Настав міленіум. Мобілки все частіше почалися з'являтися у наших громадян. З розряду предметів розкоші плавно перейшли в розряд товарів побуту. Перші камерофони. ММС. Фото. Відео. У гламурних журналах час від часу з'являються замітки, що у західних ресторанах заборонено користуватися камерофоном задля спокою і зручності клієнтів. До чого я веду. Вечір. Вже по десятій. Львівський ресторан. В одному залі я. В іншому бенкет. З другого залу виходить пані. Встає на сцену. Запрошує гостей на танц майданчик. Співає караоке... Увага... приготувалися ? (с) Задорнов Виходить з десяток гостей... абсолютна більшість.... абсолютна виймають мобілки і починають знімати пані. Стоять я довбні. Не рухаються і знімають. Ефект стада ?
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений щось у цьому є..... може й справді “ефект стада”..... мені телефон потрібен для розмов та для інтернету...
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений бувають у нас кумедні ситуації... маленький літак прилітає у Львів з Києва і не встигли ще шассі торкнутися доріжки, як усі (усі!) пасажири немов би за командою вийняли телефони і закричали в трубки один поперед другого, що вони вже приземлились. чоловік тридцять одночасно!... незвично бачити.
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений На вихідних ми з друзями зробили тур по старовинних церквах і костелах. І я була неприємно вражена маштабністю занепаду духовності, втрати відчуття етики, естетики та такту у народу. "Табуни" (перепрошую за порівняння, інакше не назвеш) людей з камерами, телефонами і іншими прибамбасами штурмували церкву, щоб зняти все можливе й неможливе. Забуваючи, що це Храм Божий насамперед, а не місце відпочинку чи розваг. Боляче дивитися на таке "плюндрування", руйнування святого та небесного. Мабуть, тому я й не люблю знимкуватися з дитинства... Всі особливі спогади і враження карбуються в голові і залишаються навіки.
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений Точно, на другий раз при приземленні всі будуть одночасно дивитись на годинник і їсти банани:dance:
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений І, взагалі, якщо чесно, не люблю я техніки. Вона заважає насолоджуватися справжнім життям. Інколи, прогулюючись з коліжанками чи з коліжанами , дратуюся, коли вони включають телефон мобільний, щоб програти мені новий хіт. На днях народженнях чи вечірках не терплю стандартність збору до фотографування, навіщо руйнувати атмосферу свята безперервними спалахами камер ? Я вже мовчу про хизування чи змагання, в кого новіша, крутіша чи прогресивніша модель того чи іншого дива сучасних технологій. За такими речами стирається вся сутність краси і мистецького бачення світу. (P.S. Про позитивні сторони HighTech мені, звісно, відомо, сама користуюся необхідними на даний час засобами комунікації, але вважаю, що важливо відчувати межу у всьому)
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений Таке фото дійсно нічого не варте, але не забувайте, що фото це також мистецтво, вдало зроблена фотографія (з життя а не з стадного позування) виглядає дуже красивою і на довгі роки буде викликати у Вас веселу посмішку. Тут все залежить від вміння фотографа.
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений ми зараз сидимо за компами, слухаємо музику, читаємо смс-ки, використовуємо електроенергію... люди та розслабтеся НТП не така страшна річ. в цьому житті ми завжди щось втрачаємо, а щось знаходимо. Мені особисто набагато прикріше коли у Львові зникають якісь ознаки його старовинності чи автентичності - коли це все горе будівники зрівнюють з землею... а мобілка в кишені чи памяткова фотка ... це супер.
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений Колись мене здивував один шановний київський чиновник: ми в складі невеличкої робочої групи опинилися в Празі (3 дні) і тільки він не забув взяти фотокамеру. Ну так вийшло. Той дядечко взагалі не розумів, як це можна фотографувати будинок, набережну - БЕЗ НАШИХ МОРД ! Я прошу - дай клацнути ПРОСТО Влтаву, мости, без нас. А він - "купи листівки!" - і зовсім не тому, що був жадібним - просто в його голову не вкладалося - НАВІЩО !
Відповідь: НТП, або вхід с камерою заборонений Треба б вже вводити штрафи за користування камерафонами в публічних місцях. Пішов у оперний. Почалася вистава ... вкого нема цифровика, як по команді повихоплювали мобілки і почали знімати. На біса ? Чи вони то потім будуть по декілька раз переглядати ? Хтось тут любить знайомим показувати мобільне відео з балетом ? А маршрутках, правда не знімають. Але як вже затіють бесіду ... то можна дізнатися про життя інтимне, сімейне, сусідів ...усіх знайомих власника телефона.