Нове покоління. Юрій Михальчишин.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kitana, 7 жов 2012.

1. kitana

kitana Banned

Називають його найперспективнішим українським політиком нового покоління. Ну, так чи ні, не знаю, але те, що це яскрава особистість - 100%.

У нас в Криму "Свобода" не популярна, тому все, що про нього знаю - з інтернетів.

Подивилась кілька його виступів на мітингах - чудовий оратор, жодного зайвого слова, все продумано і натхненно. Риторика свободівська - це окрема тема, деякі вислови просто в ступор вганяють, але мітинг це такий жанр...

Інтерв'ю, спічі на ТВ-програмах, дискусії - людина розумна, освічена, ідейна, відкрита і, що головне, чесна. Посміхається легко, відповідає швидко, і взагалі, дуже симпатичний хлоп.

Отже, нове покоління. Люди, які не пройшли ні радянський вишкіл, ні 90-ті, які мають інший світогляд. Політики, за якими майбутнє.

Хотілося б від Львів'ян почути про конкретні справи пана Юрія. Буду дуже вдячна, якщо домалюєте портрет. :)

Для початку бліц-інтерв'ю "Прямим текстом"

http://www.youtube.com/watch?v=yNOnR4UFDFE

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Конкретні справи? Хм... згадую хіба сумновідоме 9 травня. Тоді саме Юрко керував натовпом гопників, які влаштували прийом ве еранам на холмі слави

• Подобається Подобається x 2
  3. kitana

kitana Banned

Тут ці події вже ретельно обговорювались. Ви ж не скажете, що це ветерани стріляли з травматика?

Як я розумію після всіх слідчих дій у органів не знайшлося, що йому пред'явити.
    Якщо всі мої знайомі кримчане розцінюють ці події як провокацію проросійських організацій, то, думаю, у Львові це не викликає сумнівів. Чи не так?

А те, що Михальчишин має вплив на молодь, це йому тільки в плюс. :)

4. MARTINI

Ваші знайомі кримчани розуміють лише половину тих подій, а я переконаний, що як сама провокація, так і реакція на неї, а отже все шоу загалом, було вигадане політтехнологами ПР, узгоджене з місцевою владою і правоохоронними органами. Тому було б дивно, якби потім когось з учасників вистави всерйоз притягли до якоїсь відповідальності. Сценка під кодовою назвою "Фашизм по-львівськи" була розіграна для об"єктивів українських, а в першу чергу російських і світових телекамер. І Михальчишин там зіграв одну із головних ролей.

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Ну і щоб мені тут не закидали всяких бздурів прихильники "Свободи", зауважу, що Михальчишин балотується по округу, де живуть мої батьки. І я їх закликаю голосувати саме за нього, бо його основний суперник - Богдан Дубневич - якщо пройде в раду, то це буде ганьба Львівщини. А він, судячи з усього, таки пройде. Дубневичі купили весь район, починаючи від земельних паїв селян і закінчуючи священиками всіх конфесій, які на кожній відправі агітують за тих "меценатів". Дуже мало серед селян думаючих, вільних людей. Дійшло до того, що навіть кажуть: "Та знаємо, що злодій, знаємо, що всі "добрі справи" - це на вибори, і якщо виберем його, то тут же про нас забуде, але якщо не виберемо, то ОБРАЗИТЬСЯ". Тобто в людей вже страх розізлити пана, бо він реально володіє всім в районі.

Словом, не пройде ваш Михальчишин. Хотів би помилятися. Бо він все-таки явно цікавіший був би депутат, ніж Дубневич, який скоріш за все буде в числі перших тушок новоствореної більшості.

• Подобається Подобається x 9
  5. kitana

kitana Banned

Ну, почнемо з того, що саме Михальчишин був автором проекту ухвали про заборону використання червоних прапорів (якщо не помиляюсь).
    Ті ж дії щодо заборони міська рада повторила і у 2012 році, і ніяких суттєвих шкандалів не було. Отже, ця заборона радянської символіки не є якимось одноразово вкинутим піар-дійством, а є стабільною політикою місцевої влади (а місцева влада виражає інтереси громади Львова).

"з місцевою владою" - маєте на увазі "Свободу" чи Садового?

