Нові податки на авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Hyligan, 1 січ 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

НАФІГА?

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

покращення...

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Для чого вони це вводять? Якщо мета наповнення бюджету, то очевидно що потрібно б було податки знизити і стригти на об'ємі. Значить мете підняти продажі нових вантажівок і автобусів, якщо Еталони в нас кліпають досить не погані (в порівнянні з китайцями) то українського вантажного буса я щось пригадати не можу.:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо мішок порожній і дирявий, то скільки туди не сип зерна, толку не буде. Вони, замість того, щоб дирку в мішку ліквідувати, вирішили за наш рахунок більше сипати зерна. А дирка хай буде, вона їх кормить.

Вони нам кажуть: почни з себе, а насправді то вони мають почати з себе.

• Подобається Подобається x 4
  5. Hase

Hase зайчик

Це за європейським зразком. Було колись введене з екологічних мотивів, які ще і гроші в казну дають (хто знає, можливо ЕС вимагає:pardon:). Ціль знизити кількість старих машин і збільшити к-сть нових, які екологічно кращі, чим старі,хоча хто знає, може помиляюсь. Загалом повинно би зменшити число машин. Не розумію, чому нововведення не пояснюються, думаю це розрядило би страхи людей.
    У нас ще є три зони у містах:))). В центр міста можуть вїжджати лише дуже екологічні машини. Іншим можна лише околицями рулювати. Це звісно коштує гроші (приклеїти наклейку), ну і штраф за непослуговування. І цього року ввели у нас ще обовязкову біосміттярку. Звісно її потрібно купити і кожен місяць окремо оплачувати, при тому сортувати сміття ще більше.

6. Gron

Gron тафгай

Це за совковим зразком.
    Не знаю жодної країни де авто стільки б коштували.
    Іноді здається, що українці найбагатіша держава у Світі.
    У мене є думки нафіга це потрібно владі, але ліньки в святкові дні постити.

7. muravey

muravey Well-Known Member

Если все это история про экологию, почему тогда электромобили тоже решили обложить налогами? (в сравнении с ДВС конечно сумма смешная, но все же)
    Наоборот, электромобили должны без пошлин и налогов ввозиться/использоваться, еще и с льготным кредитованием на покупку и возможностями поменять бензиновую машину с доплатой на электромобиль...

8. Hase

Hase зайчик

Аааа...тут струм екАноміть нАдА.:)))

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

По європах вже дотацію на електромобілі дають...

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Думаю не треба бути шибко умному щоб зрозуміти що це приведе хіба то того що натод буде змушений їздити на старих ґратах "до скончанія вЄков", а сорокарічна "капЄйка" ше подорожчає...

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У МІНФІНІ ПОЯСНИЛИ, НА ЯКІ АВТОМОБІЛІ ПОШИРЮЄТЬСЯ ДІЯ НОВОГО ПОДАТКУ
    Податок справлятиметься з автомобілів, які використовувались не більше 5 років та мають великий об’єм двигуна – понад 3 тис. куб см", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, справляння будь-яких інших нових податків із транспортних засобів зазначеним Законом не передбачено.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ВАНТАЖНІ ЯК? ПІДПАДАЮТЬ? Бо для вантажної 5 років - то ніц.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, то певно тре в мінфін звертатись..
    але шо то дасть...

13. andre33

andre33 Well-Known Member

там про легкові пишуть
    [​IMG][​IMG][​IMG]

а де твій аватар? :)