Новобудова від Інтергал-буд ЖК"Семицвіт" на Шевченка 60

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Beginner, 29 лис 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Beginner

Beginner Member

Доброго дня!

Цікавить чи хтось купував квартиру в цій новобудові?
    Ціна ніби приваблива від $630
    Чи хтось ходив та дізнавався про умови інвестування?
    Там так як і в "Добрій Оселі" попередній договір купівлі-продажу.

Мені не подобається ось п.1.2. другий абзац, чи можливо я щось недорозуміваю..:facepalm:

Вкладення:

Останнє редагування: 29 лис 2014
  2. Beginner

Beginner Member

невже нікому немає що сказати?
    невже ця новобудова нікого не зацікавила?:nea:

3. Joll

Joll Well-Known Member

Чоловік цікавився. Оплата рівними частинами до кінця 2015 р. або помісячно, або поквартально, курс – міжбанківський, оплата в гривнях, ФФБ нема, кошти треба оплачувати безпосередньо забудовнику.

Начинка квартири не буде такою, як у комплексах на Вашингтона чи Міхновських – не буде розводки електрики, труб на воду по квартирі, не буде цементної стяжки у санвузлах, не будуть поштукатурені стіни у санвузлах і кухні. Тільки котел, батареї та лічильники.

А що там такого у тому пункті? Курс коливається, забудовник перестраховується.
    «Інтергалбуд» нормальний забудовник, певно зі всіх інших чи не найнадійніший (хоча за теперішніх умов важко стверджувати щось напевне).

4. Beginner

Beginner Member

якщо все так як ви пишете, то чому люди не діляться/хваляться своїми квартирами в Інтергал буді?
    Чому всі обговорюють Добру Оселю чи ІРОКС тощо?

У відділі продажу на Шевченка 60 казали що майже все продано, то чому немає відгуків від тих хто купив. І генеральний план мікрорайону часто змінюється.

5. Joll

Joll Well-Known Member

Тому що на даному форумі сидять мешканці "Доброї оселі", "Ірокса", "Ювелірного", "Набережного кварталу" і ще кількох ЖК, які тут і обговорюють свої будинки. Це ж далеко навіть не третина всіх новобудов на поточний період. Я була у квартирах від "Інтергалбуду", маю свою особисту думку про цього забудовника.

Стосовно відгуків про Шевченка 60 - там продавався 1 будинок із 2-ма під"їздами, тож квартир там десь 100, що для нашого міста досить мало; не дивно, що все куплено. А які наразі можуть бути відгуки, коли будова там на рівні фундаменту?

Зайдіть у ФБ на сторінку "Інтергалбуду" і там задайте свої питання, думаю, там більше шансів, що відгукнуться покупці квартир від цього ЖК.

6. Yatsysh

Yatsysh Member

Привіт всім! Сестра хоче купляти 2 ккв в новобудові. Думаємо в якого забудовника брати. Я вже так попеклася на Набережному кварталі, що нікому не раджу там купляти. Думали в Ріела брати, але в них здача затягується на роки. Ще у мене на слуху Інтергалбуд, теж ніби серйозна компанія, багато будує...і на тобі знову читаю про те, що здають не вчасно...невже у Львові немає забудовника, який здає вчасно-?

7. Grek

Grek Well-Known Member

Згідно відгуків на форумі, вчасно а іноді і достроково здають секції в Добрій оселі.

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А ще - я б звернув увагу на ЖК "Новий", "Ваш Дім"

9. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Теж бачила що добра оселя достроково здає. Ось на сайті http://www.dobra-oselia.com.ua/ua/news/
    Головне щоб якісно будували! ;)

10. Takamine

Takamine Well-Known Member

Так особливо на дівочих посиденьках варто прочитати про цю кампанію. де в новобудові після нещодавної зливи людям затопили квартири з ремонтами, після того як забудовник здав житло з неприкріпленими стічними трубами, і вся вода потоком текла у житлові приміщення. А ще варто прочитати про новобудову на Науковій 2а (здається така адреса), де будинок не можуть здати через проблеми з каналізацією. Там ще жахливий фасад, таке враження що економили навіть на фарбі, а що робити мешканцям за 2-3 роки, за свій кошт переробляти фасад?

11. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Та це капець, а хто за таке несе відповідальність, Інтеграл щось відшкодовував людям за знищені ремонти?

12. Yatsysh

Yatsysh Member

Підкажіть хто який досвід має при купівлі квартир в цього забудовника. А то про якого забудовника не прочитаєш у всіх якісь недоліки, то здають невчасно, проблеми з документами, проблеми з підключенням комунікацій і т. д. і т. п.....може хоч Інтергал нормальний, бо багато будинків будує і точно вже є здані...

13. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Та ви праві всі не ідеальні, сама шукаю. Останнім часом те і роблю, що читаю про всіх, всюди якісь проблеми, хоч бери і в старому будинку купуй, хоча взагалі не вигідно...я вже в багатьох була,хтось так хоче продати що плете всяку нісенітницю, йдеш на будову-бардак, а хтось взагалі не пускає-значить скривають щось. Питаєш за документи, читаєш і відчуваєш себе повним ідіотом, такі схеми понавидумували, що заплатив гроші і клякай молися, щоб добудували і здали... бо як щось, ніхто нікому ніц не винен. Теж цікавить, не зважаючи з протермінуванням здачі, з провтиками на будові, хто вже живе, поділіться досвідом...

14. Tasiks

Tasiks Active Member

Мабуть жодного Будинку Інтергал не здав належним чином, дуже мало позитивних відгуків.Це насторожує :scratch_one-s_head:

15. Joll

Joll Well-Known Member

Будівництво першого будинку, станом на сьогодні, 25.06.2015 р. (вид із сходів між вул. Петрака і Золотою):

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

16. sakrab

sakrab Member

однозначно не згідний - а порівнюючи з ріелом то взагалі зразковий забудовник)

17. porada

porada Member

Мені подобається перспектива гарного краєвиду з квартири цього будинку,але читаю про те як здають будинок і починають мучити сумніви.Якщо вони так довго здають 1 будинок то що може получитись коли будинків набагато більше.

18. mort

mort Member

Так,я чув що сталося з будинком на Науковій.Протермінували здається на пів року,якщо не більше.Думаю варто почекати і побачити результати здачі хоть декількох будинків цого комплексу.

19. marialviv

marialviv Member

я маю квартиру у Добрій оселі... в етапі 1, секція 5. І можу сказати що зроблемо все на совість... за 830 уо все супер... і розетки на кожній стіні, і труби, і батареї, всі лічильники. все направду добре зроблено... і зараз вимальовуються всі інші будинки.. і я дуже задоволена.!!! я не проплачений працівник доброї оселі. звичайна львівянка... я чекала рік на квартиру... і отримувати право власності ми мали по договору 27 вересня... а отримали його 22 липня.... тому в ДО можете не сумніватись.

20. mort

mort Member

Так,теж хороший варіант.Тільки мало вільного часу що б з"їздити подивитись.Проте,треба поспішити бо квартири швидко розкупляють.Ось що значить якість.

а де твій аватар? :)