Новий рік у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Artistee, 10 лис 2013.

1. Artistee

Artistee New Member

Здравствуйте, друзья!
    Сбылась моя мечта, едем в ваш прекрасный город встречать Новый год!: Yahoo:
    Очень буду благодарна за совет, где лучше провести именно новогоднюю ночь, хотелось бы забронировать где-нибудь столик, в клубе или ресторане, кафе... Мы едем вдвоем, парень и девушка) пафоса не любим, для разврата староваты уже :)) Хочется в меру шумно, весело и приятно :) Буду благодарна за любые ссылки и предложения ваших любимых мест, да и в принципе за любую информацию о новогодних и рождественских развлечениях в вашем городе )

• Подобається Подобається x 1
  2. wired

wired New Member

Присоединяюсь к вопросу и попутно задам свой: думаем посетить с девушкой её родственников во Львове на новогодних праздниках. Подскажите, насколько адекватное сейчас у вас в городе отношение к русскоговорящим туристам? Не опасно ли? Насколько обострилась ситуация в связи с евромайданом?

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вы флаг России с надписью "Смерть бЕндеровцам!" не берите с собой и все будет хорошо...

• Подобається Подобається x 4
  4. wired

wired New Member

Надеюсь русские номера авто за подобный атрибут не считаются? :)

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

Туристов у нас никто не обижает.

Как вариант получения больше ощущений - берете две ленточки (желтую и голубую) вешаете на себя и говорите что приехали поддержать Майдан) Будете приятно удивлены))

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У нас нет руских номеров в отелях....а рускиє номера на авто только гаишникам интересны.

7. coolzak

coolzak Well-Known Member

избегайте метро-во Львове это известное место скопления бандеровцев ищущих руссо туристо для жертвоприношений

• Подобається Подобається x 6
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та не лякайте людей:)))
    Їдьте, не бійтеся. То вони жартують. У них крім Метро-маркета іншого немає.

9. Torvaldson

Torvaldson Well-Known Member

2 Artistee На вкус и цвет, как Вы знаете, все фломастеры разные. Думаю, что интеренет Вам поможет в этом не лёгком деле. Советую при выборе заведения параллельно открыть карту Львова и выбирать поближе к центру. Там красиво будет, но не тихо ТОЧНО!
    Нет, не считаются. По крайней мере 177 регион воспринимался в прошлом году нормально. Есть два ОН!
    1) осторожней на дорогах! Зима! Скользко!
    2) ГАЙцы как и везде, любят деньги. Хотя аппетиты у них здесь ЗНАЧИТЕЛЬНО скромнее.

10. Zeze

Zeze Well-Known Member

Вы что всю жизнь были заперты в одной комнате с телевизором, по которому крутили один и тот же ролик про зловещих бэндэрлогов? Как женатый и взрослый человек может иметь такие мысли? :)

11. Alex Shvets

Alex Shvets New Member

Зниму квартиру або готельний номер на Новий рік

Доброго дня. Шукаю квартиру на проведення зустрічі Нового року у Львові з 30.12.2014 по 03.01.2015. Бажано в центрі, тільки для того щоб залишити сумки, теплий душ та переночувати. всюди кажуть що вже зайнято. розгляну варіанти...

12. Tatyana Gordeeva

Tatyana Gordeeva New Member

Де зупинитися на НГ у Львові?

Люди добрі, допоможіть порадою!

Пообіцяла дитині Новий рік у Львові. Поки на роботі відпустку просила, квитки купувала, те да се, вже закінчилися місця і готелях і немає подобово квартир за більш-менш нормальну суму.

Порадьте, може хто знає не такі популярні місця, де можна було би зупинитися на 3 ночі (с 29.12 по 1.01).

Готові платити до 400 грн за добу, порядні, чемні, чисті :)
    Не хочеться так просто відмовлятися від мрії... Остання надія на вас!
    Ми з Києва.

Дякую!

З.І. Пане модераторе, як в вас не прийнято про таке писати, вибачайте! та видаліть будь-ласка...

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

За таку суму за добу- хіба в хостелі. І я дуже сумніваюся, що ви вже шось знайдете (хіба за Львовом)-мій друг за два місяці до НР ледве номер забронював, а ви хочете за три тижні до свята. Гугліть, шукайте, дзвоніть. В центрі за однокімнатну квартиру хотіли 900 грн за добу.

IQ 440 Energie

14. Tatyana Gordeeva

дякую за відповідь!

ні, хостел, то вже занадто)))

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я б навіть сказав на НР.

16. Tatyana Gordeeva

Звичайно на НР, дякую.

В мене "молода" українскька, післямайданна.
    Це так щоб не казати злий суржик :)

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

Всім дякую, в нас вже є варіант :)

430 грн доба. Будемо жити на Коновальця :)

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хто шукає, той знаходить.. :)

• Подобається Подобається x 2
  18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Супер, дуже гарна вулиця! :good:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Неадекват повний. Я бачив рузьких розіп'яли.

Якшо в бронежилеті, то ще нічого.

20. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Обострілось не в зв"язку з євромайданом, а в зв"язку з путінсько-фашистськими загарбниками, які напали на Україну і вбивають Народ України! А так можете їхати... Але таких, як я до приклакладу, то вам варто уникати... (п.с. майстер спорту по боксу... боюсь з кулака бити...)

а де твій аватар? :)