Новий податковий кодекс України! Ми проти!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Forpost, 14 лис 2010.

1. Forpost

Forpost Стоїк

ВНИМАНИЕ! Это касаеться не только предпренимателей! Это касаеться каждого - пенсионеров, студентов и других людей. Налоговый кодекс коснеться всех кто работает, планирует работать и уже работал. Однако мы стали на защиту наших интересов и стоим на этом в палаточном городке, от вас нужно только прийти 16.11.2010 в 10:00 к зданию Верховной Рады Украины! http://nnk.vsfpro.com/?main=1

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А давайте возьмем за правило: обсуждают только те, кто читал проект Кодекса. И конкретно, по пунктам - с чем не согласен и почему.

3. Forpost

Forpost Стоїк

не читал,но осуждаю!

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

конкретно и по пунктам было у Шустера в пятницу. Смотрите Степаныч выступление Кужель - она заткнула всех и Бродского и Богословскую. Очень внимательно смотрите. 99% поддержки аудитории. И если его не переделают - к весне 4млн. безработных.

5. yurec4yk

yurec4yk Member

Пропонуй, або помри

Дорогі підприємці, поспішаймо внести зміни в Податковий Кодекс, я особисто і ще багато моїх знайоми пропонували виключити
    З Пункту 291.2. Спрощена система оподаткування не поширюється на:
    291.2.1 суб’єктів господарювання (юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців), які здійснюють:
    підпункт к) оптову та роздрібну торгівлю через мережу Інтернет;
    http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=38590 - Порівняльна таблиця до другого читання 15.11.2010 (Стор 10-11)

Чому ці пропозиції не враховуються, і яка різниця продаю я речі на ринку в черепашці чи в інтернеті через сайт?

Пишіть і ви на Комітет з питань податкової та митної політики Верховної Ради України, якщо не бажаєте що б вас перевели на загальну систему оподаткування.

6. Forpost

Forpost Стоїк

7. Forpost

Forpost Стоїк

всі в тінь!,ні гривні не дамо рекетирам- ригіоналам

8. trader_fx

trader_fx Member

назбирайте лише дрібних грошей - 1,2, 5 коп (візьміть у водіїв маршруток) - відро таких грошей передайте в пенсійний фонд як добровільний внесок абощо. в телекамеру скажіть що влада вважає що ми будемо платити копійки до пенсійного фонду, ось ми їх і платимо. а натомість вимагаемо припинення розгляду податкового кодексу до того часу коли на законодавчому рівні будуть обмежені максимальні пенсії. інакше цих копійок невистачить нашим депутатам. не дамо наживатися нашим коштом!

завтра день опозиції. нехай прголосують обмеження максимальних пенсій.
    якщо підприемці підуть в тінь, з'явиться більше простору для зловживань владою

9. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

как можно прочитать то чего нет ?
    проект кодекса-это как куча пластилина в руках ребёнка...
    чё получилось то и хотел...

ГЛАВА 1.СПРОЩЕНА СИСТЕМА ОПОДАТКУВАННЯ, ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ СУБ'ЄКТІВ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА
    Стаття 291. Платники податку
    1.1421. Спрощена система оподаткування не поширюється на:
    1.1421.1. фізичних осіб – підприємців, які здійснюють:
    є) оптову торгівлю і посередництво в оптовій торгівлі;
    ф) роздрібну торгівлю через мережу Інтернет;
    к) діяльність у сфері бухгалтерського обліку та аудиту;
    м) діяльність з консультування з питань комерційної діяльності та управління;
    е) операції з нерухомим майном;

10. trader_fx

trader_fx Member

зайвий аргумент на користь влади. тепер можна не зважати на вашу думку ще й тому що ви не читали проекту

11. ostrov_Rabin

чё все кто возомнил себя "свидомим" такие ограниченные и с таким узким кругозором и тупым углом зрения ?
    паучитесь читать - если в пост вставленны цитаты из кодекса ,
    то как минимум эту часть прочитали;)

причины по которым я буду пикетировать АП на Банковой
    1 "отсутствие переходных положений" в кодексе
    что делает его противоречащим Конституции.
    2 отсутствие специалистов (бухгалтеров и юристов.) способных без "переходных положений" обеспечить администрирование "кодекса" с первого января 2011.

12. ostrov_Rabin

или вот ещё

кто и как это будет определять ? неужели товарные запасы -
    как-то влияют на объём выручки ?
    как учесть по этой статье колебания курсовой стоимости гривны ?
    было в апреле 4.65 uah/usd стало 9.65 uah/usd в декабре ?

13. ostrov_Rabin

или вот ещё
    кто и как это будет определять ? неужели товарные запасы -
    как-то влияют на объём выручки ? они тупа числятся "нелеквидом" и переходят на следующий финансовый год.
    или мне в конце года вывозить остатки на свалку ?
    как учесть по этой статье колебания курсовой стоимости гривны ?
    было в апреле 4.65 uah/usd стало 9.65 uah/usd в декабре ?

14. ostrov_Rabin

Тигипко - о предпринимателях под ВР: многие не знают, о чем идет речь

откуда старым бабкам и дедкам было взять эти знания если они 20 лет назад взяли в руки "кравчучки" и потащили по стране....так и тащут до сих пор.

15. Forpost

Forpost Стоїк

ну власне, біля мене роздрібний промринок,вчора закритий-бастують.Питання: проти чого і за що бастують реалізатори, яких 99,99% не власники ні товару, ні павільйонів

16. trader_fx

trader_fx Member

:) політики – діти, верхона рада – цирк. лише платники податків залишаються платниками податків.

многие люди, которые принимают участие в акции протеста против принятия Налогового кодекса, «вообще не знают, о чем идет разговор».

ось вам і аргумент щоб не прислухатися до нас. саме тому потрібно діяти і рішуче і виважено. акція зі збиранням коштів - хороша ідея. політичний притулок в гондурасі - маразм.

азаров м.я. заявив, що кодекс треба приймати в інтересах більшості. я переконаний що вирішувати проблеми більшості треба не лише за чужий рахунок. не дамо владі замилити нам очі! нехай продадуть не лише лексус якогось одного «цапа відбувала», нехай спочатку повернуть до бюджету гроші за всі дорогі авто. нехай обмежать на законодавчому рівні право посадовців, депутатів та інших марнотратників пересуватись в робочий час на дорогих авто, нехай спочатку самі покажуть своє бажання наповнити бюджет!

17. ostrov_Rabin

по новому 4 работника у СПД ФЛ, ранее до 10...
    комуто идтить лесом или в лес.

18. bayard

bayard Дуже важлива персона

Президент Виктор Янукович может наложить вето на Налоговый кодекс, если в нем не будут учтены его позиции.

Об этом заявил вице-премьер Сергей Тигипко в Кабмине, сообщает ЛІГАБізнесІнформ.

Отвечая на вопрос журналистов, когда президент может подписать Налоговый кодекс после того, как он будет принят в парламенте, Тигипко отметил: "Если пройдет нормально все в Верховной Раде, если не будет усиления администрирования...если будет учтено все, что отрабатывалось, я думаю достаточно быстро это можно сделать".

"Если нет, то Кабмин просто будет просить, чтобы было наложено вето, и я думаю, что президент на это пойдет", - сказал он.

19. trader_fx

trader_fx Member

президент назвав нас всіх тими хто не хоче сплачувати податки та такими що звикли працювати незаконно. чи не здається вам, що ніякого вето не буде.

20. irusa82

irusa82 New Member

от і добилися ми .... чого й треба було чекати..... цей уряд людей має за ніщо ...

а де твій аватар? :)