Нове слово в медицині-ВОДА

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем YuraXXL, 8 вер 2010.

?

Як вам продукт

1. Куплю

8,3%
  2. Вагаюсь

0 голосів
    0,0%
  3. Можливо

8,3%
  4. Невірю

83,3%
  1. YuraXXL

YuraXXL Well-Known Member

В залежності від віку, організм людини на 50-70% складається із води. Самопочуття людини напряму залежить від правильної роботи обміну рідинами в організмі. Значить самий правильний і природній спосіб вплинути на першопричину нездужання-відновити першостворену структуру води в організмі. Зробити це можна завдяки нашому продукту- Aquabionica

Усі знають про те що вода здатна запамятовувати те що відбувається із нею,саме тому вона буває лікувальною(всілякі оздоровчі озера)і руйнівною(вченими доказано що природні катаклізми відбуваються через те що вода виплескує той негатив який увібрала від людей ) Bionic Water-чиста природня вода,збагачена мінералами з допомогою нанотехнологій. Структура води повертається до її першоствореного стану,вивільняється від усіх шкідливих інформаційних впливів,після чого відбувається структуризація води спеціально обробленими мінералами в різних кількостях.

Як бачите усе базується на природніх компонентах. Цей товар не являється БАД, не являється ЛІКАМИ, він стоїть само по собі оскільки нічого подібного до сьогоднішнього дня НЕБУЛО. Продукцію можна споживати як немовлятам так і старшим людям,ЖОДНИХ протипоказань по здоровю!!!

Є 7 видів продукту

4-монопродукти(ціна одного складає 30 Євро)​

Ardiwin-Сприяє покращенню самопочуття при простудних хворобах(я використовую цей засіб від алергії і хочу сказати що вона пропала,раніше мав страшну алергію на котів і пилюку,тепер можу спокійно находитись із котом і прибирати дома)

Smartan-Сприяє зняттю больових
    відчуттів(я також займаюсь спортом і нерідко відчуваю біль в суглобах,з допомогою Смартану він швидко проходить і дає чути про себе набагато рідше)

Deep&Free-Знижує шкоду від куріння(перша ознака дії це кашель,багато хто користується ним і відкашлює те що назбиралось в легенях за роки курінння)

GoodMorning-Зменшує рівень похмілля і допомагає при отруєннях(Ну цей продукт має бути у всіх:good:)

І 3 системи(вартість однієї 120 євро)​

RMB system-Сприяє відновленню
    функцій при порушеннях обміну речовин

IMF system-Сприяє відновленню імунітету

IMB system-Сприяє приторможенню аутоімунної агресії організму

Також із жовтня виходить лінія для спортсменів!!!

Продукт виготовлений в Австрії,на заводі Рівєра-який получив герб Австрії, найпочеснішу нагороду в країні.

Якщо вас зацікавила продукція і ви хочете побільше взнати про неї то ви можете звязатись зі мною по :
    скайп-yura_gigant
    мейл-Yura.0777@mail.ru чи Yuraxxl880@gmail.com
    Або одразу купити продукцію перейшовши ось сюди http://myoffice.aquabionica.com.ua/shop/038000004589-1/

2. YuraXXL

Тут трішки опечатка ціна в 30євро це для диллерів(людина яка вступила в проект на вигідних для неї і людини умовах) а на сайті який представлений внизу статтї ви можете купити товар на 15% дешевше від тої ціни за якою йде реалізація продукту!!! Якщо хтось захоче стати диллером чи підключитись для того щоб мати 30% знижку на товар то пишіть в приват,я вам все розкажу і ви небудете розчаровані!!!! Акція діє місяць далі ціна стане такою як була!!!!

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А чим воно відрізняється від інших структурованих водичок?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б сказав, що то зле. Кидати в організм невідомо що, яке невідомо як себе поведе.

• Подобається Подобається x 2
  5. YuraXXL

Від яких саме структурованих водичок???? Прошу дати мені назву

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

Це не невідомо що!! Коли я писав що йому немає аналогів то мав наувазі що йому немає аналогів!!! а не те що продукт не пройшов випробування!!! Лікар який розробив цей товар займався цією справою багато років, і получав просто грандіозні результати. А Австрійці просто мають гроші і викупили права на його досліди і запустили цей продукт!

Весь секрет в тому що вода очищається від усіх спогадів і збагачується мінералами які природа сама формує(але ці кристали розчеплені на нанорівні, і саме тому йому немає аналогів,томущо лише декілька країн мають такі технології!!!)

такщо як бачите тут чисто природа,ніяких протипоказань,ніяких реакцій.

Тай чесно кажучи якби продукт недопомагавби то я б на нього забив,я вже багато де прогорів, але НІКОГО нікуди невтягнут,тобто тратив свої кровні,а тут реальний проект,реальний продукт,чомуб недонести його світу.

6. Максим

Максим Well-Known Member

Я б не сказав, що зле. Продавання води по 30 еур за пляшечку позитивно впливає на самопочуття продавця, його добробут, зміцнює його родину і має прямий вплив на якість і тривалість його життя. ;) Таке треба вміти :pardon:

А якщо хтось готовий платити і вірити, що вода йому допоможе - то його проблеми.

