Нова влада та перехідний уряд: популярні та непопулярні кроки

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mikhail, 24 лют 2014.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Якою вона буде?

Хто займатиме ключові посади? Хто взагалі здатен працювати в економіці України?

Зараз, як я розумію, держава знаходиться у стані банкрутства або воно відбудеться незабаром. Як Рада і новий уряд розбереться з банкрутством?

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Буде фінансова допомога заходу, будуть реформи.
    А кого назначать ще ніхто не знає.
    Як сказав один з екс-депутатів ПР - достаточно не воровать и никакого кризиса не будет.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mikhail

kjk, недостаточно не воровать. Можно, допустим, не воровать, но и ничего не делать. Или финансировать ошибочные проекты. Или не отследить в регулировании банков (именно потому что неправильно следить). Менее эффективно проводить приватизацию. И так далее.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Если будут реформы и начнет работать закон - будет большой приток капитала

5. Mikhail

Вот как раз интересно, в чём должны заключаться эти реформы. И каким должен быть закон.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну вже ж готовий кредит, лишилося уряд призначити. Економічна програма - це реформи по умовам євроасоціації. Там все давно розписано, лиш ставай і роби. Плюс сотні проектів чекають від неурядових організацій.

7. Mikhail

Dzeko, ніби погоджуюсь. Але у чому все це конкретно полягає. Як конкретно утворені умови європейської угоди. Чи там все добре налаштовано. Як це формулюється - простими, так і водночас обов'язково конкретними словами. Я поки не знаю цього, а також не розумію, хто може бути фахівцем з українським громадянством і досвідом країни і ситуації.

Хто ці кандидати?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Модернізація економіки, підведення до стандартів Євросоюзу. Там декілька років все розроблялося, лиш чекає підписання.

9. Mikhail

Я зрозумів.
    Що це конкретно і простими словами?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та куди ж уже простіше? Берем радянський завод, радянську рухлядь викидаєм, ставим сучасну лінію.

11. Mikhail

http://echo.msk.ru/news/1265228-echo.html

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Непопулярні кроки народної влади.

Прийшов час затягнути паски. Принаймі так заявив новий ПМ.
    От пропоную і відслідковувати т.з.непопулярні дії нової влади. А саме, за чий рахунок планується провести цей банкет.
    Короткий екскурс в історію. Нагадаю, що пільгові виплати ветеранм війни, учасникам бойових дій, чорнобильцям та багатьом іншим категоріям пільговиків, були суттєво урізані пАмаранчовою владою прикінцевими положеннями до бюджетів тих років. Уряд Азарова виніс ці обрізання в окремий закон. Сподіватись на повернення цих пільг, після заяви Яценюка, не варто. Але пан Яценюк наголосив, що обрізання стосуватиметься чиновників та представників державної виконавчої влади.
    Правда привсіхвладний депутат чомусь забув згадати депутатів...
    Ну, я думаю, пансьтво суть вловило.

• Подобається Подобається x 4
  13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

передчасно цю владу називати "народною", такого явище не буває взагалі ....

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ура, революція сі скінчила, сезон дристометання на Сєню відкрито.

• Подобається Подобається x 1
  15. VasMT

березневі пенсії
    27.02.2014 17:38
    У Пенсійному фонді України немає 8 млрд грн на виплату березневих пенсій. Про це заявила міністр соцполітики України Людмила Денисова перед засіданням Кабміну.

"Потрібно розпочати фінансування березневих пенсій. З 4 по 7 березня потрібно заплатити 8 млрд грн. Це велика проблема, тому що Пенсійний фонд мені вчора доповідав, що таких коштів нема", - сказала Денисова.

За її словами, ці кошти є лише на папері, оскільки Міністерство доходів і зборів, які адмініструвало ці кошти за новим законом, витратило їх на інші цілі.

"Тому зараз ми будемо шукати ці кошти для того, щоб виплатити пенсії вчасно", - запевнила міністр, повідомляє Укрінформ.

Також Денисова додала, що Кабмін має намір повернути ПФУ адміністрування єдиного соціального внеску
    Експресс.уа

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

В кишеню?

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

Нацбанк відмовився стримувати знецінення національної валюти інтервенціями на міжбанківському ринку, тому на торги не виходить. У результаті вчора курс долара зріс до рівня 10,5 грн / $.
    Ще у вівторок курс був близько 9,78. Враховуючи небажання НБУ витрачати свої резерви, курс тепер формується попитом і пропозицією. І на якій позначці він зупиниться, незрозуміло. Попит поки великий - він формується втечею від гривні і людей, і підприємців, які виводять капітали, щоб перечекати смутний час.
    Перепост.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я б цьому бидлячому народові, який спокійно спостерігав за розкраданням країни 4 роки, досить тривалий піст влаштував для науки.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Cєня розікрав країну!!! Всі на Майдан!!!

• Подобається Подобається x 3
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

а де твій аватар? :)