Вчора тільки помітила що на вулиці Коцюбинського від Мендєлєєва поставили цеглу і вище на початку Драгоманова. Може і раніше вліпили, я така що відразу не помічу Колись вже там вони стояли, ше за совітів точно були, потім як в "офіцерському" будинку оселився Галнафтогаз то замінили на стрілку, пом взагалі зняли. А на Драгоманова "цегла" була причіплена до стіни будинку.
Відповідь: Нові "цегли" Дурацька цегла на вулиці Донецькій у напрямку до Хмельницького. Знак почепили нагорі на дротах, метрів 5-6. Нє шоб поставити на стовп. Коли їдеш з вул Жовківської, то цеглу ніфіга не видно. Якби під"їжджав по прямій, то здалеку би побачив, а так ніхто ж голову вгору не задирає на повороті. Я так їздив 4 місяці кожен Божий день (та й усі там їздять), аж поки даішник не зупинив і не здивував мене, що я порушив. Підписав я, що більше порушувати не буду, але їжджу і далі тудою, і всі їздять, цегла абсолютно зайва, вулиця там нормальна, машини поміщаються, та й дорога більш-менш хороша, тоді як на паралельній вулиці Остряниці, по якій треба було б об"їжджати, яма на ямі.
Відповідь: Нові "цегли" Можна оскаржити. Є певні правила (норми) розташування дорожніх знаків. А то ті знаки скоро на ринвах будинків чіпатимуть....
Відповідь: Нові "цегли" І я як їздила так і буду Інакше шоб до хати попасти треба півсвіту через центр обїхати
Відповідь: Нові "цегли" а як їхати по дорошенка і виїзджати на проспект свободи то тепер можна тіки на право а прямо вже не можна, там поставили цеглу коли ремонтували дорогу і забули зняти.... а обіїзджати треба хв 10 точно. знаю бо кожен день так їзджу
Відповідь: Нові "цегли" вчора поставили новий знак на Гвардійській. Тепер з вул. Гвардійської, коли спускаєшся на перехресття Коперніка-Вітовського-Гвардійська, не можна повертати на право! Якісь придурки... і кому там цей поворот перешкоджав? СБУ-шникам? Я так зрозуміла, що тепер через Цитадель треба їхати чи що
Відповідь: Нові "цегли" Дійсно смішно, адже поворот направо завжди такий, який найменше кому-небудь заваджає.
Відповідь: Нові "цегли" Перше щось роблять а потім думають чи того тре!!! )) До речі в Києві вже багато поставили навіть на перехрестках!!! При будь якому світлі світофора поворот на право дозволений!!! при умові що ти не заважаєш пішоходам та іншим автівкам!!
Відповідь: Нові "цегли" Патик тільки лишився Мені подобається як в селах люди викопують стовпи від знаків, а самі знаки чіпляють на дерев"яні патики - необтесані гілки. Напевно цігга річ на господарстві такий стовп