• Подобається Подобається x 14
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо нема аналогів, значить нема в природі. Правильно?
    А якщо нема в природі, значить для організму - то нова субстанція, правильно?

Ну а раз так, то......

ГМО також нічого поганого ніби не дає, а хто його зна, як воно буде потім, нє?

• Подобається Подобається x 5
  8. YuraXXL

Я розумію вас,це стандартна думка кожної людини. Це наше суспільство зробило нас такими!!! Виж неговорите що макаронів,сосисок,снікерсів,чіпсів і тд і тп неіснує в природі,хоча кожен день вживаєте їх в їжу(а в результаті виразки,переїдання а все тому що ця продукція зроблена з паперу і хімії в чистому вигляді). Ніхто незадумується що в природі незаложено стільки випарів від заводів,стільки вихлопних газів,стільки сміття, а тому що це все повсякденні речі!!! Ми просто не звертаємо на них уваги!!! Скоро через років 5 і про аквабіоніку будуть знати всі,але я певен що про неї будуть тільки хороші висновки,оскільки ВОДА-природня субстанція,МІНЕРАЛИ-природня субстанція!!! А людина просто розчепила мінерал на нанорівні і внесла трішки в воду,ось і все.

9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:))

• Подобається Подобається x 8
  10. YuraXXL

А хто сказав що я самий святий на світі і роблю все за дякую(я думаю кожна людина в світі розуміє це, і це ні для кого неявляється секретом). Тим більше мені йде малий відсоток,а все направляється в фірму,якщо ви хочете також продавати то напишіть до мене і я вам все розкажу, ви вступите в компанію і будете будувати свій благоустрій. Але саме головне що я сам пробував цей продукт!!!! він дійсно діє. Ви можете сказати: тобіж потрібні гроші ми всі так скажемо щоб продати. Моя відповідь буде: тоді ви просто корисні люди, і вас крім грошей нічого нецікавить!!! томущо я продаю тільки товар який дійсно ДІЄ,я вже прогорів в багатьох проектах, тому що нехотів нікого дурити(я сам вступав в нього тратив свої гроші,нерви, і накінець я знайшов серйозну компанію,яка дає змогу допомогти людям і підзаробити грошенят)

11. thinkers

thinkers Well-Known Member

ви десь бачили нанососиски по 120 євро?

• Подобається Подобається x 7
  12. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Скільки розвелося бажаючих заробити на людському невігластві - просто жах. А спитай такого "фахівця", що таке "пам"ять води" - то стільки всяких метафізичних дурниць наверзе, що хоч стій, хоч падай... краще б підручник по фізичній хімії почитав, чи що...

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ну хто би сумнівався?! Купити за 30 євриків баклажку водички і признатись знайомим що помогла, як мертвому припарка. :)) Ніхто ж не признається, бо засміють. Нє? ;)

14. YuraXXL

Ну якщо вникнути то це також+

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

В цьому то і вся річ!!! чи бачив я щось таке за такі гроші(ось головне питання)а не розкажіть будь-ласка побільше про продукт!!! Все йде до грошей,і якщо це дешево то ми будемо цим травитись!!!! А якщо дорого вибачайте тут має бути якийсь підвох,томущо у нас все має бути дешевим інакше це щось підозріле!!! Саме на таких людей і розрахована реклама і продукція людей товарами яких ми труємо себе кожен день незадумуючись про наслідки!!!!

15. levandivka

Агов!
    Шо за наїзди на спонсорську рикламу!?

http://www.youtube.com/watch?v=H8s-oH36k18

ЗІ: форум не проводить навчання, а лише надає місце під рекламу.

16. YuraXXL

http://provodu.kiev.ua/pamyat-vody. Тут пише що до чого,на цьомы ы базуэться весь принцип роботи.

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

Вибачте модератор але нехай усе залишається таким як є, мені приємно спілкуватись із людьми і пояснювати їм. Адже якщо вони не вникнуть в суть то ніхто нічого незрозуміє

17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

от власне такі дурниці я і мала на увазі...
    Тут справа не в тому, що дорого, а в тому, що за таку водичку і три гривні - забагато... Я розумію, що всім хочеться жити, але такі методи з водичкою найкраще описані в творі О'Генрі "Джефф Пітерс, як персональний магніт". Почитайте, може ще якісь методи оздоровлення звідтам запозичите :))

• Подобається Подобається x 4
  18. YuraXXL

Я вам про одне ви мені про друге,ця вода це високотехнологічний нанорозчин!!!а не бутилка Моршинської))) а коштує вона стільки томущо технології по яким її виробляють дуже дорогі!!! Всі мої знайомі знають про неї,дехто користується і отримує прекрасні результати. Тим більше скільки раз вам говорити,якби мені не допомоглоб то я б цим незаймавсяб,адже існує пряма загроза здоровю)))

19. levandivka

А як їм приємно - Ви собі не уявляєте...
    Амінь.

• Подобається Подобається x 3
  20. thinkers

thinkers Well-Known Member

120 Євро
    -30 продавцю
    =90
    -30 посерединику
    =60
    -30 ще одному
    =30
    -30 наноакадеміку