Нові "цегли"

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Zoryanazirka, 9 бер 2007.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Вчора тільки помітила що на вулиці Коцюбинського від Мендєлєєва поставили цеглу і вище на початку Драгоманова. Може і раніше вліпили, я така що відразу не помічу :)

Колись вже там вони стояли, ше за совітів точно були, потім як в "офіцерському" будинку оселився Галнафтогаз то замінили на стрілку, пом взагалі зняли. А на Драгоманова "цегла" була причіплена до стіни будинку.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Нові "цегли"

Дурацька цегла на вулиці Донецькій у напрямку до Хмельницького. Знак почепили нагорі на дротах, метрів 5-6. Нє шоб поставити на стовп. Коли їдеш з вул Жовківської, то цеглу ніфіга не видно. Якби під"їжджав по прямій, то здалеку би побачив, а так ніхто ж голову вгору не задирає на повороті. Я так їздив 4 місяці кожен Божий день (та й усі там їздять), аж поки даішник не зупинив і не здивував мене, що я порушив. Підписав я, що більше порушувати не буду, але їжджу і далі тудою, і всі їздять, цегла абсолютно зайва, вулиця там нормальна, машини поміщаються, та й дорога більш-менш хороша, тоді як на паралельній вулиці Остряниці, по якій треба було б об"їжджати, яма на ямі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна оскаржити. Є певні правила (норми) розташування дорожніх знаків.
    А то ті знаки скоро на ринвах будинків чіпатимуть....

4. Zoryanazirka

І я як їздила так і буду :) Інакше шоб до хати попасти треба півсвіту через центр обїхати

5. peGas

peGas Well-Known Member

а як їхати по дорошенка і виїзджати на проспект свободи то тепер можна тіки на право а прямо вже не можна, там поставили цеглу коли ремонтували дорогу і забули зняти.... а обіїзджати треба хв 10 точно. знаю бо кожен день так їзджу

6. Ума

Ума Well-Known Member

вчора поставили новий знак на Гвардійській. Тепер з вул. Гвардійської, коли спускаєшся на перехресття Коперніка-Вітовського-Гвардійська, не можна повертати на право! Якісь придурки... і кому там цей поворот перешкоджав? СБУ-шникам? Я так зрозуміла, що тепер через Цитадель треба їхати чи що

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

УМОм даішників не понять

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А от десяткою можна!:D

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дійсно смішно, адже поворот направо завжди такий, який найменше кому-небудь заваджає.

10. Дімон

Дімон Well-Known Member

Перше щось роблять а потім думають чи того тре!!! ;))) До речі в Києві вже багато поставили навіть на перехрестках!!! При будь якому світлі світофора поворот на право дозволений!!! при умові що ти не заважаєш пішоходам та іншим автівкам!!

• Подобається Подобається x 1
  11. peGas

peGas Well-Known Member

но коментс..... я вже боюся думати шо буде в майбуитньому

12. Zoryanazirka

А на Драгоманова вже цеглу сперли :) Вона там ніколи більше тижня не висіла ще :)

13. Дімон

Дімон Well-Known Member

Здають на Люміній :haha:)))))

14. Zoryanazirka

Патик тільки лишився:)

Мені подобається як в селах люди викопують стовпи від знаків, а самі знаки чіпляють на дерев"яні патики - необтесані гілки. Напевно цігга річ на господарстві такий стовп :)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вперше чую, що цегла - на люміній.

а де твій аватар? :)