Щодо кандитування Михальчишина, то це ваші львівські справи. :)
    Він не на моєму окрузі, просто цікава людина, хочу знати про нього більше. Багато в чому із ним погоджуюсь (це при тому, що я той самий лібераст і толераст, яких він так не любить :) ).

Мене загалом "Свобода" цікавить в сенсі самоврядування, як експеримент. :)
    Я слідкую за діями цієї партії в Тернополі. І на прикладі Тернополя можу сказати, що балачки про домовленості ПР зі Свободою - бред повний, хоча б з огляду на те, як там голоси рахували у 2010 році.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в "Свободі" є достойніші люди, ніж Михальчишин

7. MARTINI

місцева влада - це облдержадміністрація, міліція, прокуратура, СБУ і тд
    Якщо така домовленість існує, то згідно із нею, Свободі від ПР потрібні не результати на виботах, а живе бабло

8. kitana

kitana Banned

Але ми тут какбе не про них, а про пана Юрія :)

От, наприклад, депутатський звіт. Прокоментуйте.

1. Зупинено незаконну приватизацію найстарішого львівського універмагу (на пл. Ринок), повернуто в міський бюжет 450 тис. гривень боргу за оренду нечистими на руку бізнесменами.

2. Припинено спробу ліквідації ЛКП “Зелений Львів”, що прибирає львівські парки, збережено 25 робочих місць та звільнено безгосподарного директора, який отримував 9 тис. гривень зарплати щомісяця.

3. Припинено безпідставне стягнення коштів за реєстрацію лічильників холодної та гарячої води після повірки, винесено догану директору комунального підприємства “Водомір”. Зекономлено для сімейних бюджетів львів’ян близько 2 млн. гривень за 2011 рік.

4. Зупинено спробу необґрунтованої реорганізації ЛМКП “Львівводоканал”, внаслідок якої мали втратити роботу 300 львів’ян.

5. На прохання мешканців прилеглих будинків зупинено незаконне будівництво елітної 16-поверхівки на вул. Лукаша, 1 (Остроградських, 17), що порушувало санітарні та будівельні норми та загрожувало існуючим будинкам.

6. Відновлено знищений за вказівкою адміністрації спортивний майданчик на території СШ № 18 (вул. Кульчицької, 18)

7. Проведено перевірку законності використання бюджетних коштів під час реконструкції фонтану “Івасик Телесик” у Стрийському парку (2 млн. гривень), виявлено неякісно проведені роботи та перевищення кошторисної вартості робіт на понад 200 тис. гривень, зупинено незаконний перерахунок коштів.

8. Викрито і звільнено із займаної посади начальника управління освіти Львівської міської ради В. Огуру, який не мав диплома про вищу освіту.

9. На центральні вулиці Львова повернуто евакуатори, які працюватимуть вздовж трамвайних маршрутів і наведуть лад з незаконним паркуванням, що блокує рух електротранспорту.

10. Розроблено та прийнято ухвалу, що забороняє використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території Львова, не допущено зрежисованих масових провокацій 9 травня 2012 року.

11. Захищено від рейдерської атаки та закриття середній навчальний заклад – Львівський технічний ліцей (вул. Таманська, 11), який продовжує роботу та набирає нові класи.

12. Здійснено освітлення території стадіону біля вул. Кастелівка, 8, де займаються спортом діти та дорослі з прилеглого району та тренується регбійна команда “Батяри”

13. Створено успішно діючу дитячо-юнацьку секцію з кікбоксингу, що працює на некомерційних засадах.

14. Оформлено земельну ділянку та передбачено фінансування для спорудження найбільшого у Львові спортмайданчика під відкритим небом площею 2000 м (вул. В. Великого, 34)

15. Викрито масштабні зловживання комунального автоперевізника АТП-1 (денний виторг великогабаритного автобуса декларувався на рівні 20 грн.) та притягнено посадових осіб до відповідальності.

9. MARTINI

Вся надія на ту частину округу, яка, власне, є Львовом. Село буде голосувати Дубневича.

10. kitana

kitana Banned

"Свобода" дуже багато зусиль прикладає для перемоги на виборах. Я би не сказала, що вони можуть здати результат на виборах за бабло. Де вони беруть гроші - питання відкрите.
    Але я, наприклад, знаю людей, які балотувались на місцевих виборах від "Свободи", і вкладали власні кошти, і продовжують фінансувати партію. І цим людям я довіряю.

