Обіцянки-цяцянки, плани на майбутнє, матеріальні і не зовсім. Типу "наступного року кину курити". Даєте такі, самим собі? Які? А якщо це традиція - притримуєтесь, виконуєте? Чим можете похвалитись?
Угу,кожного року даю якісь обіцянки собі.Правда не завжди вдається виконувати.Он наразі обіцяю собі з Нового року взятися за себе і скинути 20 кг..
Даю собі щороку обіцянку: не оглядатися назад у минуле. Тут думаєш, як трохи набрати вагу. Я худать не хочу. Хочу прибрати живіт.
Колись у дитинстві, років у 5-6, під НР дав собі слово позбавитись шкідливої звички гризти ногті. Тримаюсь. А ще дав у НР ніч слово відбити дівчину у кореша. Відбив. ТримаЮ. Останнім часом, тримаю тільки обіцянку дожити до чергової зустрічі НР.
Прекращайте кушать элементарные вещи, про которые уже писано-переписано. Никаких послаблений, для себя... и всё.
А я пообіцяла собі, що з Нового Року знову піду в басейн, а зараз думаю - це треба довідку для басейну зробити до Нового Року, а зараз часу немає по поліклініках шастати...
Иииии.... в якийсь момент перестав давати собі обіцянки жеби потім в собі не розчаровуватися. В результаті тепер не обіцяю, а планую. Воно ж майже те саме, але якшо якась дрібниця не вийде то можна перенести на наступний рік без особих угризєній. Ша дістану свого записника і подивлюсі шо то я там напланував на 2011 (місяць тому планував і вже всього не припомню) Шарудіння сторінками О. Є список: 1. Доробити ремонта. Власне лишилося ше поміняти вхідні двері, замовити шафку до ванни (ДСП плити є а самому нарізати і зкрутити все часу бракує) і в коридорі толі обої толі ше шось. Кімнати, кухня і ванна вже зроблені в попередні 2 роки (ремонт, знаєте, штука затратна і на все зразу грошей не хватає) 2. Зробитисі худим і мускулистим. Зачин тої нелегкої справи вже зроблено місяць тому і наразі я відволікся тільки після корпоративу (бо не гоже після пянки серце нагружати). 3. Полікувати свого хронічного насмарка і фарингіта (ну принаймі шось єдно якшо не оба). Знаю файного доктора, який мені вже бронхіта переходящого в хронічний вилікував. На весну піду проситися до його з носом. 4. Довчити отой Елементарі рівень англійської і зачити наступний рівень. Нас на роботі нарешті заставили вчитися. По пальцях не бют і хто сильно не хоче то не ходить. Власне єдине шо від мене вимагається для виконання того плану - то не забити і хоть троха вчитися. Але я вже так відвик від того шо в мене є домашня робота . От завтра контрольна, а я на форумі сиджу і не береться мене ота наука Та ше би ся здало найти накінець ту кобіту з якою буду женитися. Але то діло таке - і від мене залежить, але і від сил вищих теж в значній мірі. Так шо не знаю до чого то віднести. Чи більше до планів чи більше до сподівань. Ну а крім планів ше є в мене захцянки, але то вже як сі складе і не конче обязатільне до виконання: - хотю прочитати ряд цікавих книжок по роботі - хотю нарешті прочитати Біблію - хотю взяти участь в Decoded 24H ICPC (то таке змагання в програмістів є) - хотю перемогти в Decoded 24H ICPC - дуже хотю зїздити на Світязь і довчитися таки плавати. Бо я вроді і пливу, але вроді і дуже недовго . А якшо я встигну до того найти тоту шо до женячки то разом відпочивати ше ліпше - хотю купити ровера, згадати як то на нім їздити, найти менш-більш безпечну трасу з хати до роботи і їздити-їздити-їздити. То сильно перегукується з 2-гим пунктом планів, а ше кажуть шо маршрутки сильно подорожчають Ше є один пункт планів, але я його тут писати не буду. А так - вроді всьо. ЗІ. Вічно забуваю. Друзів хочу не розгубити. Бо часу мало на спілкування. За тим треба слідкувати і частіше бачитися Себто я про друзів не забуваю. А от бачитися з ними забуваю
в мене подібне бажання, тільки можна замінити слово "довчити" дещо іншим "вивчити" а ще польську, бо без неї моя курсова-дипломна ніколи не буде готова. ще хочу на море. про друзів також актуально, бажано повернути хорошу подружку в своє коло спілкування, а то якось розгубились ми з нею а ще закінчити навчання...і знову вступити в університет:girl_in_dreams: ну і, наостанок, весь список бажань, який у мене є а він величенький на двох листках А4 і А3)
Як я вас розумію............Але я вже таких обіцянок не даю....а просто живу з тими кг і ся тішу.........не мордуйтесь Іспаночко родите схудните....
Ви тово..... не деморалізуйте Іспанку. Треба-треба худати. Ше до родів треба. Але не голоданієм а здоровою піщою і спортом в тім числі. Шоб ся і попа і груди лишили файними. Бо
Нє,ну як є сила волі то тре...в мене нема,блін!!!!!!!!Але є беззаперечний факт, я собі такою подобаюсь,бо як зиркаю на фото де мені від 19-26,шкелетон при рості 174-53 кг.Кошмарисько одне сухе ходила, а зараз хфайно так,кобіта я сочная.......
а мої плани на 2011 такі: перейти на арр інтермедіят лвл по англійський. здати екзамен англ мови. втупити до університету в лютому. успішно завершити 1 курс. здати на права до 20 січня. нарешті вибрати колір стін на кухні і в кімнатах. почати робити ремонт. вичистити будинок. записатись на курси італійської. почати знову ходити в басейн. сумую дуже за басейном( довести себе до ладу зі здоров*ям. почати нові стосунки. і щоб вони були тривалі, і щоб я була спокійна в цьому відношенні. могла покластись на людину. цілий рік не вживати нічого міцнішого ніж пиво і то дуже рідко. вже й не вживаю останні 7 місяців. але було б добре того взагалі до народження дітей не робити. знову почати грати на скрипці. говорити правду, менше приховувати. ( бо вирішила говорити правду, але й недоговорювання теж є) хоча б на половину закінчити розділ медицини у Вікіпедії. спробувати відкрити бізнес. якщо є добрі ковалі і хендмейдери на сайті. пишіть мені. та й мабуть того досить. є багато незавершених речей. але на першому місці навчання. все решта зробиться) ---------- Додано в 05:06 ---------- Попередній допис був написаний в 05:03 ---------- я зара 175 -56 кг. і всерівно сочная) як дриглі) хоча спортом займаюсь)