Нововведення на укр.залізниці

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем bora, 17 чер 2009.

1. bora

bora Well-Known Member

Враховуючи період відпусток може тема комусь ще згодиться.
    Мала нагоду скористатись днями послугами залізниці і ось що здивувало...
    В кожному потязі були свої правмла щодо ...електромережі.
    У першому купейному - ми користувались розетками для підтримки живлення ноутбуку безперешкодно
    У другому - підняли гвлт, сказали провідники, що це коштує 30 грн за годину! Буцімто такий є наказ (шкода, що пасажирів з ним не ознайомлюють). Довелось платити...
    В третьому сказали - що користуватись розетками не можна (навіть для підзарядки мобільних).
    І розберись тут.. Якщо є такий наказ - то чому він ніде не розміщений у потягах? І як це так - що розетки передбачені як додаткова послуга у вагоні - а сама послуга - ні? І це тоді коли щоквартально залізниця за свої послуги піднімає ціну.. для мене "ясно" тільки, що діло темне..Хтось знає більше?

2. Полковник

Полковник миється в бані

Извините, так в чём, собственно, нововведение заключается?

3. Максим

Максим Well-Known Member

:)
    Я ніколи провідникам і не повідомляв, що я вмикаю в ті їхні розетки...

4. demetris

demetris Well-Known Member

Я вмикав у розетки всякого багато ))) теж не повідомляв, навіть не думав, що щось не тек роблю. Колись були там таблички типу "только для бритв" але тепер в тих що в купе розетках ніби немає такого. Провідники інколи бачили, але ніколи не казали нічого. Якщо каже, що є наказ - то вимагайте показати )) тим паче, якщо Ви таки заплатили - то можна було й права покачати ))) типу начальник поїзда і все таке... не полінуватись і піти покликати, або принаймні згадати про таку можливість. Думаю то просто провідники "борзіють" в сезон відпусток. Свого часу катався Україною відрядженнями через тиждень - ніколи такого не зустрічав.

5. bora

bora Well-Known Member

Так тому тему нововведеннями і назвала:) Раніше ніц такого не чула. А тиждень тому як змовились.

А щодо того чи казати комусь - провідники нам власноруч ноут ВИМИКАЛИ з мережі. Хто б в них ходив спешел дозволу питати. Ще й крику наробила одна дуже горлопаниста. В таких випадках спершу перекричати таку тра:) Просто настрій на пустому місці зіпсули..От і не хотілось більше розбиратись. Раз заплатили, а більше не користувались.

Тариф 30 грн/год за користування мережею встановили.

Цікаво чи то вони самі собі вигадують, чи все таки є шкода мережі потягу від таких зарядок?

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Взагалі, можна запитатись тут...

7. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Вы всегда можете получить на любую платную услугу в поезде квитанцию установленного образца. Это охладит пыл проводника. Я как-то ради прикола на бельё попросил такую, сделали. Там ФИО ваше, проводника, наименование услуги, сумма, что-то ещё.. При этом проводница была очень недовольная, наверно, эти деньги прошли мимо её кармана.:) А если это вообще выдумки проводников для зарабатывания "на чай", то такой вещдок на себя никто не выпишет.

• Подобається Подобається x 1
  8. victorys

victorys позитивчик :)

Я десь пів року назад у потязі (що правда польському потязі) поставила свій соні еріксон К800і на зарядку на 2 годинки. Там немає жодних заборон щодо користування розетками, але....після 2 годин тої зарядки телефон вирубився і більше не включився :sorry: і в майстерні сказали що всередині все згоріло і "ремонту не подлежыт":sad: І я не знаю чи то якийсь перепад напруги був підчас подорожі чи що:dntknw:, але з тих пір розетками у потягах не користуюсь :)))

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

Боро, ви така любязна...:) я б напевно там такий скандал витворила... іноді з ними інакше неможна... не раз приходили, а на наших місцях хтось собі спокійненько почиває... на питання "що це таке" провідник спокійно відповідає - "вони через 3 години вийдуть..." ну нічого.. але через тоті три години буде перша ночі... або ще якісь пригоди... зними сваритись не треба, якщо горланисті... треба пряміком до бригадира.. пострашити їх - чим то може закінчитись і тп...

• Подобається Подобається x 1
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ґґґ...
    Не завжди...
    Для початку, розетка повинна працювати. А то не завжди буває. І вимкнути розетки ("не працює в нашому вагоні") для самих горластих - лєхко!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

зателефонувати у бюро скарг... там швиденько розберуться... кругом ж скорочення.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

угу, тим більше зараз то для них ще страшніше... напевно криза і першопричина того, що люди всюди такі наглі безмежно...

13. illia

illia Well-Known Member

із разряда - "мальчік нє замацуй кольоса рукамі"...
    навіщо там та розетка, якщо нею не можна користуватись? брєд

а де твій аватар? :)