О! Л! Я! !!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Капітан, 29 гру 2006.

1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Елки-палки, вернитесь, АУ_У_У!!!!!! Я Вас так хотел с Новым Годом поздравить!!!

2. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: О! Л! Я! !!!

3. Nikola

Nikola Well-Known Member

Олю, я приєднуюсь до сказаного Капітаном і також прошу Вас - приходьте. :)

З повагою, Микола

4. Капітан

Оля, Лиля, Бухгалтер (Олег Петрович), Папай.... А-У-У!!!!! Может хватит?

5. zet

zet Дуже важлива персона

6. zet

zet Дуже важлива персона

Хрю-хрю, товарищи!
    Редакция «Версий» поздравляет всех читателей и писателей, женщин и мужчин, детей и пенсионеров, а также пролетариев умственного труда с Новым годом! Желаем вам в год Свиньи не сталкиваться со свинством, а повизгивать и хрюкать исключительно от удовольствия. Пусть 2007-й год станет лучшим годом в вашей жизни при том, что 2008-й будет еще лучше!
    http://versii.com/newss.php?pid=95384

7. Ума

Ума Well-Known Member

Олю, повертайтеся! :)

8. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

А Я хотел бы увидеть Виктория Живкову, давно что то с ней не общался...Ну и лилию тоже с удовольствием увидел!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, кричіть голосніше....;)
    Не буде більше нашої Олі на форумі.:sad: :sad: :sad: :sad:

10. Полковник

Полковник миється в бані

Лично я категорически против.:) В крайнем случае - пусть всё-таки рецепт салата даст (ведь но НГ осталось всего ничего), и тогда пусть возвращается!:)

А чего ушла-то?:confused:

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, якщо все тут піде такими темпами то ні одна нормальна людина тут не втримається.
    Ось вже якась "вєрґунка" суне сюди тему про смерть якогось обер-головоріза. Він нам тут на ЛФ потрібний???
    Або чого варто речення А начинал в контрразведке - легендарной ЧК!
    Попробуйте на якомусь ізраїльському форумі нагадати про "легендарну СС". А я думаю ЧК для ЗУ нічим не краще чим СС для євреїв.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЛФ має свої правила. Хто їх не виконує, або порушує їх - тих банять.
    Але кожна людина теж має свої власні правила поведінки і культуру поведінки і якщо форум порушує ці правила поведінки учасника, то він також має право забанити весь форум. Я думаю, Оля просто забанила ЛФ.
    Хай ЛФ виправляється.....;) :D :D ;)

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, ну ви й сказанули! :eek: Чого це Оля мала забанювати цілий форум? Що то Оля за цяця така? :eek: На форумі багато прекрасних людей. Просто останнім часом він став незатишним через сварки, провокації... Якщо порівняти з минулим роком, то це небо і земля! :sad: Нема дійсно того гарного морального львівського духу, все починає чомусь набирати "пошлості", якби то російською висловитися зручно... І виправдовується словом "демократія"... :sad: Яка то демократія? Якщо така, яка зараз є в Америці, а ще гірше в Європі, то і Львів і Україна є на невірному шляху. Вседозволеність і попирання всього святого веде до неминучого краху! От така моя думка, та і не тільки моя. Тому я втомилася щось доказувати, відстоювати, бо відразу потрапляєш під такий напад, що "мамо моя рідна!" :sad: В реальному житті я стараюся настоювати на своєму, а якщо можна, поставити свою позицію і більше не сперечатися, а використати свої законні права. Тут віртуальне спілкування. Я приходила сюди, щоб відпочити і приємно провести час, зустрітися зі земляками, про щось розповісти... То нащо мені їсти своє серце ще й тут? Я просто вирішила піти і нікому не заважати, не нав"язувати своїх моралей... Ось тільки й всього!

Вітаю всіх з наступаючим Новим 2007 роком! Миру і злагоди вам і вашим сім"ям! :) А як християнка, хочу ще й додати - і благословіння Божого! Всі ми діти Божі. Віримо, не віримо, то нема різниці. Ті, хто не вірять, чи спотворюють все, що Бог поставив, як Свій Моральний Кодекс, теж діти. Але певно такі непослушні, як і ми дехто були, або наші діти для нас є зараз. Але і нас любили і ми їх любимо і страждаємо від такої їхньої поведінки ще більше, ніж за добрих дітей... Тому бажаю всім перевірити на яких стежках ми стоїмо... Може ми в своїх очах гарні, такі добрі, а насправді, це далеко від істини. :sad: Все! Закінчую моралі. Бо нарвуся ще і на щось... :)

П.С. Капітане, дякую, що аж гілку відкрили. ;) Моя персона не варта такої уваги. :D Щастя вам!

Полковнику, ось цей лінк: Але то не салат був: :)
    http://www.good-cook.ru/tort/tort_245.shtml

14. Полковник

Полковник миється в бані

ОЛЯ! Спасибо, что не забыли о просьбе старого и больного военного пенсионера!

Счастья и радости Вам и Вашему семейству в наступающем году! Радости и удачи!
    Оставайтесь с нами - не слушайте Миха (а то размечтался- понимашь:) )!

Оптимизма, терпения и юмора побольше!!!!!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я - от з Олею згоден. Рік назад було ліпчіше.:) :) :)

16. Forpost

Forpost Стоїк

Чим??? Старієте пане Мих !!!

17. Капітан

Ура-ура-ура!!! Старожилы не изменяют форуму!!! Оля!!! Я В ВАС НЕ СОМНЕВАЛСЯ!!!
    Всем счастья в Новом Году!
    Кстати, это натуральный год Украины во всем мире! Год Свиньи! :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Старію. Зверніть увагу на мій підпис. Там ліпчіше, бо ше ніхто не вертався, нє?;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

--------------------------------------------------

20. Forpost

Forpost Стоїк

Згідний з Вами повністю!

а де твій аватар? :)