звичайний "триндьож" від скуки представникам соціально-культурного середовища, яке базується на відомому "хліба та видовищ". Оце і є НОВА БЕОТІЯ з її кінцем існування.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А як можна пояснити людям, які міряють весь світ лиш своїм аршином.

16. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

А принеси-ка ти мені водички...
    Лісок...На полянці стоїть собі Ведмідь,файку курить...А тут Заяць проxодить:
    -Добрий день,Миxайле Івановичу...
    -А ну, косий,йди-но сюди...І яа-ак забанячить зайцеві в вуxо,та й каже :-Ти чого оце тут в шапці xодиш,га-а?
    Побіг заяць сxлипуючи...А через якийсь час повертається і бачить,що Ведмідь далі стоїть.Він скоренько зняв шапку,поклав під паxу і йде повз нього.
    А той:-А ну-ну,косий,іди-но сюди-и-и....
    Заяць підxодить,а Ведмідь знову як замаже йому в друге вуxо і каже:-А чого це ти тут без шапки xодиш,га-а?
    Побіг Заяць до царя звірів,до Лева,жалітися.Каже,що Ведмідь його і в шапці б"є,і без шапки б"є...
    Викликає Лев Bедмедя і каже йому :-Ти ,Миxаіл Іванич,чого це рукоприкладством тут займаєшся...Не по-часу живеш...Он революція на дворі "гарбузова" відбулася,і по-кольору і по-суті...а ти все рукоприкладствуєш...Не можеш все по-іншому, по-новому робити,га-а?Та поклич ти того Зайця,та і скажи йому так:-А-ну-ка принеси ти мені ,Заяць, водички...Він принесе xолодну,а ти скажи:-А чого не тепла.Він принесе теплу,а ти спитай,а чого не xолодна...От тоді і рукоприкладствуй,пойняв?
    -Та пойняв,пойняв...
    Пішов Ведмідь,став собі,закурив і чекає.Аж тут і Заяць біжить.
    -А ну-ну,косий,а ну йди-ка ти сюди.
    -А що,Миxайле Івановичу?
    -А принеси-ка ти мені водички,косий.
    -А якої вам,Миxайле Івановичу?Тепленької чи xолодненької?
    ! ! !О-о-о,блін.Та як забанячить Зайцю в вуxо.Ти чого ,каже - в шапці тут xодиш.
    :))
    2006 pik...
    http://marianna-edit.livejournal.com/541.html
    Галицькі жарти то така...то така кумедія,така ненза, же по сміxу деколи плач збирає (Юрко НОТОЦО)

17. andrzej

Киев столица. Одесса, при всем к ней уважении, нет.

Революции всегда (как правило) в столицах происходят.

18. Serena

Serena May Flower

та я к слову..у меня день выпал..

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Відбулася розвідка боєм перед наступними подіями. Сьогодні вже міліція, яка і Гітлеру служила б, пробувала зривати плакати типу "бандюгу геть" та зпідтишка арештовувати відколовшихся від головної маси мітингуючих. В першому випадку жінки підполковникам чуть очі не повидряпували, а з арештованими декількома свободівцями - не знаю їхню долю.

20. Luna

Luna Guest

Розумієте... Ви зайняли позицію мудрого наставника , але вчитель має приходити тоді, коли готовий учень. Не нав"язуючи...
    Вибачте - це просто спостереження.
    І облиште наклеювати ярлички. Невже не набридло?
    Зачерпываю уже!!!
    Да? Очень может быть. Но врядли у нас революция будет в столице))

а де твій аватар? :)