Чєловєк - звучить гордо і живе він де? Вірно...в Москві.А у Львові живуть хіба шо якісь свідомі вуйки,які і толком то Вам і не допоможуть.А може і да...може якийсь один і знайдеться,котрий схоче Чєловєку помочь!)
А еще говорят, что Львов интеллигентный город, типа - Вітаю пане - Перепрошую пане, а Одесса, типа, базарная. По морде дать, бандеровца сфотографировать. Мдя. :rolleyes:
ні, я так підозрюю, що все почалося набагато раніше і воно якось пов’язано зі львовом... от тільки ми навряд чи колись дізнаємося, що там відбулося насправді..
А ше си нагадав,як студент-філолог спитався в професора,як правильно пишеться слово "курва": через "у",чи через "умляут". А той каже: - Я й сам не впевнениий,тому завжди пишу "вельмишановна пані"...
Дорогі форумчани зі Львова, звертаюсь до вас за порадою і допомогою. Я, мій брат, мама і тато всі ми народилися на Україну. І якийсь час жили у м. Львові. І мої батьки навіть одружилися у м. Львові. Зараз ми в ж живемо в іншій державі. Проблема полягає в те, що моїй мамі потрібна довідка з Львівського РАГСу, про те, що вона там вийшла заміж. А отримати цю довідку можна особисто мамі чи іншій людині за дорученням. Їхати особисто мамі за довідкою з іншої держави це дуже дорого, та й важко їй буде, не молода вже. Варіант скласти довіреність на іншу людину, щоб він отримав за неї довідку і вислав поштою. Тільки де знайти таку людину? Допоможіть будь ласка, питання життя і смерті!
Для початку потрібні паспортні дані цієї людини зі Львова, щоб на нього скласти дверенность, завірену у натаріуса. А потім з цієї довіреності людина в РАГСі отримає потрібну довідку.