Новобудова по вул.Хмельницького 230а - Хмельницький Парк

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем andruhaa, 10 жов 2016.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. andruhaa

andruhaa New Member

Хто купив квартиру в Хмельницькому парку - відгукніться для спільного моніторингу будівництва.

2. AnonimAnonim

AnonimAnonim New Member

привіт! я планую там купувати квартиру! що ви чули за їхні документи і дозвооли?

3. Gimli

Gimli Member

День добрий. Я купив на стадії фундаменту у цій новобудові. уже почались пріколи.термін здачі 3 квартал 2016 року по моєму договору. а зараз уже кажуть кінець 1-2 квартал 17 року .хамлять. будинок коло цього великого цієїж компанії затримали здачу на 8 місяців.все спихають на содового.та насправді це не професійно .як діти тоя не я. мене заставили.зараз дуже погане враження про них

4. Gimli

Gimli Member

Планую позов .тому що на питання про компенсацію почали хамити. якщоу когось є ще договори прострочені булоб непогано сконтактуватись

5. WaldemarDK

WaldemarDK Well-Known Member

6. miyalviv

miyalviv New Member

Документи на Хмельницький парк перевіряла особисто через юристів, було все ок. Нещодавня стаття якось насторожує. Можливо хтось пробив нову інфу по даній забудові. ?

7. molisa

molisa New Member

8. molisa

molisa New Member

9. Markonika

Markonika New Member

Люди, доброго вечора! Кому вже віддали ключі від квартир? Вже дістали своїми відмазками

а де твій аватар? :)