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Об'єднана опозиція веде перемови з УДАРом про зняття кандидатів на користь один одного. Цілком можливо, що УДАР зніме свою кандидатуру на 118 окрузі, це піде в плюс Михальчишину.

У Юрія язик підвішаний дуже добре :), когось таки і переконає. Не всі ж там на селі такі перелякані. Є й гонорові.
    Я як того Дубневича побачила, то нізащо б за нього не голосувала. Фе.

Молодих треба обирати - Так моя бабця завжди казала - Їм жити.

Хвайний хлоп :)

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

Дивно. Він якраз мені здається таким, що не є дуже симпатичним для протилежної статі. І я не про вигляд обличчя, а про жести, міміку і голос. Він виглядає нервовим.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Він мені своїм виглядом і телеекранною поведінкою нагадує одну знайому мені людину і в мене тому виникає відчуттє, що Михальчишин є молодий, фанатичний, радикальний і вірний боєць. Слова фанатичний і радикальний — це слова з лексикону немолодих людей, що до молодих людей ставляться з осторогою і погордою і привчають їх такими словами називати таких як Михальчишин. Тому в даному випадку я те, що можуть в Михальчишину назвати фанатизмом і радикалізмом, оцінюю добре.

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Не можуть бути всі однакові. :)

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

В Криму?
    ..............................................

• Подобається Подобається x 1
  12. zherech

zherech Well-Known Member

13. kitana

kitana Banned

Дівчатам подобаються спортивного виду впевнені в собі чоловіки з дитячою посмішкою. :)
    Ну, з рештою, на вкус и цвєт фломастери разніє. :)
    Нервовості я в ньому не бачу, подивіться записи його лекцій.

Ага, кремень такий. :)
    А по-моєму, він дуже домашній. :)

Парадокс.
    Всі політики на людях поводяться так, щоб виглядати краще, ніж вони є. А в середині - гниль.
    А Михальчишин нібито приховує свої душевні якості і виглядає радикальним. :)
    Ну, це мої особисті враження. Важко судити про людину, не будучи з нею знайомою. Тому на істину не претендую.

Де Бамбук??? :)

14. Saszko

Saszko Well-Known Member

С людьми... ТАк він не всесвітній гуманіст, а націоналіст :)))

няшечка

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Приховує настільки, щоб не зірватися і не почати бити писок опонентам. :)))
    Тобто стриманий, поміркований.

15. zherech

zherech Well-Known Member

А что у депутатов-националистов-этосчитается нормальным материть журналистов?

16. MARTINI

То був не журналіст, а просто якийсь дивний тип з камерою.

А в Люберцах вважається нормальним незнання російської мови?

17. kitana

kitana Banned

Пан zherech, в цього сюжету 100%-во є передісторія. Просто так, ні з того, ні з сього, люди собі такого не дозволяють.
    Якщо замітили, після мату камеру було направлено на церкву. Постановочно так.
    Чи Ви думаєте, це випадкова зйомка? :)
    Журналіст кажете? Якого видання?

Так, вважаю що він неправий. І він це сам визнав і вибачився.
    Але все це умовності. Є речі, більш важливі, які характеризують людину.

До речі, Михальчишину задали пряме питання - він і у Верховній раді буде матюкатись?
    На це він дав обіцянку, що ні, а якщо таке станеться, то складе мандат.

До речі, ще пообіцяв, що не візьме ні квартиру в Києві, ні грошову компенсацію, яка депутату причитається.

Всі, кого про це питають, починають щось розказувати... і так внятної відповіді і не дають. :)

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я не питав про це в депутатів-націоналістів. А той, кого обматюкали, точно журналіст? А що за формат зйомки тоді був? Він журналісту інтерв'ю давав, чи мав окрему розмову з якимись людьми? Нічого не зрозуміло з відео.
    Ненормально, коли люди розмовляють, а їх без їхньої згоди знімають. Зрештою я не виправдую Михальчишина, матюкнувся то матюнкувся, то не мене стосується.

19. kitana

kitana Banned

У депутатів-регіоналів вважається нормальним бити журналістів і відбирати камери.
    І ці люди зараз в списку ПР ідуть на чергові вибори :)

Ідеальних людей не буває. Це тільки в казках.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой, сумніваюсь...

а де твій аватар? :)