чорт мене тицнув пiд руку... Iду собi по Iвана Франка до Свободи, нiкого не рухаю... Там же все розрили, пройти тяжко. И тут напротiмене магазинчик дискiв. Дай, думаю, зайду. На мою бiду зайшла, там ще здивувалась, бо практично дитина, хлопец в 12 десь рокiв на кассi, довго там вагалась (бо дорого, 74 гривни), але купила диск "Наш Львiв". Вiн в такому пластiку запаян був. Ну, я joго и не розкрила, дурна, в тому магазинi.... Сйoгодни тiльки розiрвала той пластик.... а там НIЦ. Нема НIЧОГО! То "Наш Львiв" дiрка вiд бублiка чи в магазинi такi розумнi? Так що попереджую тих, хто думае там щось купувати...
Відповідь: Ну, и що робити? (CD Наш Львiв) хороше питання.... а якщо по суті: в якому магазині (якщо ві львові) ви купляли?...
Відповідь: Ну, и що робити? (CD Наш Львiв) Jaka Ispanija? Lviv! Tam ye sitka magazyniv, cschos podibne na Melodiju.... M.... ne pam'jataju nazvu....
Відповідь: Ну, и що робити? (CD Наш Львiв) То напевно той що на площі Галицькій, там все розрито. Випадок звичайно тяжкий, але можна спробувати піти в магазин і підняти Ѓвалт. Якщо вони дбають за свою репутацію, то поміняють, але то навряд чи. П.С. Купляв диск з Героями 5, тоже ніц не було, прийшов в магазин, сказали нате вам, в компутері забули коли дивились
Відповідь: Ну, и що робити? (CD Наш Львiв) мені в колишній “мелодії” на гнатюка дали тріснуту коробку з якимись — не пригадую якими — програмами.... я прийшов за годину, показав і мені поміняли... все вирішується....
Відповідь: Ну, и що робити? (CD Наш Львiв) Соррі, тепер аж додивилася, що взагалі нічо не було в коробці.