Новий Основний Закон, або напишемо свою Конституцію!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 12 чер 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пропоную спробувати самим провести Конституційну реформу!
    Думаю, не дурніші за "них"!
    На оригінальність не претендую, але вважаю, що пільги псім категоріям пільговиків повинні бути скасовані (сам пільговик - УБД). Замість них - грошову компенсацію.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Попросіть Мартіні, хай на Дівочих Посиденьках банер поставить!
    Бо засиділися дівчата в кухонних гілках...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Курча ляґа, не змовчу!
    Що за наклеп?
    ДП - це тільки кухня? Що за стереотипи?

Раніше мене дуже дивувало, чому на ЛФ "сходіть на ДП" звучало як матюк. Ну, з легкої руки пупера зневаги до ДП вистачало, але скільки вже можна. Вже й окремо, вже й не чіпаємо ЛФ, а таки треба далі на ДП наїжджати?

Там, між іншим, атмосфера цілковито інша, може, тому й рейтинги вищі.
    А що ви хочете, щоб кобіти прийшли і помогли морди москалям та сектантам бити?

Де цікавіше, туди люди й ходять... Хіба ні? Чи когось кудись силою повели???
    Що за сексизм якийсь дивний. :ireful1::ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

Дійсно, не подумав! дівчатам треба доручити вишити Великий Герб України! (а Конституцією луччє най юристи займаються, бо знову пролетарська версія вийде)

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гм, так і запишемо - кухня на ДП - не щось найкраше, і далеко не головне... І якщо хочеться хорошої кухні - тоді слід йти де інде, не на ДП...

угу - теж приймемо до уваги.... Бо ходити з гордо і високо піднятим рейтингом - мужикам якось не настільки зручно, як кобітам...

угу - так і запишемо - послати на ДП - сексизм :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Мабуть, тому що ЛФ, як не крути, більш інтелектуальний. Діти і кухня - це добре, але ж є і більш цікаві глобальні питання. Хоча, кому що...

7. levandivka

Рибко!
    Стабільність Ваших промахів вражає!
    В десятку!
    (метрів не попали):good:

8. Це моє особисте враження (іноді читаю ДП).

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пані Лілю згадався анекдот:
    - Чув’им куме, же ти ся вженив.
    -- Айно! Жона в ня просто супер, і в постели, і на кухні!
    - А як она всьо встигає?
    -- Нормально! Я юй на кухни постелив...

Це по Леніну:"Кухарка може керувати країною".о_О

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

сексизм - дійсно варятство... типу ніхто не памятає звідки сам вийшов - з пеленок!
    П.С. не варто розмежовувати - бо є жінки, що можуть і конституцію написати і пляцок спекти!!! можу вам підігнати робочу групу своїх освідчених подруг!
    перш ніж розглагольствувати про інтелект інших - треба постаратись побачити себе зі сторони!
    звичайно - не буде дітей і кухні - то фігня... якось проживем(цікаво як?)... а от москалі і сектанти, ностальгія за совком і всякого роду штовханина - то дуже глобально...

... у всьому є раціональне зерно, і на ЛФ і на ДП....
    але таке зверхнє ставлення до ДП, а відповідно до цінностей сімї, які є основним ядром обговорень там - просто-напросто виказує в насмішників невдячну дитину...

я теж рідко буваю на ДП і на даному етапі життя ЛФ мені цікавіше, але ніякі почування не дозволяють кинути проти ДП чогось зверхнього.. звичайно, мої слова звучали б гучніше, якщо б це були слова чоловіка... а так.. сексизм не дасть прислухатись:)

Останнє редагування: 13 чер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  11. Городецький

Городецький Well-Known Member

Наб'ю морди сектантам і москалям за рейтинг. Недорого.
    Городецький. (користувач №754)

• Подобається Подобається x 2
  12. Я говорю про форум взагалі, а не про когось конкретно.

Кожному своє. Я взагалі не люблю жіночі форуми, хтось любить - я не заперечую.

Підганяйте!

Ніхто не ставиться до ДП зверхньо, просто він інший, що Левандівка і підкреслює. І чому ви цим переймаєтесь? Мені, приміром, все одно, що говорять про ЛФ на ДП.

Останнє редагування модератором: 13 чер 2009
  13. levandivka

Тю...
    А мейл, ICQ, телефон... Звертатися їм куди? :scratch_one-s_head:
    Знову ж... Реклама у нас платна. ;)

Де підкреслення? Не робив у попередніх дописах жодного виділення шрифтом! Вам здалося! :)

І знову "мимо"!
    Бо ДП зараз виросли пор'єдний Дівочий Клюб, зі своїми майстернями, кухнями, капличкою, школою, д/с "і т.д., і т.п."...

Правильно, Сміте! До того й велося, коли згадувалося про кухню.
    Шкода, що не всі цю фразу пам'ятають, а починають про зверхність і сексизм сваритися. :)
    Добре, коли кожен робить те, що вміє:
    Аскорбінка, кажуть, чудові торти робить (жодної реклами, спостереження). Лікарі у нас є, педагоги, фотографи, програмісти, ...
    Зле, коли складання Конституції пропонується не фахівцям.

14. А на ЛФ є такі фахівці?

15. levandivka

Та от, очікуємо освідчених подруг Багірки...
    Якщо в декрет не втечуть - встигнуть накидати основні постулати основного закону.

16. З Богом! :)

17. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Не гілка, а суцільний офтоп.

18. levandivka

Від 1-го допису:

Конституція і пільги (/пільговики)..? :)

Тепер Ваша участь поверне гілку в правильне русло? :good:

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

юристки пізно по декретах тікають, якщо не брати до уваги пару винятків:)
    по-друге зараз зайняті створенням філії одної міжнародної організації
    а по-третє...
    в яблучко! якщо хтось наведе гідну аргументацію того, що порібна нова Конституція - тоді хтось і візьметься...

особисто моя думка - наша конституція цілком прийнятна на відсотків так 70..., адекватно перекладені норми з інших конституцій світу містить...:) над нею теж фахівці працювали...
    А от належного механізму реалізації і забезпечення тих норм - нема!!!
    відповідальності за невиконання і подібне...

можна конституцію оновити, але хіба ви думаєте, що депутати дурні щоб приймати те, що вигідно нам, але невигідно їм???

ви знаєте скільки хороших, потрібних, високоякісних проектів конституції відхилено, бо не подобаються владним паразитам???

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

пільги і конституція? очевидно йшлося про реформу соціального забезпечення... якщо так - поміняйте назву теми і подайте конкретні пропозиції...
    в цій сфері моя пропозиція - унеможливлення отримання прав пільговика незаконним шляхом...
    позбавлення пільг політиків і розподіл виручених коштів на верстви населення, що потребують реального соціального захисту...

повернувшись до змін в конституцію - сподобалась норма з конституції одної з держав світу - пільги депутатам, що встановлені радою стають чинними лише для членів ради наступного скликання (звичайно за умов мажоритарної виборчої системи).

а де твій аватар? :)