Новий старий мер Львова

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Tobias, 3 лис 2010.

1. Tobias

Tobias New Member

Новий старий мер Львова заявив, що готовий співробітничати і з "Свободою" і з "Фронтом Змін". У мене питання відразу виникає: цікаво а як? Єдине, що об'єднує Яценюка і Тягнібока – це ненависть до нинішньої влади в Києві. А далі у них помітні відмінності, навіть можна сказати кардинальні. Адже Яценюк – єврей і пов'язаний з єврейським капіталом. А Тягнібок взагалі те антисеміт, говоритимемо чесно. Як вони між собою співробітничатимуть? Хіба що ролеві ігри владнувати по мотивах подій почала 20 століть в Російській імперії: одні погроми владнуватимуть, а інші із-за рогу стріляти. Або в другій холокост. Якщо в цілому, я цю затію не схвалюю. "Свобода" і "Фронт змін" програли вибори по країні, лише в декількох областях вони прошлі. Тепер нові депутати змагатимуться один з одним ще ожесточеннєє – адже "годівниць" дуже мало.

2. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

А що Коломойський хіба не єврей? За його ж гроші Свобода живе і виграє вибори!

3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Антисеміт він на публіку для рейтингу, а як "водку жрать" з євреями і бізнесові питання вирішувати, то зовсім не антисеміт.

Невже ще хтось серйозно сприймає ті "ідеологічні відмінності" , які насправді є віртуальними, а там де справа стосується деребану бюджетних коштів чудово знаходять спільну мову і комуністи з капіталістами, і націоналісти з ... всіма решта.

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я би сказав більше... Там і з т.з. ненавистю до нинішньої влади у Києві не все так райдужно ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та йой. Вам про Ноя нагадати?

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Что - Ной? Есть и повыше....

;)
    Хотя, конечно, интересно читать об идеологии в тех местах, где надо чистить сортиры и вывозить мусор... Практически - как при коммуняках - обсуждать "как должен крутиться шпиндель в свете решений очередного пленума"....

• Подобається Подобається x 1
  7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А ще те, що вони обидва - противсіхи;).

8. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Мені вбачається новий розвиток схильностей Садового. Тепер він повернеться обличчям до Горбаля - це його єдиний порятунок. Якщо співпрацювати з Свободою - майже те саме, що стати перед ними на коліна. Не реально для Андрія Івановича - це рівнозначно з політичною смертю. Конфронтація зі Свободою - запис в трудову - звільнений за фаховою непридатністю. Також не вихід. Залишається одна дорога - на вулицю Винниченка. Та і фінансування Євро йде звідти. Недай бог перекриють фінансовий краник і гаплик мерству.

а де твій аватар? :)